1 Φεβ 2020

Επικίνδυνος πατερναλισμός


Θύμιος Γεωργόπουλος
Η υπουργός που προανήγγειλε ως εισαγωγικό βαθμό στις πανελλαδικές εξετάσεις το δέκα, νομοθετεί την εξίσωση των αποτυχόντων με τους επιτυχόντες

“Ξέρεις να κλέβεις; Ξέρω. Ξέρεις να κρυφτείς; Όχι! Ε, μην κλέβεις βρε ηλίθιε.” Ο αχαλίνωτος πατερναλισμός τους δεν κρύβεται πλέον...

Kι εμείς, το κοιτούσαμε...


Ο ναύαρχος Αντωνιάδης έδειξε να δυσφορεί με τις κοινότυπες (και ανούσιες) ερωτήσεις των Καμπουράκη και Ευγενίδη για το Ορούτς Ρέις...

Προσπάθησαν Καμπουράκης και Ευγενίδης, με όσο πιο ανώδυνες...

Όλα με το αζημίωτο


Κατσάκος Πέτρος
Φτηνά ψέματα που εκφέρονται με πομπώδη λόγο, μισανθρωπισμός με γραβάτα και ακροδεξιός αναθεωρητισμός αμπαλαρισμένος σε ακαδημαϊκή συσκευασία σερβίρονται στο τηλεοπτικό κοινό.

Σε ημερίδα παραθρησκευτικής οργάνωσης καλούσε τους μαθητές το υπ. Παιδείας


Έγγραφο, με το οποίο ενημερώνει για την ημερίδα με θέμα «Σύγχρονη Παιδεία και Ελληνορθόδοξη Παράδοση» που διοργανώνει στις 9 Φεβρουαρίου η Πανελλήνια Ένωση Γονέων Η ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΗ ΑΓΩΓΗ, απέστειλε το υπουργείο Παιδείας...

Ανεμοδαρμένοι...


Ένα πολύ σοβαρό περιστατικό εισόδου ενός τουρκικού ερευνητικού σκάφους στην ελληνική υφαλοκρηπίδα την Παρασκευή, συνοδεύτηκε από μια αποτυχημένη προσπάθεια υποβάθμισης του γεγονότος εκ μέρους της ελληνικής κυβέρνησης..

Π. Τατούλης: « Θα είμαστε απέναντι σε οποιαδήποτε αυταρχική ενέργεια και συμπεριφορά της Περιφερειακής Αρχής του κ. Νίκα»


Με πρωτοβουλία  του Πέτρου Τατούλη συζητήθηκε στην 2η τακτική Συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου, το θέμα «Αποφάσεις Περιφερειάρχη Πελοποννήσου που αφορούν μετακινήσεις υπηρεσιακών παραγόντων και αλλαγή αρμοδιοτήτων υπηρεσιών, αγνοώντας τις διατάξεις του υφιστάμενου Οργανισμού».

«Aπασφάλισε» ο Αννίβας: Η αντιπολίτευση της άγνοιας, του ψεύδους και της εμπάθειας


Απαντήσεις δίνει σήμερα ο δήμαρχος Βέλου Βόχας Αννίβας Παπακυριάκος σε πρόσφατες δηλώσεις του κ. Πανταζή που είδαν το φως της δημοσιότητας μέσα απο την εφημερίδα "Γνώμη Πολιτών".
Δηλώσεις που είναι σίγουρο πως θα σχολιαστούν γιατί ίσως είναι η πρώτη φορά που ο δήμαρχος μιλά πλέον "έξω απο τα δόντια" για το ήθος  και το ύφος της αντιπολίτευσης στο δήμο Βέλου Βόχας.

Η επαναλειτουργία του σιδηροδρόμου και η "κακή" επικοινωνία μιας είδησης


Η υπόθεση επαναλειτουργίας του τρένου στην γραμμή Κόρινθος – Ναύπλιο, αλλά και η ενδεχόμενη σταδιακή επέκταση του σιδηροδρόμου έως την Τρίπολη, αλλά και τη Μεγαλόπολη, αποτελεί αντικείμενο σύσκεψης που θα γίνει στην Αθήνα, την Πέμπτη 6 Φεβρουαρίου.

Τίτλοι τέλους: Η Μεγάλη Βρετανία εκτός ΕΕ -Η στιγμή του Brexit

Το Ηνωμένο Βασίλειο αποχώρησε από την Ευρωπαϊκή Ένωση τα μεσάνυχτα της Παρασκευής
Το Brexit μετά από πολλά μπρος πίσω είναι γεγονός.