13 Ιαν 2020

Το μπαράζ των πλειστηριασμών και ο κυνισμός του Άδωνη Γεωργιάδη


Μαρίνα Αλεξανδρή

O Άδωνις Γεωργιάδης μας το λέει «από τώρα, γιατί δεν θέλει να χαλάμε τις καρδιές μας μετά τις 30 Απριλίου»: Από τότε και στο εξής (μετά τον Απρίλιο δηλαδή) δεν...

Αναγνώριση των κολεγίων δια της πλαγίας


Διαλεκτή Αγγελή
Το υπουργείο Παιδείας απελευθερώνει πλήρως τη δυνατότητα κατάληψης μιας θέσης στο Δημόσιο, βάζοντας από την... πόρτα πλέον τα επί πληρωμή πτυχία από κάθε φύσης ιδιωτικά κολέγια. 

EastMed: Ένας αμφιλεγόμενος αγωγός με τελικό προορισμό τη Χάγη


Από Σπύρο Παναγιώτου 

Η υπογραφή της προκαταρκτικής διακρατικής συμφωνίας μεταξύ Ελλάδας, Κύπρου και Ισραήλ για τον αγωγό EastMed έγινε δεκτή με τυμπανοκρουσίες, όπως άλλωστε αναμενόταν, από τον επίσημο πολιτικό κόσμο και τα ΜΜΕ που τον στηρίζουν. 
Η επίσημη κυβερνητική ρητορική εστίασε στην ανάδειξη της χώρας σε πρωταγωνιστή μιας διακρατικής...

Και οι ίδιοι τρόμαξαν με τον εαυτό τους: Κατεβαίνει η αφίσα στο Μετρό κατά των αμβλώσεων


Την οργή των πολιτών αλλά και των χρηστών των κοινωνικών δικτύων προκάλεσε η «διαφήμιση», που έβλεπαν από το πρωί οι επιβάτες του Μετρό και αμφισβητούσε το δικαίωμα στην άμβλωση. 

Όσο υπάρχει φτώχεια, δεν μπορούμε να μιλάμε για ανάπτυξη


Λευτέρης Χαραλαμπόπουλος
Σε μια χώρα που ακόμη μπορεί να χάνονται ζωές ανθρώπων, που προσπαθούσαν απλώς να ζεσταθούν το βράδυ, δεν μπορούμε να μιλάμε πραγματικά για ανάπτυξη. 

«Μαθήματα Δημοκρατίας»...


Όπως συμβαίνει κάθε φορά που η κυβέρνηση και ο Πρωθυπουργός βρίσκονται σε δύσκολη θέση, η Ελληνική Αστυνομία αναλαμβάνει τον αντιπερισπασμό και προσθέτει άλλο ένα επεισόδιο στο χιλιοπαιγμένο σήριαλ του...

Τα συγχαρητήρια όλων στον Πιτσάκη - Της Τζένης Σουκαρά


Κέρδισε τις εντυπώσεις
ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Παναγιώτης Πιτσάκης , όπως σημειώσαμε σε προηγούμενο άρθρο μας ,όσον αφορά την άρτια οργανωμένη εκδήλωση του Επιμελητηρίου Κορινθίας χθες, αλλά και για τα όσα είπε τα σχετικά με τις επόμενες πρωτοβουλίες του .

Νέα Πελοπόννησος: Το επιτελικό κράτος της Πελοποννήσου ..είναι για κλάματα




Mε ανακοίνωσή της η περιφερειακή παράταξη του Πέτρου Τατούλη "Νέα Πελοπόννησος" αναφέρεται με ιδιαίτερα καυστικό πολιτικό λόγο στην ασκούμενη πολιτική του Περιφερειάρχη Παναγιώτη Νίκα , υπογραμμίζοντας τους τακτικισμούς του ιδίου και των αντιπεριφερειαρχών του και τις...

Παναγιώτης Πιτσάκης: Για μια ακόμα φορά κέρδισε τις εντυπώσεις - Κατάμεστο το Αλεξάνδρειο στην γιορτή του Επιμελητηρίου (φωτογραφίες)


Κέρδισε για μια ακόμα φορά τις εντυπώσεις. 
Ο λόγος για τον πρόεδρο του Επιμελητηρίου Παναγιώτη Πιτσάκη ο οποίος χθες κατόρθωσε να συγκεντρώσει πλήθος επιχειρηματιών, οικονομικών, πολιτικών και αυτοδιοικητικών  παραγόντων της Πελοποννήσου.