19 Φεβ 2011

Η παρουσίαση των βιβλίων του Νίκου Μουρατίδη στην Κόρινθο



Ο Νίκος Μουρατίδης παρουσίασε απόψε στην Κόρινθο τα βιβλία του "Εγώ ήμουν αντράκι" και "Η Βραχονησίδα"  στο bar-restaurant OR.
Η εκδήλωση ήταν...

Περιφερειάρχες :Ζητούν άμεση ρύθμιση για οικοδομές και μεταφορά μαθητών


Η επαναφορά του προβλήματος με τη μεταφορά των μαθητών αλλά και η κάλυψη νομοθετικού κενού του «Καλλικράτη», που έχει κολλήσει όλη την οικοδομική δραστηριότητα, απασχόλησαν..

"ΟΧΙ" στο χαράτσι των 5 ευρώ στην υγεία


Πολύ μεγάλη ανταπόκριση από τους πολίτες βρήκε η χθεσινή κινητοποίηση που οργάνωσε η ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΙΑ ΞΥΛΟΚΑΣΤΡΟΥ ΕΥΡΩΣΤΙΝΗΣ στο Κέντρο Υγείας Ξυλοκάστρου.  Όλοι οι ασφαλισμένοι ..

Σοφία Σακοράφα: «Θησαύρισαν από επαχθείς συμβάσεις»


ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ
στον ΜΩΥΣΗ ΛΙΤΣΗ

«Ζητούμενο είναι, όχι εάν η Ελλάδα μπορεί να πληρώσει το χρέος, αλλά τι πρέπει να πληρώσει από το χρέος»
, δηλώνει η ανεξάρτητη βουλευτής Σοφία Σακοράφα, που μετέχει στην πρωτοβουλία για τη σύσταση Επιτροπής...

Γυμνή φωτογράφηση τεραστίων διαστάσεων


Έτοιμη να κάνει γυμνή φωτογράφηση στο Playboy είναι το ψηλότερο μοντέλο του κόσμου, η Erika Ervin.
Η γιγαντιαία καλλονή πήρε αυτήν την απόφαση αφότου πέρασε λίγες μέρες στην έπαυλη του Hugh Hefner.

 
Η Erika έχει ύψος σχεδόν...

Υπουργική απόφαση για 6,5 ευρώ!


Αυτό θα πει διαφάνεια και εντιμότητα κυβερνητικού στελέχους! Για 6,5 ευρώ το γραφείο Πάγκαλου στο κτίριο της Βουλής έβγαλε απόφαση που αναρτήθηκε στο διαδίκτυο με της εξής βαρύγδουπη ανακοίνωση:
 
"Εγκρίνουμε τη δέσμευση πίστωσης...

Γιατί συμφέρει το γήπεδο της ΑΟΖ


Του Σταύρου Λυγερού
 
Kατά τη διάρκεια της πρόσφατης συζήτησης στη Βουλή για την εξωτερική πολιτική, όλα τα κόμματα της αντιπολίτευσης ζήτησαν από την κυβέρνηση...

Το ΚΚΕ για την πώληση δημόσιας περιουσίας


Με αφορμή τις ανακοινώσεις της τρόικας για την πώληση δημόσιας περιουσίας, κυβέρνηση και ΝΔ ξανάστησαν καυγά για την «αξιοποίηση» ή την εκποίηση, για την ενοικίαση ή την πώληση, για το αν αυτό είναι απόφαση της κυβέρνησης ή επιβάλλεται από την τρόικα. Τι κρύβει αυτός ο καυγάς;

"Πράσινο φώς" στη λειτουργία Οικονομικής Αστυνομίας


Σάρκα και οστά θα πάρει το σχέδιο της κυβέρνησης για τη λειτουργία Οικονομικής Αστυνομίας, που θα μπει στο κυνήγι του οικονομικού εγκλήματος.

Το Συμβούλιο της Επικρατείας έκρινε νόμιμο το προεδρικό διάταγμα που αφορά τόσο τη...

Ιστορίες τρέλας



Του Γιάννη  Παντελάκη

Τρεις ιστορίες πολιτικής τρέλας. 
Από εκείνες που σε κάνουν να δικαιολογείς απόλυτα όσους απαξιώνουν το πολιτικό σύστημα και να επικροτείς συμπεριφορές αναχωρητισμού από τα κοινά...

«ΦΩΤΙΑ» στο Λιµάνι



Λάµψη αστέρων από ποδοσφαιριστές πολλών εκατοµµυρίων ευρώ απόψε στο «Γ. Καραϊσκάκης» στο classico του ελληνικού πρωταθλήµατος (19.30-ΝΕΤ). 

Ο ενισχυµένος µεταγραφικά Ολυµπιακός του Βαλβέρδε µε ποδοσφαιριστές όπως οι Αλµπερτ Ριέρα, Αριελ Ιµπαγάσα, Νταβίντ Φουστέρ, Ράφικ Τζιµπούρ κ.ά. ψάχνει...

Οσα είδαν µόνο οι αστροναύτες


Η NASA απαθανάτισε γεγονότα και φαινόµενα που συνέβησαν το 2010 και παρουσίασε την όµορφη όψη τους, όπως µόνο οι αστροναύτες κατάφεραν να δουν:

Ενας γάμος χωρίς... νύφη


«Οχι» στη φιλική πρόταση συγχώνευσης που έκανε η Εθνική Τράπεζα, είπε η Alpha Bank απορρίπτοντας για δεύτερη φορά µέσα σε 10 χρόνια τον ενδεχόµενο «γάµο» µεταξύ των δύο τραπεζών.

Το διοικητικό συµβούλιο της...

Τον ''χάρτη'' των γεωμετρικών σχημάτων φτιάχνουν οι μαθηματικοί


Οι μαθηματικοί ζήλεψαν τον "Περιοδικό Πίνακα" των χημικών και αποφάσισαν να δημιουργήσουν κάτι ανάλογο, που θα περιλαμβάνει όλα τα δυνατά σχήματα στο σύμπαν σε τρεις, τέσσερις και πέντε διαστάσεις, συνδέοντας τα σχήματα μεταξύ τους με τον ίδιο τρόπο που συμβαίνει στα χημικά στοιχεία.

Με άλλα λόγια, όπως είπαν, θέλουν να...

Ηλεκτρονικά θα υποβάλουν τις δηλώσεις εφέτος πάνω από 1,7 εκατ. φορολογούμενοι


Περισσότεροι από 1,7 εκατ. φορολογούμενοι, στην πλειονότητα ελεύθεροι επαγγελματίες, έμποροι και βιοτέχνες, θα υποβάλουν εφέτος τη φορολογική δήλωσή τους αποκλειστικά μέσω της ηλεκτρονικής οδού.
Για τον λόγο αυτό το υπουργείο Οικονομικών θα τυπώσει εφέτος και θα αποστείλει στους φορολογουμένους...

Νέα μέθοδος πρόγνωσης σεισμών


 Μια ακόμη μέθοδος έγκαιρης πρόγνωσης σεισμών παρουσιάστηκε από διεθνή ομάδα ερευνητών.
Η ομάδα, που αποτελείται από γάλλους και τούρκους επιστήμονες, μελέτησε τα δεδομένα που κατέγραφαν οι σεισμογράφοι στην περιοχή Ισμίτ στην Τουρκία, λίγες ώρες προτού εκδηλωθεί εκεί το 1999 ο φονικός...