12 Δεκ 2013

Συλλογή Τροφίμων από τον Εμπορικό Σύλλογο Κορίνθου για τις άπορες οικογένειες


O Εμπορικός Σύλλογος  Κορίνθου ενόψει των γιορτινών ημερών των Χριστουγέννων που πλησιάζουν ,διοργανώνει συλλογή τροφίμων (τρόφιμα μακράς διαρκείας) για τη στήριξη των απόρων οικογενειών της Κορίνθου.

Ευελπιστούμε πως όλοι οι Κορίνθιοι θα ευαισθητοποιηθούν συνεισφέροντας...

Μπαλάκι ανάμεσα σε ΔΕΗ και Δήμους οι άπορες οικογένειες


Το απίστευτο αλαλούμ με τις (μη) επανασυνδέσεις του ρεύματος στα χιλιάδες ανήμπορα νοικοκυριά που παραμένουν στο σκοτάδι και στο έλεος του χιονιά, φέρνει στο προσκήνιο την αναλγησία των ιθυνόντων της ΔΕΗ που παίζουν με τις ανθρώπινες ζωές..

Διακοπές στο χωριό του Αϊ Βασίλη: Αυτές είναι οι 10 πιο Χριστουγεννιάτικες πόλεις του κόσμου [εικόνες]


Τα Χριστούγεννα πλησιάζουν και οι δρόμοι και οι βιτρίνες έχουν γεμίσει Αγιοβασίληδες, έλατα και πολύχρωμα φωτάκια. Ωστόσο αν δεν σας είναι αρκετός όλος αυτός ο εορταστικός στολισμός και θέλετε κι άλλο, τότε οι 10 πόλεις που ακολουθούν είναι ότι ακριβώς χρειάζεστε....

Αρχισαν τα σενάρια για πρόωρες εκλογές στις 18 Μαΐου -Τι λένε τα γκάλοπ


Και ενώ κυβέρνηση και αντιπολίτευση συνέχισαν τις κόντρες με αφορμή τις ημερομηνίες για τη διεξαγωγή των δημοτικών εκλογών και των ευροεκλογών φαίνεται πως σιγά σιγά φουντώνουν και τα σενάρια που θέλουν να στήνονται κάλπες και για πρόωρες βουλευτικές εκλογές.

Τσίπρας σε Ρεν: Αν προχωρήσετε στο θέμα των πλειστηριασμών το "καλό κουράγιο" θα χρειαστεί σ' εσάς!


Δεν ήταν και το καλύτερο κλίμα στην συνάντηση του ευρωπαίου επιτρόπου Οικονομικών, Όλι Ρεν με τον επικεφαλής του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξη Τσίπρα.
Ο Αλέξης Τσίπρας έθεσε το θέμα των πλειστηριασμών στον κ. Ρεν προειδοποιώντας τον μάλιστα ότι "Τις κόκκινες γραμμές...

Η θέση της Κίνησης Πολιτών για τον Προυπολογισμό του δήμου Κορινθίων


Την Δευτέρα 09 Δεκεμβρίου 2013 πραγματοποιήθηκε η συνεδρίαση ψήφισης του Δημοτικού Προϋπολογισμού για το 2014.
Στην ψηφοφορία που πραγματοποιήθηκε, μετά το τέλος των τοποθετήσεων των Δημοτικών Συμβούλων, οι παρατάξεις της αντιπολίτευσης καταψήφισαν. Αξίζει να σημειωθεί η απουσία...