27 Δεκ 2015

Τι άλλαξε στη ζωή μας το 2015


Το 2015 ήταν η χρονιά της αγωνίας και της ανατροπής. Οι παλινωδίες των διαπραγματεύσεων κατά το πρώτο εξάμηνο έδωσαν τη θέση τους στη «βροχή» των μνημονιακών μέτρων στο δεύτερο εξάμηνο, ενώ στο... μέσον η επιβολή των capital controls σφράγισε την πορεία της οικονομίας.

Σάλος με τα σχέδια Καμμένου για στρατιωτικά Λύκεια-θητεία γυναικών


Παρότι έχουν περάσει δύο ημέρες από την αποκάλυψη ότι ο υπ. Αμυνας Πάνος Καμμένος σχεδιάζει στράτευση γυναικών προαιρετικά και ίδρυση Στρατιωτικών Λυκείων, οι αντιδράσεις της αντιπολίτευσης κλιμακώνονται.

Πώς οι «αγορές» τζογάρουν και με το θάνατο


Του Χρήστου Πραμαντιώτη
Μέχρι τώρα γνωρίζαμε τα συμβόλαια θανάτου, πρακτική που σχετίζεται με τον υπόκοσμο και με χρηματικές συναλλαγές με σκοπό την επ’ αμοιβή δολοφονία ανθρώπων από πληρωμένους εκτελεστές. 

Παλιά πρακτική, μαφιόζικη, γνωστή και στην Ελλάδα βεβαίως.

Γιατί δεν επιστρέψαμε ποτέ στη Σελήνη από το 1972;


Κώστας Φαρμάκης
Στις 14 Δεκεμβρίου 1972, η διαστημική αποστολή Apollo 17 άφηνε την επιφάνεια της Σελήνης ξεκινώντας το ταξίδι της πίσω στη Γη. Ο αστροναύτης Γιουτζίν Σέρναν, μπαίνοντας στη σεληνάκατο και κλείνοντας την πόρτα, έγινε ο τελευταίος άνθρωπος που πάτησε το πόδι του σε άλλον πλανήτη.

Όταν ο ήλιος ανατέλλει από τρία σημεία ταυτόχρονα [ΒΙΝΤΕΟ]

Μαγικό....Οι κάτοικοι στη μακρινή Σιβηρία δεν πίστευαν στα μάτια τους, όταν αντίκρισαν, καθώς ξημέρωνε, όχι μία αλλά τρεις... ανατολές!