27 Μαρ 2018

Ξύδι το πολύτιμο κατά της τσουχτροτρομοκρατίας !


Να οχλήσουμε τα υπουργεία , να καθαρίσουμε με ειδικά μηχανήματα τις θάλασσες ,να δημιουργήσουμε ένα Επιστημονικό Κέντρο έρευνας και προστασίας του Κορινθιακού Κόλπου» είπε ο δημοτικός σύμβουλος Βασίλης Πανταζής κατά την διάρκεια της συνεδρίασης του Δ.Σ. Κορινθίων.
Οι τσούχτρες μπήκαν και μέσα στο δημοτικό συμβούλιο και πώς αλλιώς αφού έγιναν πρώτο θέμα στις τηλεοράσεις των Αθηνών αλλά και στα....

Πέτρος ο «κωνωποεξολοθρευτής»!


Περιφέρεια η κωνωποκτόνος! Περιφέρεια κωνωποφάγος ! Περιφέρεια ο σφαγέας ό,τι ιπτάμενου ζωυφίου υπάρχει …
Ο φόβος και ο τρόμος των ιπτάμενων ελικοπτέρων, των κωνώπων οποιουδήποτε μεγέθους ακόμα και του τίγρεως κώνωπα, εάν αυτός κάνει το λάθος και σκάσει μύτη στην Πελοποννησική γη.
Όλοι εχθες στην σύσκεψη της ΕΝΠΕ κοίταζαν με δέος τον Περιφερειάρχη Πέτρο τον κωνωποσφαγέα! ..

Welcome στον τουρισμό με… πεντοζάλι , drinks και facilities!!!!


Όταν ένα μεγάλο όνειρο γίνεται πραγματικότητα και το βιώνεις χορεύεις πεντοζάλι από την αμηχανία σου!
Ε! Και αφού δεν το χόρεψαν οι αγορές όπως το οραματιζόταν ο πρωθυπουργός μας, το χόρεψαν οι Κρήτες το περασμένο Σάββατο στην προβλήτα του λιμανιού καλωσορίζοντας το πρώτο κρουαζιερόπλοιο της σεζόν!..

Τους πήρε σβάρνα η κωνοποσκοτώστρα!!!!


«Φέτος στην Πελοπόννησο όλοι κερδίζουμε την μάχη πατριώτη!»
Τι κι αν μας φοβέρισε ο ιός του Νείλου;Στην Αγορά του Αλ Χαλίλι εφοδιαστήκαμε τις κουνουποσκοτώστρες της Περιφερείας και .. «μπαμ και κάτω» το κουνούπι το αλλοδαπό.
Υπήρξαμε Περιφέρεια πιλότος και στην κωνοποκτονία  μην το λησμονούμε και ήλθε ο κώνωψ ο αλλοδαπός , ο θρασύς και ύπουλος να δοκιμάσει  το κύρος της γης του Πέλοπος .

Αχ! Οδυσσέα!


Αχ! Τι κάνει το τρέξιμο και η επιδίωξη της προσωπικής προβολής! Σε Παραλογ(γ)ισμούς επικοινωνιακούς!
Έκανε μια ερώτηση ο Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος για έργο της εκλογικής του Περιφέρειας με το ανάλογο ύφος βέβαια και τις δέουσες επισημάνσεις για τα περιφερειακά πεπραγμένα,γνωρίζοντας εκ των προτέρων θαρρώ πως θα λάβει απάντηση ΚΑΙ από το γραφείο του Περιφερειάρχη!

«Εγώ θα ρίξω την κιλοβατώρα»


Αυτά είναι! Να είσαι Περιφερειάρχης, να πασχίζεις για την Περιφέρειά σου και να έρχονται οι κοινοβουλευτικοί της γενέτειράς σου και να σου βγαίνουν «από αριστερά» και να οι οικειοπούνται τον ιδρώτα σου!
Ε! όχι! Δεν το θέλει και ο Θεός!
Εν προκειμένω, είσαι ο Τατούλης, προσπαθείς για την έκπτωση του τιμολογίου του ρεύματος της Μεγαλόπολης και της Αρκαδίας....

Καμπόσος ο Μακεδονομάχος!


Tης Τζένης Σουκαρά
Σε ταραχή βρίσκεται ο δήμαρχος Άργους Μυκηνών Δημήτρης Καμπόσος καθ’ όλη την διάρκεια των συνομιλιών για το θέμα των Σκοπίων, μετά την ασάφεια που επικρατεί σε σχέση με την κυβερνητική θέση στην διαπραγμάτευση, για το θέμα της ονομασίας.
Πληροφορίες θέλουν στο δημαρχιακό μέγαρο να επικρατεί αναβρασμός, ενώ στα υπόγεια να υφαίνονται λάβαρα με γαλάζια κλωστή όπου θα αναγράφεται πως η Μακεδονία είναι Ελληνική.

