19 Δεκ 2019

Γιατί η εκλογή Σταματόπουλου είναι σημαντική για την Κορινθία και την Πελοπόννησο


Πολλοί αναρωτήθηκαν τι ήταν αυτό που έκανε την εκλογή του δημάρχου Σικυωνίων Σπύρου Σταματόπουλου τόσο σημαντική ώστε να απασχολήσει σήμερα σχεδόν όλα τα τοπικά ΜΜΕ.

H (νέα) απάτη της μείωσης του ΕΝΦΙΑ


Μαρίνα Αλεξανδρή
Ο Αλέξης Τσίπρας μιλώντας για τον προϋπολογισμό στην Βουλή, κατηγόρησε την κυβέρνηση για πολλαπλή απάτη: «Απάτη κορυφαία», είπε μεταξύ άλλων και απευθυνόμενος στον...

Χρυσή Αυγή: Και «αθώοι» και πλούσιοι, σε περίπτωση τελεσιδικίας


«Ντόμινο» δυσάρεστων και επικίνδυνων συνεπειών θα εκκινήσει τυχόν (αν και πιθανή πλέον) απαλλαγή της Χρυσής Αυγής από τις κατηγορίες που την βαραίνουν, σε περίπτωση που υιοθετηθεί η εισαγγελική πρόταση και...

Αναφορά Ψυχογιού για άμεση πληρωμή στους Δήμους για το “Ζορμπά”


Ο βουλευτής Κορινθίας του ΣΥΡΙΖΑ, Γιώργος Ψυχογιός, κατέθεσε στη Βουλή Αναφορά προς τον Υπουργό Οικονομικών με την οποία αιτείται την επίσπευση των πληρωμών, προς όλους τους Δήμους του Νομού, για τα έργα αποκατάστασης οδικών υποδομών και αντιπλημμυρικής θωράκισης..

Λουτράκι:Είναι δυνατόν; Είναι δικό μας αυτό το κολαστήριο;

Απίστευτες εικόνες κατέγραψαν τα μέλη της ακτιβιστικής ομάδας «Αιγάλεω» στη χωματερή Λουτρακίου - Δεκάδες τετράποδα αργοπεθαίνουν μέσα στα σκουπίδια 

Οι Αργείοι ανώτεροι των Βιενέζων




Αυτό τον καιρό έχουν γραφεί τόσα πολλά για τους στολισμούς των πόλεων και ..των μεγαλουπόλεων!
Μέχρι και ο πρωθυπουργός το είπε χθες : Άλλαξε η ατζέντα συζήτησης πατριώτη! Απο εκεί που  έσπαγες τον κουμπαρά, μετρούσαμε τις δόσεις, τώρα μετράμε τις λάμπες της Πανεπιστημίου!

Αυτό αναλύεται σύμφωνα με τον Κυριάκο Μητσοτάκη, σε ευζωία! Όχι σε κάτι άλλο...Μην προτρέχεις αναγνώστη μου!

Κυβερνητικό "Λουκέτο" στον Φορέα Διαχείρισης Κορινθιακού - "Στον δρόμο" 400 εργαζόμενοι


Λουκέτο στον φορέα διαχείρισης του Κορινθιακού
Δεν προβλέπεται η χρηματοδότηση του στον προϋπολογισμό, σημειώνει σήμερα σε ανάρτησή της στο facebook η πρώην βουλεύτρια Μαρία Θελερίτη.

"Στόλισαν ανακυκλώνοντας" οι μαθητές των σχολείων του Ξυλοκάστρου


Με το σύνθημα "Στηρίζουμε την ανακύκλωση", οι μαθητές των σχολείων του δήμου Ξυλοκάστρου - Ευρωστίνης  ανταποκρίθηκαν στην πρόσκληση του Δήμου , μέσω της Αντιδημάρχου Ελίνας Μενούνου, και στόλισαν την πλατεία Αγίου Βλασίου με Υπέροχες Χριστουγεννιάτικες κατασκευές...

Ζητούν απο τον Βουδούρη να παραιτηθεί και να παραδώσει την έδρα




Με ανακοίνωσή της η δημοτική παράταξη του Δήμου Βέλου Βόχας "Το μέλλον σήμερα" σχολιάζει την ανεξαρτητοποίηση του επικεφαλής της,  Γιώργου Βουδούρη και του ζητά να παραιτηθεί και να παραδώσει την έδρα.

Ο Σπύρος Σταματόπουλος στο Δ.Σ. της Ένωσης Δημοτικών Επιχειρήσεων Ύδρευσης και Αποχέτευσης


O δήμαρχος Σικυωνίων Σπύρος Σταματόπουλος εξελέγη μέλος του Πανελληνίου Αυτοδιοικητικού οργάνου της Ένωσης Δημοτικών Επιχειρήσεων Υδρευσης και Αποχεύτεσης .
Η Ένωση Δημοτικών Επιχειρήσεων Ύδρευσης - Αποχέτευσης αποτελεί το όργανο..