30 Οκτ 2020

Συμβαίνει και αυτό: Kανένα διαγνωσμένο κρούσμα στην Κορινθία σήμερα στην λίστα του ΕΟΔΥ


Δεν εφησυχάζουμε - δεν χαιρόμαστε - κοινώς δεν ξέρουμε ακριβώς τι συμβαίνει.Προφανώς δεν υπάρχει ΚΑΝΕΝΑ διαγνωσμένο κρούσμα, όχι κανενα κρουσμα.Όπως και να έχει τα νέα πάντως δεν είναι άσχημα, αφού στις αρχές του μήνα είχαμε..

Κορονοϊός: Νέο άλμα με 1.690 κρούσματα στη χώρα – Πέντε νέοι θάνατοι, 128 διασωληνωμένοι


 Νέο θλιβερό ρεκόρ με 1.690 νέα κρούσματα του νέου κορονοϊού σημειώθηκε στη χώρα μας σήμερα Παρασκευή 30 Οκτωβρίου, σύμφωνα με την ανακοίνωση του ΕΟΔΥ. Το τελευταίο 24ωρο καταγράφηκαν πέντε νέοι θάνατοι από επιπλοκές του..

Γ. Γκιώνης : Aναγκαία η ανάδειξη της ενιαίας ταυτότητας του Κορινθιακού κόλπου ως ένα κοινό όραμα για το μέλλον


ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ διοργανώνεται από την ΜΚΟ ΟΖΟΝ σε συνεργασία με τον Σύνδεσμο Προστασίας και Ορθολογικής Ανάπτυξης του Κορινθιακού Κόλπου (Σ.Π.Ο.Α.Κ) "Ο ΑΡΙΩΝ" και αφορά στα αποτελέσματα του έργου «Κορινθιακός – η δική μας θάλασσα» που διήρκησε 18 μήνες και υλοποιείται με χρηματοδότηση του Πράσινου Ταμείου.

Συλλέχθηκαν από τις ακτές, καταγράφηκαν και ταξινομήθηκαν..

I. Φιλντίση: Δεν δικαιούται κανείς να ασκεί κριτική στους πολίτες για το θέμα των σκουπιδιών.... γιατί ισχύει το "εικόνα σου είμαι πολιτεία και σου μοιάζω"

 


Μια δήλωση με εξαιρετικό ενδιαφέρον έκανε η δημοτική σύμβουλος Νεμέας - δικηγόρος Ιωάννα Φιλντίση για τα όσα συμβαίνουν και λέγονται αυτές τις ημέρες στη Νεμέα.Συγκεκριμένα αναφέρει: "Διαβάζω αναρτησεις και σχόλια "αγανάκτησης" για "τα σκουπίδια στη Νεμέα, τη...

Ξεκίνησαν οι μετασεισμοί στη Σάμο: «Μπορεί να φτάσουν ως και 6 ρίχτερ» λένε οι σεισμολόγοι


Ξεκίνησε η μετασεισμική δραστηριότητα στην Σάμο μετά την ισχυρότατη σεισμική δόνηση των 6,7 Ρίχτερ που χτύπησε λίγο πριν από τις δύο το μέσημέρι και..

39 νέα κρούσματα στην Πελοπόννησο - Πρώτη η Κορινθία στο σύνολο με 216 μολύνσεις από την αρχή της πανδημίας


Τριάντα εννέα νέα κρούσματα κορονοϊού καταγράφηκαν στην Περιφέρεια Πελοποννήσου, με τον αριθμό των προσβληθέντων να ανέρχεται πλέον σε 740.

Ειδικότερα, στη σχετική ανακοίνωση που εξέδωσε η Γενική Διεύθυνση Δημόσιας Υγείας και Κοινωνικής..

Ηλεκτρονικούς υπολογιστές και σχολικό εξοπλισμό προσέφερε ο Χρίστος Δήμας σε σχολεία της Κορινθίας (φωτογραφίες)



Από το πρωί ο υφυπουργός Τεχνολογίας και Έρευνας Χρίστος Δήμας βρίσκεται στη Κορινθία και προσφέρει ηλεκτρονικούς υπολογιστές και σχολικό εξοπλισμό σε σχολεία της περιοχής.

Ο υπουργός το πρωί παρέδωσε εξοπλισμό στο Σωματείο ΑμεΑ ΦΑΣΜΑ, μετά στο δημοτικό σχολείο της Κλένιας ηλεκτρονικούς υπολογιστές και ένα προβολικό.

Δήμος Σικυωνίων: "Ένας χρόνος χωρίς τον Γιάννη Σπανό- Θα ζει στον Πολιτιστικό Πολυχώρο των ΑΣΟ που θα πάρει το όνομά του"


 «Θα αλλάζουν όλα γύρω σου και μόνο αυτά που πέρασες θα μείνουν».Με αυτή τη φράση ο Δήμος Σικυωνίων θυμάται τον μεγάλο έλληνα συνθέτη Γιάννη Σπανό, με την συμπλήρωση ενός χρόνου από τον θάνατό του. Και συνεχίζει..

ΠΑΣ ΚΥΨΕΛΟΣ και ΠΑΣ ΚΟΡΙΝΘΟΣ κάνουν έκκληση στους φιλάθλους να δουν τον ποδοσφαιρικό αγώνα από τον... υπολογιστή τους!


Ο ΠΑΣ ΚΥΨΕΛΟΣ και ο ΠΑΣ ΚΟΡΙΝΘΟΣ
εν όψει του μεταξύ τους παιχνιδιού το Σάββατο 31 Οκτώβριου και ώρα 15:00 στο γήπεδο Συνοικισμού, απευθύνουν έκκληση στον φίλαθλο..