«Όστις μη Αργείος ,μη Έλλην και πας μη Έλλην βάρβαρος»


Λίγες ημέρες πριν από το μεγάλο συλλαλητήριο της Αθήνας και έχουμε την έγκαιρη και ασφαλή πληροφόρηση πως ήδη έχει αποσταλεί το ψήφισμα του Δήμου Άργους Μυκηνών , άσπρος φάκελος και γραμματόσημο ,στους 300 της βουλής ,ώστε την ώρα που ο ομιλητής δήμαρχος ανέβει στην εξέδρα να εκφωνήσει λόγο ,να αντιληφθούν άπαντες κοινοβουλευτικοί πως εδώ η ιστορία δίνει ραντεβού και αν αργήσεις ,δεν θα γίνεις δεκτός ποτέ πια στα Αργείτικα εδάφη εκτός και αν κάποτε ζητήσεις να κλείνεις το γόνυ και εκβαρβαριστείς....

#Η φωνή της λογικής# και η οσμή του ονείρου#


Κοινοποιώ για να ακουστεί η φωνή της λογικής, που εν προκειμένω είναι βαριά και μπεσαλίδικη! 
Κοινοποιώ για το μάθουν όλοι και εγώ προσωπικά να το εμπεδώσω στα νοητικά μου κύτταρα ,γι αυτό και το αναμεταδίδω ακόμα και με τυφλό σύστημα γραφομηχανής!
Κοινοποιώ....

5 χρόνια “έγκλειστης” υποκρισίας


Πέρασαν 5 χρόνια απο τότε που μέσα σε μια νύχτα «φύτρωσε» μέσα στον κεντρικό ιστό της Κορίνθου το Κέντρο Φιλοξενίας Μεταναστών Κορίνθου.23 Αυγούστου 2012.
5 χρόνια από εκείνη την ημέρα που το 6ο ΣΠ μετατράπηκε αιφνιδίως σε Κέντρο ΠροσωρινήςΚράτησης Παράνομων..

Κάντο κι εσύ όπως η Πελοπόννησος!


Της Τζένης Σουκαρά
Αυτό το Βrand name της Πελοποννήσου πολύ φοριέται μου φαίνεται στας Ευρώπας και πίνεται ….σαν μπράντυ! 
Σούρτα – φέρτα η ανάπτυξη της Περιφερείας, ζαλίστηκε απο την λιποδιάλυση και τα φλάς.
Στην αρχή άμαθη και πρωτάρα ένιωσε αμηχανία απο τα ταξίδια εις την αλλοδαπή, ζώντας με μια βαλίτσα στο χέρι...

Της κάλπης και της μήνυσης..

Της Τζένης Σουκαρά
Τι ώρα είναι ; 2 το μεσημέρι!
Έχουμε δρόμο πολύ για την έναρξη του«τηλεμαραθωνίου»!
Ανανέωσε το φαρμακείο του σπιτιού, κρύψε οτιδήποτε αιχμηρό, μην αναπαραστήσω το βράδυ την αυτόχειρα απελπισμένη Ελληνίδα που δεν την λυπήθηκε ποτέ κανείς…
Ενίσχυσε το σπίτι με υπογλώσσια μήπως οι κάλπες με κοιτάξουν με οίκτο και με...

Μας σαλτάρανε εντελώς; Επιστράτευση δια πάσα νόσο!


Της Τζένης Σουκαρά

Ελλάς το μεγαλείο σου!
Και εν προκειμένω το μεγαλείο αφορά τις ισορροπίες τρόμου που διατηρούνται στην καρδιά αυτού του έθνους , του οποίου δίνει ανάσα ζωής και οξυγόνο ο..διχασμός!
Έτσι απαντάται και το ερώτημα πώς την βγάζουν οι Έλληνες με τόσα μνημόνια στο κεφάλι και..

Εντοπίσθηκε κοριός, ύποπτος και σκοτεινός!


Της Τζένης Σουκαρά 
Kατάλαβες αγαπητέ μου;
Δεν έχουμε μόνο κουνούπια , έχουμε και κοριούς!
Και αν υποψιαστώ ότι θα γεμίσουμε κορέους  στις αρχές της ανοίξεως ,δίχως να προλαβαίνουμε  κορεοκτονία θα με πιάσει τρέλα!..