10 Νοε 2016

7 Επιμελητήρια τίμησαν τον επιχειρηματία Γιάννη Λαρσινό (video)

Για την σημαντική προσφορά του στην Πελοπόννησο και στην ελληνική επιχειρηματικότητα...

Σε κατάσταση ανεπίσημης χρεοκοπίας βρίσκεται η χώρα μας


Του Παύλου Δερμενάκη
Τα αδιέξοδα της ελληνικής οικονομίας διαπιστώνει η έκθεση του Γραφείου Προϋπολογισμού της Βουλής αλλά με προσεκτικές διατυπώσεις κινείται στο πλαίσιο στήριξης της μνημονιακής πολιτικής
Αλγεινή εντύπωση προκαλεί στον αναγνώστη η νέα έκθεση του Γραφείου...

Ρόμπερτ ντε Νίρο για Τραμπ: Τώρα δεν μπορώ να του ρίξω μπουνιά. Θα μετακομίσω στην Ιταλία (BINTEO)


Στις αρχές Οκτωβρίου, ο κορυφαίος Ρόμπερτ ντε Νίρο είχε δηλώσει on camera για τον υποψήφιο, ακόμη τότε, Ντόναλντ Τραμπ: «Είναι τόσο ηλίθιος, είναι αλήτης, είναι σκύλος, είναι γουρούνι».
Αυτό, ωστόσο, που εκτός των άλλων, έκανε τη διαφορά, ήταν ότι ο θυμός του ντε Νίρο για την «περίπτωση» Τραμπ κορυφώθηκε...

Ρότζερ... Ο αγαπημένος όλων!

Για ακόμη μία φορά, ο Ρότζερ Φέντερερ, παρόλο που απουσιάζει από το Tour το μεγαλύτερο μέρος της φετινής σεζόν, ψηφίστηκε ως ο αγαπημένος τενίστας του κόσμου για 14η...

Μνημόνιο ή θρησκευτικά


Ουαί  υμίν, όπου το ουαί κυριολεκτεί και σημαίνει γιούχα. Κατάπιατε αμάσητο το τρίτο μνημόνιο και σας μάρανε η διδασκαλία των θρησκευτικών στα σχολεία;

Κόβετε συντάξεις και μισθούς, χαρατσώνετε σπίτια και χαρακώνετε ζωές, αλλά αυτό που σας μάρανε είναι αν θα μάθουν τα παιδιά στα σχολεία τα εκατό ονόματα του Μωάμεθ; Ουαί υμίν, γελοίοι και υποκριτές.

Ο Αλέξης Τσίπρας προσκαλεί στην Αθήνα τον Ντόναλντ Τραμπ


Μετά τη νίκη του Ντόναλντ Τραμπ στις προεδρικές εκλογές των ΗΠΑ, ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας έστειλε στον νεοεκλεγμένο πρόεδρο συγχαρητήρια επιστολή και τον προσκαλεί στην Αθήνα. 

Στην επιστολή του, ο Αλέξης Τσίπρας αναφέρει, μεταξύ άλλων, πως η νίκη του Ντόναλντ Τραμπ στις ΗΠΑ αποτελεί συνέχεια της νίκης του ΣΥΡΙΖΑ στην Ελλάδα και ο καπιταλισμός καταρρέει.

Το Αμερικανικό Όνειρο


by To Skouliki Tom
Σοκαρισμένη είναι η υφήλιος από την εκλογή Τραμπ, αφού οι ίδιοι δημοσκόποι που είχαν προβλέψει ΝΑΙ στο ελληνικό δημοψήφισμα και ΟΧΙ στο Brexit, έπεσαν έξω και στις αμερικανικές εκλογές.
Μετά την εκλογή του πρώτου μαύρου προέδρου στην Ιστορία της, η καλύτερη αστική δημοκρατία του κόσμου (εδώ γελάμε)

Νέα θεωρία για την αρχαία έκρηξη του ηφαιστείου της Σαντορίνης

 Το καταστροφικό τσουνάμι που σάρωσε το προϊστορικό Αιγαίο μετά την κατακλυσμική έκρηξη του ηφαιστείου της Θήρας (Σαντορίνης), δεν προκλήθηκε από την ταυτόχρονη κατάρρευση των τοιχωμάτων της καλδέρας, όπως πίστευαν έως τώρα οι επιστήμονες.

Επίθεση με χειροβομβίδα στη γαλλική πρεσβεία - Τραυματίστηκε φρουρός (ΦΩΤΟ)


Επίθεση με χειροβομβίδα σημειώθηκε στις 04:45 τα ξημερώματα στη γαλλική πρεσβεία της Αθήνας, επί της Βασιλίσσης Σοφίας. Τραυματίστηκε ο αστυνομικός - σκοπός. 
Την επίθεση πραγματοποίησαν δυο άτομα, που επέβαιναν σε μοτοσικλέτα. 
Πέταξαν τη χειροβομβίδα στην είσοδο, με αποτέλεσμα ο αστυνομικός να τραυματιστεί

Η σκέψη του θανάτου αυξάνει τις αθλητικές επιδόσεις!


Οι ερευνητές του Πανεπιστημίου της Αριζόνα, με επικεφαλής τον ψυχολόγο Γιούρι Λίφσιν, έφτασαν σε ένα σημαντικό συμπέρασμα, μετά από έρευνα που έκαναν… 
Ανακάλυψαν, ούτε λίγο ούτε πολύ, πως όταν ένας αθλητής κάνει μακάβριες σκέψεις και σκέφτεται τον θάνατο στον αγωνιστικό χώρο, αποδίδει καλύτερα.