6 Οκτ 2016

Οι Έλληνες θέλουν να ακούν ευχάριστα

  
Μετά από όλα αυτά που έχουν συμβεί στην Ελλάδα από την χρεοκοπία του 2010 και μετά, οι Έλληνες θέλουν αισιοδοξία και λύση στα προβλήματά τους.

Οι Έλληνες θέλουν να ακούν ευχάριστα.

Τους έχουν κουράσει τα δυσάρεστα.

Ο Αλιέντε στου Μαξίμου


Του Στάθη

Στο εξής τα ΜΑΤ δεν θα βαράνε τους συνταξιούχους με γκλομπ αλλά με μαγκούρες (συνταξιούχων). Στεναχωρήθηκε πάρα πολύ ο Πρόεδρος Αλέξης. Και αμέσως πήρε τηλέφωνο τον Κατεπάνω Τόσκα και τον διέταξε, να στεναχωρηθεί κι εκείνος.

Στο εξής τα ΜΑΤ δεν θα ψεκάζουν συνταξιούχους. Θα ψεκάζουν τους ΑΝΕΛ. Επίσης, θα ψεκάζουν λιμενεργάτες.

"Κορινθία 2016": Η επιχειρηματικότητα νοσεί. Της Τζένης Σουκαρά


Πραγματοποιήθηκαν εχθές τα εγκαίνια της 6ης Πανελλήνιας Έκθεσης του Επιμελητηρίου Κορινθίας στο Αλεξάνδρειο Συνεδριακό Κέντρο Λουτρακίου. Μια Έκθεση, που κατά την γνώμη μας, απεικόνισε την συγκεκριμένη χρονική στιγμή και οικονομική συγκυρία και ασυνείδητα δεν μπορούσες να αποφύγεις την σύγκριση παλαιοτέρων ετών ,τότε που πράγματι εκεί ήταν ο παλμός της αγοράς .

Όσο πιο έξυπνος είσαι τόσο περισσότερο διαρκεί το χασμουρητό σου!


Ο άνθρωπος [αν και δεν είναι το ζώο με τον μεγαλύτερο εγκέφαλο σε όγκο, αλλά ασφαλώς είναι εκείνο με την μεγαλύτερη πολυπλοκότητα και με τους περισσότερους νευρώνες (εγκεφαλικά κύτταρα)] διαθέτει το χασμουρητό με τη μεγαλύτερη διάρκεια κατά μέσο όρο, λίγο πάνω από έξι δευτερόλεπτα. 
Όσο μεγαλύτερος και πιο πολύπλοκος...