4 Ιαν 2014

Πως θα ρυθμίσουμε οφειλές προς την Εφορία με 15 ευρώ


Μέχρι και οφειλές προς το δημόσιο που ακόμη δεν έχουν χαρακτηριστεί ληξιπρόθεσμες θα μπορούν να ρυθμίσουν οι φορολογούμενοι με βάση την απόφαση που υπογράφει ο γενικός γραμματέας Δημοσίων Εσόδων.

Απόφαση-Βόμβα από το ΣτΕ βάζει φρένο στις μειώσεις των εφάπαξ


Στοπ σε νέες μειώσεις των εφάπαξ αναμένεται να βάλει η απόφαση της Ολομέλειας του Συμβουλίου της Επικρατείας, σύμφωνα με την οποία τα Ταμεία που στηρίζονται αποκλειστικά στις εισφορές των εργαζομένων δεν δικαιούνται να δίνουν μικρότερο εφάπαξ.

Παρέμβαση Σημίτη στο "Βήμα". Για τα εξοπλιστικά προγράμματα ούτε λόγος, ούτε γραφή


Μία από τις γνωστές του παρεμβάσεις στα δημόσια πράγματα έκανε ο πρώην πρωθυπουργός Κώστας Σημίτης, μέσω άρθρου στην εφημερίδα το Βήμα της Κυριακής. Ανάμεσα σε άλλα κάνει λόγο για το τι πάει στραβά στην Ευρωπαϊκή Ένωση και για το τι κατά τη γνώμη...

Σε ισχύ η απόφαση για φθηνότερο εως 70% ρεύμα όταν η αιθαλομίχλη ξεπερνά τα όρια - Διαβάστε ποιοί το δικαιούνται


Δημοσιεύθηκε στην Εφημερίδα της Κυβέρνησης η Κοινή Υπουργική Απόφαση, για την έκπτωση επί του κόστους κατανάλωσης ηλεκτρικού ρεύματος σε οικιακούς καταναλωτές σε περιόδους αυξημένης ατμοσφαιρικής ρύπανσης από αιωρούμενα σωματίδια.

Μίζες με ονοματεπώνυμο – Εμπλοκή και άλλου πολιτικού


Στα χέρια των δικαστικών αρχών της χώρας βρίσκονται τα ονόματα 10 υπηρεσιακών παραγόντων και αξιωματικών του Πολεμικού Ναυτικού και του Στρατού Ξηράς που φέρονται να έγιναν αποδέκτες παράνομων πληρωμών για τις προμήθειες πολεμικού υλικού.

Νέο απίστευτο σκάνδαλο από τον Λιάπη! Πήρε κοινοτικά χρήματα για ξενώνα και έφτιαξε εξοχικό!


Η σύλληψή του με το τεράστιο τζιπ με τις πλαστές πινακίδες ήταν απλά η αφορμή για να ανοίξει ο ασκός του Αιόλου και να αποκαλυφθούν σημεία και τέρατα για τον πρώην υπουργό, Μιχάλη Λιάπη....