25 Απρ 2014

Ο Γ. Πανούσης απόψε στο Κέντρικο δελτίο ειδήσεων του ΗΛΕΚΤΡΑTV ..φέρνει τα πάνω - κάτω"

Απόψε στο Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων του ΗΛΕΚΤΡΑTV καλεσμένος είναι ο βουλευτής Γιάννης Πανούσης...

Η «ώρα της αλήθειας» – Λήγει την Κυριακή η προθεσμία υποβολής υποψηφιοτήτων για τις αυτοδιοικητικές εκλογές


Ο χρόνος κυλάει αντίστροφα για την κατάρτιση των συνδυασμών των υποψηφίων δημάρχων και περιφερειαρχών. Βάσει των εγκυκλίων του υπουργείου Εσωτερικών, η προθεσμία για την υποβολή των δηλώσεων των υποψηφιοτήτων, ολοκληρώνεται τα μεσάνυχτα της Κυριακής, 27 Απριλίου.

«Προεκλογικός πόλεμος» της ΚΕΔΕ στην αξιολόγηση – Καλεί τους δημάρχους να μην εφαρμόσουν την εγκύκλιο Μητσοτάκη


Μετά την ΠΟΕ-ΟΤΑ και η ΚΕΔΕ ξεκινάει «πόλεμο» στην αξιολόγηση του υπουργείου Διοικητικής Μεταρρύθμισης, επικαλούμενη το γεγονός ότι βρισκόμαστε σε προεκλογική περίοδο. «Η τοπική αυτοδιοίκηση καλείται για πρώτη φορά να εφαρμόσει ένα σύστημα αξιολόγησης μεσούσης της προεκλογικής...

Πόσα παίρνουν δήμαρχοι και ευρωβουλευτές -Πώς εξηγείται το ενδιαφέρον των υποψηφίων


Παρά τη δραστική μείωση των αποδοχών τους από τον Ιανουάριο του 2013, πολλές δεκάδες χιλιάδες είναι οι υποψήφιοι που δήλωσαν συμμετοχή στη μάχη για μια θέση, στα αιρετά συμβούλια των οργανισμών τοπικής και περιφερειακής αυτοδιοίκησης.

Δημοσκόπηση για την Ευρώπη: Νίκη της Δεξιάς, αλλά πρώτο κόμμα ο ΣΥΡΙΖΑ στην Ελλάδα


Το think tank PollWatch δημοσίευσε δημοσκόπηση για τις ευρωελογές σε πανευρωπαϊκό επίπεδο, που δείχνει ότι οι σοσιαλιστές χάνουν έδαφος σε ολόκληρη την Ευρώπη, έναντι των συντηρητικών. Η δημοσκόπηση προβλέπει νίκη του ΣΥΡΙΖΑ στην Ελλάδα.

Ο Βενιζέλος καταργεί το ΠΑΣΟΚ μετά τις ευρωεκλογές


Για την σταδιακή κατάργηση του ΠΑΣΟΚ έχει βάλει πλώρη ο Ευάγγελος Βενιζέλος. Ο πρόεδρος του κόμματος θα περιμένει τα αποτελέσματα των ευρωεκλογών για την "Ελιά" και αμέσως μετά θα προσπαθήσει να την διατηρήσει ως ένα μόνιμο...