23 Μαρ 2014

Κωνσταντίνα Νικολάκου: «Παραιτήσου κ. Βουδούρη αφού είσαι εθελοντής πολιτικός από τον παχυλό βουλευτικό σου μισθό»


 "Σκληραίνει" το παιχνίδι στην Περιφέρεια εν όψει εκλογών αν και βρισκόμαστε ακόμα "στην προθέρμανση".Οι  διαθέσεις της παράταξης του Π. Τατούλη προς τον βασικό του αντίπαλο Ο. Βουδούη, φάνηκαν απο την τελευταία δήλωση της Ντ. Νικολάκου:

"Ο κ. Βουδούρης στέλνει τις τελευταίες ημέρες...

Πώς θα αξιοποιήσει την έλευση των κρουαζιερόπλοιων στην Κόρινθο ο Νανόπουλος (βίντεο)


Στην εκπομπή "Περισκόπιο" η Τζένη Σουκαρά φιλοξένησε πρόσφατα τον υποψήφιο δήμαρχο Κορινθίων Βασίλη Νανόπουλο. Ο κ. Νανόπουλος εκτός των άλλων μίλησε και για την έλευση των πρώτων κρουαζιερόπλοιων στο λιμάνι της Κορίνθου, αναφέρθηκε στις δυσκολίες...

Σε 3 υπερ- ταμεία όλοι οι ασφαλισμένοι της χώρας


Ενοποίηση – εξπρές σε 60 φορείς κύριας και επικουρικής ασφάλισης σχεδιάζει η κυβέρνηση, σύμφωνα με το «Έθνος της Κυριακής».

Έτσι, αλλάζει πλήρως ο ασφαλιστικός «χάρτης»..

H μεταβολή του κοινωνικού και οργανωτικού μοντέλου - του Βασίλη Μπαλάφα


Αναμφίβολα εδώ και χρόνια βρισκόμαστε στη δίνη μιας παγκόσμιας και εθνικής κρίσης. Μέχρι πριν λίγο καιρό συνηθίζαμε να τοποθετούμε στο επίκεντρο αυτής της κρίσης το πολιτικοοικονομικό σκέλος.

Βίαιη κατάληξη στις «πορείες αξιοπρέπειας» χιλιάδων Ισπανών -Εκατό τραυματίες και 24 συλλήψεις [βίντεο]


Χιλιάδες Ισπανοί βγήκαν στους δρόμους, στις «πορείες αξιοπρέπειας» που διοργανώθηκαν στη Μαδρίτη, οι οποίες όμως είχαν βίαιη κατάληξη. Οι διαδηλώσεις κατά της λιτότητας κατέληξαν σε συγκρούσεις ανάμεσα στους πολίτες και την αστυνομία.