7 Ιαν 2020

Σταυρέλης : ΟΧΙ στην πληρωμή των μηχανημάτων του εργοστασίου απορριμμάτων


Καίρια ερωτήματα για την λειτουργία του εργοστασίου  απορριμμάτων και κυρίως για την αγορά μηχανημάτων έθεσε ο επικεφαλής της "Πνοής Δημιουργίας" Νίκος Σταυρέλης κατά την συζήτηση του προυπολογισμού στο πρόσφατο δημοτικό συμβούλιο.

Τα εν Οίκω στον Δήμο - Της Τζένης Σουκαρά


- Του Άι Γιαννιού σήμερα ..Τέλος εορτών.Αρχή της νέας καθημερινότητας.

- Τέλος "Ηφαιστίωνα" ..Στα απομεινάρια μιας κακοκαιρίας που προαναγγέλθηκε με πολεμικά εμβατήρια ..

Ώρα μηδέν για το προσφυγικό. Του Γιώργου Ψυχογιού


Περισσότεροι από πέντε μήνες έχουν περάσει από την ανάληψη της διακυβέρνησης από τη ΝΔ. 
Ακόμη όμως δεν έχουν καταλάβει, ότι η διαχείριση του προσφυγικού απαιτεί ολοκληρωμένο σχέδιο δράσης, διαρκή εγρήγορση και πίεση στην Ευρώπη με κάθε μέσο, ώστε να υλοποιήσει τις αποφάσεις για την κατανομή των προσφύγων σε όλα τα κράτη-μέλη. 

Όταν η νέα δεξιά δεν σέβεται ούτε τους νεκρούς


Mε μια αυθαίρετη όσο και απρεπή εκτίμηση για το έργο του Θάνου Μικρούτσικου, ο Χρήστος Χωμενίδης ισχυρίστηκε, ότι οι ακροατές της μουσικής του συνθέτη με τα «σινιέ ρούχα», πρωταγωνίστησαν σε ένα καθεστώς «διορισμών και επιδοτήσεων», μια άποψη που αποτελεί θλιβερή παραφωνία μέσα στην καθολική αναγνώριση του Μικρούτσικου, μετά το θάνατό του. 

Την κατασκευή δεύτερου αγωγού, που θα μεταφέρει φρέντο στη δυτική Ευρώπη, μελετά η κυβέρνηση


Ένα, δεύτερο, μεγάλο έργο, το οποίο ελπίζει, ότι θα βάλει την Ελλάδα σε τροχιά ανάπτυξης, μελετά η κυβέρνηση, με την κατασκευή ενός αγωγού που θα μεταφέρει φρέντο στις χώρες της δυτικής Ευρώπης και της Μέσης Ανατολής. 

Εκλογή Προέδρου της Δημοκρατίας -Στο τραπέζι και το όνομα του Σταύρου Δήμα


Μετά την κατάθεση και την ψήφιση του νέου εκλογικού νόμου τοποθετείται η ανακοίνωση του εκλεκτού του Κυριάκου Μητσοτάκη για τη θέση του Προέδρου της Δημοκρατίας.

Μικρά προβλήματα στο επαρχιακό δίκτυο Κορινθίας και Αρκαδίας απο τις χιονοπτώσεις


Σύμφωνα με τα στοιχεία που δημοσιοποίησε η Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Πελοποννήσου τα προβλήματα στο οδικό δίκτυο της Περιφέρειας Πελοποννήσου, λόγω του πρόσφατου κύματος χιονοπτώσεων...