29 Φεβ 2016

Ο Β. Μπούτας, το "Οπλο παρά πόδα" και το τέλος των μπλόκων

                   
ΑΓΡΟΤΟΣΥΝΔΙKAΛΙΣΤΕΣ ΚΚΕ ΚΑΙ ΝΔ ΣΕ ΠΑΡΑΛΛΗΛΕΣ ΓΡΑΜΜΕΣ ΥΠΟΧΩΡΗΣΗΣ 
Δεν ξέρω, ποιοι έβαλαν στο στόμα του Β. Μπούτα τις φράσεις ''επαγρύπνηση'' και ''το όπλο παρά πόδα'' για να διαμηνύσει, δυστυχώς, από το ηρωικό αιματοβαμμένο Κιλελέρ, την Κυριακή (28/2), το οριστικό τέλος των αγροτικών μπλόκων. Εκτός και αν τις "ανακάλυψε" μόνος του!

«Η Ελλάδα δεν είναι το χειρότερο μέρος για μια ανθρωπιστική κρίση» λέει αξιωματούχος της ΕΕ


 Άρης Χατζηστεφάνου
Το πραγματικό της πρόσωπο (αυτό, δηλαδή, που υπηρετούν εδώ και χρόνια οι Ε. Ευρωπαϊστές της δεξιάς και της «αριστεράς») έδειξε για άλλη μια φορά η Ευρωπαϊκή Ένωση, που, όπως φαίνεται, βάζει τις τελικές πινελιές για τον εγκλωβισμό δεκάδων χιλιάδων...

Αγκαλιά με το Νόμπελ Ειρήνης η Ελλάδα μετά τις πυρκαγιές στα στρατόπεδα προσφύγων


Όλο και πιο κοντά έρχεται η Ελλάδα στο Νόμπελ Ειρήνης, μετά τις δύο πυρκαγιές που εκδηλώθηκαν σε δυό στρατόπεδα, που επρόκειτο να φιλοξενήσουν πρόσφυγες στην περιοχή των Γιαννιτσών.
Οι εμπρηστές παραμένουν άγνωστοι, αλλά τους αξίζουν πολλά συγχαρητήρια, αφού φέρνουν την Ελλάδα πιο κοντά στο Νόμπελ Ειρήνης.

"Ντου" των αγροτών στην συνέντευξη των βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ στην Κόρινθο- Τους κάλεσαν να παραιτηθούν (βίντεο)


«Αναψαν τα αίματα» κατά την διάρκεια συνέντευξης Τύπου των βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ Κορινθίας, όταν στα γραφεία μπήκαν αγρότες για να διαμαρτυρηθούν για τα σχέδια της κυβέρνησης.

Αυτές είναι οι «νέες Ελβετίες» της φοροδιαφυγής


Μιχάλης Γιαννεσκής
  
Μόνο το 1% του φαινομένου της ελληνικής φοροδιαφυγής έχει έλθει στο φως, δήλωνε ο πρώην υπάλληλος της τράπεζας HSBC στην Ελβετία Φαλσιανί πριν ένα χρόνο, αναφερόμενος στις καταθέσεις στο εξωτερικό. Οι πρόσφατες δηλώσεις...

Η «αλληλεγγύη» τέλειωσε, το Plan B έρχεται…

 
To Plan B για το προσφυγικό τίθεται σε πλήρη εφαρμογή. Ευρώπη και Ελλάδα αποδέχονται σιωπηρά το τετελεσμένο των κλειστών συνόρων και ο σχεδιασμός μετατοπίζεται πλέον στην διαχείριση της ανθρωπιστικής κρίσης που προδιαγράφει ο εγκλωβισμός (τουλάχιστον) δεκάδων χιλιάδων προσφύγων επί ελληνικού...

Στον Ντι Κάπριο το Οσκαρ για το The Revenant

Ο Λεονάρντο Ντι Κάπριο κέρδισε το πρώτο του Όσκαρ σήμερα, καθώς του απονεμήθηκε το βραβείο Α΄ ανδρικού ρόλου για την ερμηνεία του στο δράμα Η επιστροφή (The Revenant)....

Πόλη ζητά γιατρό με 20.000 ευρώ μισθό και δεν βρίσκει!


Μια μικρή πόλη της Νέας Ζηλανδίας, το Tokoroa, που βρίσκεται ακριβώς στο κέντρο του Βόρειου Νησιού, ακριβώς ανάμεσα στο Οκλαντ και το Ουέλινγκτον, αναζητά εδώ και δυο χρόνια έναν δεύτερο κοινοτικό γιατρό. Η αμοιβή είναι 20.000 ευρώ το μήνα αλλά κανείς δεν θέλει να πάει.

Στα Όσκαρ ο Roger Federer (pics)


O Roger Federer δε θα αγωνιστεί στα δύο αμερικανικά Masters του Μαρτίου, βρίσκεται όμως στις Ηνωμένες Πολιτείες και συγκεκριμένα στο Λος Άντζελες, όπου θα λάβει χώρα η 88η απονομή των κινηματογραφικών βραβείων Όσκαρ. 
Ποιον θα υποστηρίξει ο Ελβετός;