2 Απρ 2021

Self tests / Με δόσεις η διάθεση - Σε καινούργια πλατφόρμα τα θετικά αποτελέσματα


Προτεραιότητα για τα self tests θα έχουν οι μαθητές 16 έως 18 ετών και οι καθηγητές - Κατ’ οίκον η διενέργεια των τεστ.

Με το σταγονόμετρο θα γίνει η προμήθεια των πολυδιαφημισμένων από...

Επιμένουν πάνω απ' τις 3.000 τα κρούσματα, αυξάνονται οι νεκροί - 30 κρούσματα στην Π.Ε. Κορινθίας


Σε πολύ υψηλά επίπεδα και τα σημερινά δεδομένα του ΕΟΔΥ που αποτυπώνουν την πίεση στο ΕΣΥ, την ώρα που η κυβέρνηση προχωρά σε χαλάρωση κάποιων μέτρων και επανεκκίνηση ορισμένων δραστηριοτήτων.

Παγκόσμια Ημέρα Αυτισμού: Μύθοι και αλήθειες γύρω από τον αυτισμό


Η 2η Απριλίου έχει οριστεί ως Παγκόσμια Ημέρα Αυτισμού (World Autism Awareness Day). Καθιερώθηκε με απόφαση της γενικής συνέλευσης του ΟΗΕ (Ψήφισμα 62/139) στις 18 Δεκεμβρίου 2007 και διεξάγεται κάθε χρόνο, αρχής γενομένης από το 2008.

Το μεγάλο πρόβλημα της Ελλάδας είναι…


Κομπανιέρο Πιτσιρίκο,

Με την Ελλάδα να μπαίνει, σε λίγες μέρες, σε προεκλογική περίοδο και με τα κρούσματα του κορονοϊού να εκτοξεύονται κάθε μέρα, δεν ξέρω τι διάολο να γράψω. Θα έγραφα βασικά για το πόσο ωραία περνάμε εμείς, αλλά θα ξενερώσουν οι Έλληνες, που κάθονται μέσα ένα χρόνο, ώστε να μην πιεστεί το …ΕΣΥ, το οποίο πάντως κατέρρευσε εδώ και χρόνια.

Ειλικρινά, δεν τους καταλαβαίνω.

Αλέξης Τσίπρας: Καταστρέψατε την εμπιστοσύνη των πολιτών - Να ανοίξει ο εμβολιασμός στον ενεργό πληθυσμό


 «Διακρίνω μεγάλη δυσανεξία από τα έδρανα της πλειοψηφίας. Μια δυσανεξία στην κριτική» ξεκίνησε την ομιλία του στη Βουλή ο Αλέξης Τσίπρας, στο πλαίσιο της προ ημερησίας διατάξεως συζήτηση για την πορεία της πανδημίας. Ο αρχηγός του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης εστίασε την..

Μητσοτάκης για την πανδημία: Δεν μιλάμε για άνοιγμα - Οι περιορισμοί μπορεί να επανέλθουν


 Tο ενδεχόμενο να επανέλθουν οι περιορισμοί, εάν παρατηρηθούν φαινόμενα συνωστισμού
τις επόμενες ημέρες, επισήμανε ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης, κατά την ομιλία του στην προ ημερησίας διατάξεως συζήτηση στη Βουλή για τη διαχείριση της πανδημίας.

Αυτή είναι η πρόταση για την ανάπλαση του κέντρου της Νεμέας που ζητά χρηματοδότηση από το πρόγραμμα "Αντώνης Τρίτσης"

   


Οι προτάσεις της Περιφέρειας Πελοποννήσου για την ένταξη έργων στο πρόγραμμα “Αντώνης Τρίτσης” παραδόθηκαν από τον περιφερειάρχη Παναγιώτη Νίκα στον αναπληρωτή υπουργό Εσωτερικών Στέλιο Πέτσα.  Οι προτάσεις ανέρχονται στο ύψος των 20.012.684,40 ευρώ και είναι..

