19 Αυγ 2016

#BabyHaven: Μωράκι γεννήθηκε εν πτήση και πήρε δώρο 1 εκ. πόντους για αεροπορικά μίλια!


Και το όνομα αυτής… Χέιβεν. 

Ο λόγος για ένα κοριτσάκι που γεννήθηκε στη διάρκεια πτήσης από το Ντουμπάι στη Μανίλα. 
Η μητέρα της γέννησε με τη βοήθεια δυο επιβατών νοσοκόμων και δυο αεροσυνοδών πέντε εβδομάδες νωρίτερα από το προγραμματισμένο.

Χορεύοντας μπαλέτο στους δρόμους της Νέας Υόρκης [ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ]


Μαγεία  
Με φόντο το αστικό σκηνικό της Νέας Υόρκης και σε αντίθεση με την κίνηση και τη φασαρία της καθημερινής ζωής στην πόλη που δεν κοιμάται ποτέ, οι καλύτεροι χορευτές μπαλέτου της αμερικανικής μεγαλούπολης φόρεσαν τις πουέντ τους και βγήκαν να χορέψουν στους δρόμους.

Ανασκαφή στο μυκηναϊκό νεκροταφείο Αηδονίων -Θαλαμοειδείς τάφοι σκαμμένοι μέσα σε βράχους [εικόνες]


Στο χώρο του μυκηναϊκού νεκροταφείου Αηδονίων η Εφορεία Αρχαιοτήτων Κορινθίας έχει ξεκινήσει την υλοποίηση ενός σύνθετου προγράμματος....
 Τη συστηματική ανασκαφή και έρευνα για τη μελέτη των χρήσεων των τάφων, της δίαιτας και των δημογραφικών στοιχείων του πληθυσμού σε σχέση με την παραγωγή και την κατανάλωση αντικειμένων.

Χάλκινο μετάλλιο για τους Μάντη και Καγιαλή

Το χάλκινο μετάλλιο κατέκτησαν οι Τάκης Μάντης και Παύλος Καγιαλής, το ελληνικό πλήρωμα ιστιοπλοΐας στον τελικό των 470 ενώ έχασαν στο «νήμα» το αργυρό.

Το μεγαλύτερο γκράφιτι του κόσμου στο Ρίο!


O 40χρονος street artist Eduardo Kobra κατάφερε να κάνει μόνος του στο Ρίο το μεγαλύτερο graffiti στον κόσμο, τιμώντας με τον τρόπο του τους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2016. 
Το έργο του ονομάζεται «Etnias» που στα Πορτογαλικά σημαίνει “εθνότητες”, θέλοντας να επικοινωνήσει την ενότητα...