Μητσοτάκης: «Η Σάμος άντεξε» -Αύριο το διάγγελμα με τα νέα μέτρα για τον κορωνοϊό

 


Το Σάββατο, πιθανότατα το πρωί, θα απευθυνθεί με τηλεοπτικό μήνυμα ο πρωθυπουργός στους πολίτες για τα νέα μέτρα για τον κορωνοϊό. Αυτή την ώρα ο..

Ισχυρός σεισμός 6,6 Ρίχτερ ανοιχτά της Σάμου -Ταρακουνήθηκε η Κορινθία- Φόβοι για τσουνάμι


Ισχυρός σεισμός 6,6 Ρίχτερ με επίκεντρο ανοιχτά της Σάμου σημειώθηκε πριν λίγο.

Ο σεισμός έγινε αισθητός ακόμη και στην Αττική και ταρακούνησε την Κορινθία. Σύμφωνα με την αυτόματη λύση του Γεωδυναμικού Ινστιτούτο ο σεισμός σημειώθηκε...

Δωρεάν Μαστογραφία και Τεστ Παπανικολάου από το Ελληνικό Ίδρυμα Ογκολογίας, στον γυναικείο πληθυσμό του Δήμου Σικυωνίων


Στο πλαίσιο του προγράμματος πληθυσμιακού ελέγχου «Η ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΚΑΡΚΙΝΟΥ», που πραγματοποιεί το Ελληνικό Ίδρυμα Ογκολογίας για την πρόληψη και έγκαιρη διάγνωση του καρκίνου του μαστού και του τραχήλου της μήτρας, και μετά από αίτημα της Περιφερειακής Ενότητας Κορινθίας και του Δήμου..

Η 1η Ζωοφιλική ημερίδα στην Κόρινθο: "Oι αδέσποτοι κι εμείς"

 


Μία ημέρα αφιερωμένη στους αδέσποτους συμπολίτες μας στην Κόρινθο, διοργανώνουν από κοινού η Κορίνθια Προστασία Αστικής Πανίδας (Κο.Πρ.Α.Π) και το Corinthia Events. Πρόκειται για μία ημερίδα στην διάρκεια της..

Ο best Seller καναπές που χωράει παντού τώρα σε καταπληκτική τιμή στο κατάστημα Entos Sato


 

SIENA | Ο Best Seller καναπές της συλλογής είναι compact για να χωράει παντού και μαζί με την πολυθρόνα Siena δίνουν το “φρέσκο” look που πρέπει να έχει κάθε καθιστικό. Διατίθεται σε 13 διαφορετικά υφάσματα και σε 104 αποχρώσεις για να δημιουργήσετε τον δικό σας Siena.

Δύο ηλεκτρονικοί υπολογιστές και ένα προβολικό από τον Χρίστο Δήμα στο δημοτικό σχολείο της Κλένιας



Ο υφυπουργός Ανάπτυξης Χρίστος Δήμας παρέδωσε σήμερα στο δημοτικό σχολείο Κλένιας δύο ηλεκτρονικούς υπολογιστές και ένα προβολικό για τις ανάγκες του σχολείου. Παρόντες ήταν ο διευθυντής πρωτοβάθμιας..

ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ Α.Ε.: Θα την κλείσουν ή θα βάλουν χρήματα για να συνεχίσει να λειτουργεί;


 

Εμείς πάντως γνωρίζαμε πως ο Περιφερειάρχης από την προεκλογική περίοδο είχε δηλώσει πως δεν την ηθελε την ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ Α.Ε. επειδή ήταν "κοιτίδα διαφθοράς".Με το πέρασμα του χρόνου είδαμε και προγράμματα να εφαρμόζονται και ο στενός φίλος και συνεργάτης του κ. Νίκα να..

Κορωνοϊός: Μέτρα «βόμβα» στο τραπέζι του Μητσοτάκη – Εισηγήσεις για «ξαφνικό θάνατο» στην εστίαση- Μάσκα παντού σε όλη τη χώρα

 


Σε συναγερμό βρίσκεται η χώρα μας εξαιτίας της τρομακτικής αύξησης των κρουσμάτων κορωνοϊού, καθώς οι ημερήσιες μολύνσεις φαίνεται να σταθεροποιούνται πάνω από τα 1.000. Μάλιστα σήμερα ο Κυριάκος Μητσοτάκης θα..

Νέο πακέτο στήριξης ύψους 1 δισ. ευρώ σε εργαζόμενους και επιχειρήσεις που έχουν πληγεί περισσότερο από τον κορωνοϊό


Ένα έκτακτο πακέτο μέτρων στήριξης
θα "συνοδεύσει" τις σημερινές ανακοινώσεις του πρωθυπουργού για τη συγκράτηση της πανδημίας. Θα περιλαμβάνει στοχευμένες παρεμβάσεις για εργαζόμενους και επιχειρήσεις..

Από τα Δερβενάκια ξεκινά η συντήρηση των αναθηματικών μνημείων για το 1821


Την  συντήρηση των περίπου 40 αναθηματικών μνημείων που βρίσκονται στις πέντε Περιφερειακές Ενότητες, θα αναλάβει να συντηρήσει η Περιφέρεια Πελοποννήσου λόγω..

Υπογράφεται την Δευτέρα 2 Νοεμβρίου η προγραμματική για το σύστημα πυρόσβεσης στις Αρχαίες Μυκήνες


Στο υπουργείο Πολιτισμού στην Αθήνα, στις 10.30 το πρωί την ερχόμενη Δευτέρα 2 Νοεμβρίου, θα υπογραφεί, από τον περιφερειάρχη Πελοποννήσου Παναγιώτη Νίκα και την υπουργό..