24 Νοε 2010

Υπεβαλε παραίτηση ο Δ. Μήλιος απο τη ΝΟΔΕ Κορινθίας για την απραξία του κομματικού μηχανισμού στις εκλογές

Ξάφνιασε η υποβολή παραίτησης του Δημήτρη Μήλιου απο την ΝΟΔΕ Κορινθίας ,χθες το βράδυ.
Όλο το πρωι υπήρξε  έντονο παρασκήνιο , για το εαν συνέβη πράγματι το γεγονός και   πολλοί ήταν εκείνοι που προσπαθούσνα να το υποβιβάσουν ,σημειώνοντας πως δεν συνέβη ποτέ!
Ο Δημήτρης Μήλιος, λοιπόν , κατέθεσε πράγματι την παραίτηση... του για λόγους αρχής !Κάνοντας την αποτίμηση του αποτελέσματος των εκλογών η Νομαρχιακή ,ως φαίνεται ,προσπάθησε να βρει εξιλαστήρια θύματα και υπαιτίους ,μην έχοντας καμία διάθεση να κάνει την αυτοκριτική της...Αυτό καυτηρίασε ο Δημήτρης Μήλιος ,ως αντιπρόεδρος του οργάνου, σημειώνοντας πως ο κομματικός μηχανισμός μέτρησε ήττες στους δήμους, γιατί απλούστατα δεν κινήθηκε επαρκώς!Ακόμα και στον δήμο Βελου Βόχας που εξελέγη Νεοδημοκράτης δήμαρχος ,η ΝΔ δεν τον είχε στηρίξει.
Ο κύριος Μήλιος ,συμφωνα με το ρεπορτάζ ,κατηγορεί τον κομματικό μηχανισμό στο νομό, γιατί  την δεύτερη  εβδομάδα δεν κυνήγησε το εκλογικό αποτέλεσμα !Υπήρξαν στελέχη ,λέει ,που δεν μπήκαν καν στην μάχη.."Ποιος ευθύνεται για την ήττα στο Σοφικό ή στα Εξαμίλια ;" (παραδείγματα όχι τυχαία)Φυσικά εμείς ,φερεται να είπε ο κύριος Μήλιος.
Τι είπε λοιπόν ,ο αντιπρόεδρος; Κύριοι ,δεν κάναμε καλά τη δουλειά μας!Δεν είπαμε ούτε την γνώμη μας  ,έστω κι εγγράφως ,για τα όσα διαδραματίστηκαν στο νομό! Δεν είπαμε την γνώμη μας ,για το εαν οι επιλογές του κόμματος ήταν εύστοχες ,αν ακολουθούσαν την κοινωνία..Πράγματα αυτονόητα ,δηλαδή..Γιατί σοκαρίστηκαν τα παιδιά, αναρωτιέμαι..
Κανείς δεν γνωρίζει εαν η Νομαρχιακή κάνει δεκτή ή όχι την παραίτηση του Δημήτρη Μήλιου. Αν δεν την κάνει αποδεκτή ,σίγουρα αναμένεται να αλλάξουν πολλά πράγματα..