4 Ιουλ 2016

Το ΟΧΙ το είπαμε αλλά μας τελείωσε. Το ΟΧΙ πέθανε και δεν έχει ιδιοκτήτη

  
Ένα χρόνο πριν, το ΟΧΙ γινόταν το λάβαρο της λαϊκής αντίστασης και μετατρεπόταν στο υπόγειο νήμα που θα ηλέκτριζε μια ολόκληρη κοινωνία. 
Ήταν πιθανότατα η πιο μαγική στιγμή της σύγχρονης ιστορίας αυτού του τόπου, που έκανε την πλειοψηφία των ελλήνων πολιτών να στυλώσει τα πόδια, να ορθώσει ανάστημα και να αψηφήσει τους εκβιασμούς, σπάζοντας έναν κύκλο φόβου.

Στους 11 οι υποψήφιοι για 4 τηλεοπτικές άδειες


Έντεκα «μνηστήρες» θα δώσουν τη μάχη για τις 4 τηλεοπτικές άδειες.
Η προθεσμία για την υποβολή των φακέλων έληξε στις τρεις το μεσημέρι και υποψηφιότητες συμμετοχής στον διαγωνισμό κατέθεσαν οι εξής:

Η Ελλάδα στο Κωσταλέξι…


Του Στάθη
Γύρω στις 420.000 νέες Ελληνίδες και νέοι Έλληνες έχουν εκπατρισθεί, φεύγοντας στην ξένη για λίγη ζωή και μισό όνειρο. Έγκλημα. Και στου Μαξίμου συνωμοτούν και γλεντάνε.

Το καθεστώς της διαπλοκής κάνει πόλεμο

  
Το καθεστώς της διαπλοκής κηρύσσει την τελική αντεπίθεση κατά του... «καθεστώτος Τσίπρα», ο ΔΟΛ και ο όμιλος Αλαφούζου (Καθημερινή, ΣΚΑΙ) σηκώνουν (από διαφορετικές αφετηρίες και για διαφορετικούς λόγους ο καθένας) τα λάβαρα του μπροστάρη και η μάχη κυβέρνησης και μιντιαρχών κορυφώνεται σήμερα σε δύο μέτωπα:

Αφωνοι όλοι στα Ισθμια με το γιοτ της πλουσιότερης γυναίκας της Βρετανίας

Το γιοτ της γυναίκας που είναι πιο πλούσια και από τη Βασίλισσα Ελισάβετ «πάτησε» Ελλάδα.

Το εντυπωσιακό γιοτ «Vava II» της Κίρστι Μπερταρέλι βρέθηκε χθες  στα Ισθμια και άφησε άφωνους τους πολίτες που βρέθηκαν στην παραλία...

Μεταμορφώνoντας βαρετούς αστικούς τοίχους σε σκηνές γεμάτες ζωή!


Φανταστείτε τον εαυτό σας, να γυρίσετε στο σπίτι σας μετά από ένα μακρινό ταξίδι και να μην μπορείτε να το βρείτε! Κάπως έτσι σκέφτηκαν όλοι, όσοι είδαν τις υπέροχες τοιχογραφίες του ταλαντούχου Γάλλου καλλιτέχνη του δρόμου Patrick Commecy, που μεταμόρφωσε στην κυριολεξία τους αστικούς τοίχους κτιρίων ζωγραφίζοντας πάνω στο μουντό γκρι ολόκληρες πολυπληθείς σκηνές.