30 Ιουν 2016

Ανθρακωρύχοι του Αδη


Του Στάθη

Πόσες χιλιάδες Ελληνες εργάτες θάφτηκαν όλα αυτά τα χρόνια στα ορυχεία των τόκων; Ανθρωποι που δούλευαν κάτω απ’ το φως του ήλιου, άλλος υπάλληλος, άλλος στο συνεργείο, αίφνης

εκλήθησαν να πληρώσουν τα δάνεια, τα χρέη, τις κλεψιές και τις τσαπατσουλιές

Την έπιασαν στα πράσα με παντρεμένο και βγήκε γυμνή στους δρόμους (Φωτο)


Άναυδοι έμειναν οι περαστικοί στην πόλη Περμ της Ρωσίας, όταν είδαν μια νεαρή γυναίκα, να περπατάει ολόγυμνη στους δρόμους, προσπαθώντας να καλύψει με τα χέρια της τα επίμαχα σημεία.
Σύμφωνα με τα τοπικά μέσα ενημέρωσης, η κοπέλα διατηρούσε σχέση με έναν παντρεμένο και είχε αναγκαστεί...

ΞΕΠΟΥΛΑΝΕ ΤΟΝ ΟΛΠ ΚΑΙ ΠΑΙΖΟΥΝ ΒΡΩΜΙΚΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ

                        
ΜΕ ΑΠΟΠΡΟΣΑΝΑΤΟΛΙΣΤΙΚΕΣ ΔΙΑΦΩΝΙΕΣ COSCO – ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΤΟ ΛΙΜΑΝΙ ΣΤΟΥΣ ΚΙΝΕΖΟΥΣ 
ΠΟΥΛΗΣΑΝ ΤΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΙΚΕΣ ΗΓΕΣΙΕΣ ΣΤΟ ΛΙΜΑΝΙ

Με πραξικοπηματική – αντισυνταγματική κατεπείγουσα διαδικασία ψηφίζεται σε μια μέρα (!) στη Βουλή η ατιμωτική και νεοαποικιακή σύμβαση παραχώρησης του ΟΛΠ στην Cosco.

Βραζιλία: Καλώς ήρθατε στην κόλαση

  
Γιώργος X. Παπασωτηρίου
«Καλώς ήλθατε στην Κόλαση», έγραφε το πανό που ανάρτησαν αστυνομικοί και πυροσβέστες στο αεροδρόμιο του Ρίο ντε Τζανέιρο, καθώς είναι απλήρωτοι εδώ και καιρό. 

Και επειδή αυτό συμβαίνει λίγες μόνο εβδομάδες πριν από τους Ολυμπιακούς Αγώνες, κάποιοι ανησυχούν για την ασφάλεια στο κορυφαίο αθλητικό γεγονός...

Δ. Ραψωματιώτης προς ΙΚΑ Κορίνθου:" Ζητήστε δημόσια συγγνώμη στους επιχειρηματίες της Κορινθίας"


 Aυτό και αν είναι παράδοξο και παράλογο της ελληνικής γραφειοκρατίας!
Να περιμένεις 3 ώρες στο ΙΚΑ για να πληρώσεις το υπέρογκο ποσό των 3,22  ευρώ!Να είσαι επιχειρηματίας και τέλος του μηνός να μην σου δίνουν ασφαλιστική ενημερότητα εξαιτίας της οφειλής αυτής και να "παιζεις" με τον χρόνο στον γκισέ και εκείνος με τα "άγχη σου", διότι πρέπει να πληρώσεις τις οφειλές σου κατόπιν, όπως ο νόμος ορίζει!

Το Ξυλόκαστρο τιμά τον Ηλία Κατσούλη – Αποκλειστική κάλυψη από την Rap Media


Φόρο τιμής αποδίδει στον «μελωδό της καρδιάς» Ηλία Κατσούλη ο Δήμος Ξυλοκάστρου – Ευρωστίνης και το ΝΠΔΔ «Ηλίας Κατσούλης» την Κυριακή 3 Ιουλίου στις 21:30 το βράδυ.

«Με τα φτερά του έρωτα»
Στη συναυλία – αφιέρωμα στο μεγάλο στιχουργό,  με τη φιλική συμμετοχή του Παντελή Θαλασσινού, θα....

2.650 τόνοι αποτσίγαρα κάθε χρόνο στις ελληνικές παραλίες!


Σοκ προκαλούν τα στοιχεία που παρουσίασε ο πρόεδρος της Ελληνικής Αντικαρκινικής Εταιρείας Ευάγγελος Φιλόπουλος, για το πού και πόσα αποτσίγαρα πετιούνται κάθε χρόνο στην Ελλάδα.
Μόνο στις παραλίες σε ετήσια βάση πετιούνται 2.650 τόνοι αποτσίγαρων προκαλώντας οικολογική καταστροφή και απειλώντας τη δημόσια υγεία.