Ξεκίνησε ο διαγωνισμός για την προμήθεια του Επιστημονικού Ιατροτεχνολογικού Εξοπλισμού του Νοσοκομείου Κορίνθου


 Εγκρίθηκε και ξεκίνησε η διενέργεια διαγωνστικής διαδικασίας Ανοιχτού Ηλεκτρονικού Διαγωνισμού για την προμήθεια Επιστημονικού  Ιατροτεχνολογικού και Λοιπού Εξοπλισμού για το Γενικό Νοσοκομείο Κορίνθου μέσω του Επιχειρησιακού Προγράμματος «Πελοπόννησος» ΕΣΠΑ 2014-2020 Άξονας Προτεραιότητας..

Η πανδημία (δεν) τέλειωσε, το νέο success story έρχεται


Tης Νικόλ Λειβαδάρη

Στο Μαξίμου δεν διαβάζουν πια τα επιδημιολογικά στοιχεία – διαβάζουν μόνον τις δημοσκοπήσεις. Κι αυτές οι δημοσκοπήσεις δείχνουν ότι το δίμηνο Φεβρουαρίου-Μαρτίου ήταν ο πολιτικός βάλτος της κυβέρνησης: Δείχνουν..

Κοτόπουλα Ναυπάκτου Κοντοχρήστος: Οι μεγάλες κοτο-προσφορές με ένα τηλεφώνημα στην πόρτα σας!


Μοναδικές προσφορές  μέχρι και σήμερα Σάββατο 3 Απριλίου στα Κοτόπουλα Ναυπάκτου Κοντοχρήστος!

Νεμέα: Πρωτοβουλία της παράταξης Καραχοντζίτη για τα προβλήματα που έχει προκαλέσει στους αγρότες η ανάρτηση των δασικών χαρτών

 

Η δημοτική παράταξη Νέα Προοπτική-κίνηση πολιτών με επικεφαλή τον  
Απόστολο Καραχοντζιτη κατέθεσε στο δημοτικό συμβούλιο Νεμέας, κατά την συνεδρίαση της 1/4/2021 ψήφισμα, για την ανάδειξη των μεγάλων  προβλημάτων  που έχει προκαλέσει στον αγροτικό..

Μέσα στον Μάϊο θα εκδοθεί απόφαση της Περιφέρειας για την κυκλοφορία ταξί βάν

 


Σειρά θεμάτων που αφορούν τα ταξί στην Περιφέρεια Πελοποννήσου απασχόλησαν τηλεδιάσκεψη στην οποία μετείχε ο περιφερειάρχης Παναγιώτης Νίκας, οι διευθυντές Μεταφορών και Επικοινωνιών των Περιφερειακών Ενοτήτων, οι πρόεδροι των σωματείων ταξί κάθε Π.Ε. καθώς και εκπρόσωποι από την Ομοσπονδία των εν λόγω..

Self test: Από Δευτέρα στα ράφια των φαρμακείων - Βήμα βήμα η διαδικασία

  


Τη Δευτέρα, 5 Απριλίου αναμένονται στα ράφια των φαρμακείων τα πρώτα self tests, τα οποία κατά προτεραιότητα -όπως είπε ο πρωθυπουργός- θα χορηγηθούν στους μαθητές, στους εκπαιδευτικούς και τους εργαζόμενους στα σχολεία, με στόχο την επιστροφή στα θρανία στις 12 Απριλίου, ενώ θα..

Εμβολιασμοί: Από σήμερα οι αιτήσεις για ραντεβού στις ηλικίες 65-69- Ξεκινούν οι ειδοποιήσεις στους εκπαιδευτικούς


 Άνοιξε σήμερα, η πλατφόρμα των ραντεβού για εμβολιασμό κατά του κορωνοϊού για την ηλικιακή ομάδα των 65-69. Επίσης, σήμερα ενεργοποιείται η διαδικασία ειδοποίησης των εκπαιδευτικών, μέσω της Ομάδας Συντονισμού Εμβολιασμών, για..