28 Απρ 2014

Διαχειριστική Ευρωπαϊκών Προγραμμάτων : Ο Νανόπουλος δημιούργησε τα τελευταία 2 χρόνια τον φορέα που λειτουργεί ως μοχλός ανάπτυξης για 16 νομούς της χώρας .


Η Διαχειριστική Ευρωπαϊκών Προγραμμάτων Δυτικής Ελλάδος Πελοποννήσου Ηπείρου και Ιονίων νήσων  εκφράζει  την απόλυτη ικανοποίηση της σχετικά με την πορεία της οριστικής ένταξης των δυνητικά δικαιούχων στο Πρόγραμμα «Ενίσχυση Μικρομεσαίων Επιχειρήσεων που δραστηριοποιούνται στους τομείς Μεταποίησης, Τουρισμού, Εμπορίου – Υπηρεσιών».

Τα επιμελητήρια ζητούν παραίτηση Χατζηδάκη και αποσύρουν τους υποψηφίους τους από τα ψηφοδέλτια ΝΔ -ΠΑΣΟΚ


Στα άκρα οδηγείται όπως φαίνεται η κόντρα των Επιμελητηρίων με την κυβέρνηση, καθώς, η κοινότητα, με ανακοίνωσή της, δηλώνει ότι αποσύρει τους όποιους υποψηφίους έχει στα ψηφοδέλτια της Νέας Δημοκρατίας και του ΠΑΣΟΚ.

Το ψηφοδέλτιο του Βασίλη Νανόπουλου - Συμμαχία όλων των υγιών δυνάμεων του τόπου



ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ


Είμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε σήμερα το πλήρες ψηφοδέλτιο της ΣΥΜΜΑΧΙΑΣ ΠΟΛΙΤΩΝ το οποίο κατατέθηκε χθες στο Πρωτοδικείο Κορίνθου. Ο συνδυασμός μας αποτελείται από 172 υποψηφίους, με επικεφαλής υποψήφιο Δήμαρχο Κορινθίων τον ΒΑΣΙΛΗ ΝΑΝΟΠΟΥΛΟ, που καλύπτουν τις θέσεις σε όλα τα δημοτικά και τοπικά διαμερίσματα.

Ο Παπανδρέου επιτίθεται στο ΠΑΣΟΚ και στον Βενιζέλο -Τι είπε σε εκδήλωση της ΔΗΜΑΡ


Σε μια συγκέντρωση που θύμιζε παλαιό ΠΑΣΟΚ εξελίχθηκε η εμφάνιση του Γιώργου Παπανδρέου, στην παρουσίαση του βιβλίου της Μαριλένας Κοππά. Ο πρώην πρωθυπουργός εμφανίστηκε με πρώην υπουργούς και οπαδούς που φώναζαν «Παπανδρέου»...

Ο συνδυασμός του Α. Πνευματικού




Αναλυτικό ψηφοδέλτιο του Συνδυασμού ανά Δημοτική Ενότητα:



Υποψήφιοι για το Δημοτικό Συμβούλιο Δήμου Κορινθίων..

Δεκαήμερο ανοιξιάτικων προσφορών από τον Εμπορικό Σύλλογο Κορίνθου


Ο Εμπορικός Σύλλογος Κορίνθου , στοχεύοντας στην αύξηση της επισκεψιμότητας και την τόνωση της αγοραστικής κίνησης, όπως και πέρσι έτσι και φέτος  ετοιμάζει  δεκαήμερο ανοιξιάτικων προσφορών, το οποίο θα ξεκινήσει στις 2 Μαΐου 2014.

Ο Νίκος Γόντικας στις πληγείσες περιοχές απο την χαλαζόπτωση


Περιοδεία στην Αργολίδα και στην Κορινθία σε πληγείσες περιοχές από την χαλαζόπτωση πραγματοποίησε σήμερα κλιμάκιο της Λαϊκής Συσπείρωσης με επικεφαλείς τον υποψήφιο ευρωβουλευτή με το ΚΚΕ Νίκο Αγγέλου και τον υποψήφιο Περιφερειάρχη Πελοποννήσου Νίκο Γόντικα.

Μετά την ανακήρυξη του συνδασμού τα ονόματα της Πρωτοβουλίας Αλληλέγγυων Πολιτών για την Ανατροπή στο δήμο Κορινθίων


Η ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ Αλληλέγγυων ΠΟΛΙΤΩΝ για την Ανατροπή στο Δήμο Κορινθίων κατέθεσε την Κυριακή το απόγευμα τα απαραίτητα έγγραφα για την δημιουργία του συνδυασμού της για τις Δημοτικές Εκλογές.

Στις πληγείσες απο την χαλαζόπτωση περιοχές σήμερα ο Φάνης Κουρεμπές


Xθες  Κυριακή  ο υποψήφιος αντιπεριφερειάρχης Κορινθίας Φάνης Κουρεμπές, επισκέφθηκε τα Αθίκια, όπου συζήτησε με τους κατοίκους για τα προβλήματα της περιοχής και παρουσίασε την αναπτυξιακή πρόταση της παράταξης «ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ ΠΡΩΤΑ» για την περιοχή...

Το χαρτί της συνταγματικής αναθεώρησης παίζει ο Σαμαράς


Μείωση προνομίων αλλά και του αριθμού των βουλευτών, εμπέδωση της διαφάνειας του πολιτικού συστήματος, αλλαγές στις συνταγματικές προβλέψεις για τα ιδιωτικά πανεπιστήμια, τη δημόσια περιουσίας, ίδρυση Συνταγματικού Δικαστηρίου αλλά...

Μεγάλες ζημιές στις καλλιέργειες σε Αργος και Νεμέα από την χαλαζόπτωση


Σφοδρή βροχόπτωση και χαλαζόπτωση, έπληξε χθες την ευρύτερη περιοχή του Άργος και της Νεμέας, προκαλώντας σοβαρές ζημιές σε καλλιέργειες.
Ήταν τέτοια η ένταση της χαλαζόπτωσης, που μέσα σε περίπου μισή ώρα, το χαλάζι σε μέγεθος...

Ο συνδυασμός του Γιώργου Δέδε (όλα τα ονόματα)



Αργά το βράδυ της Κυριακής κατέθεσε το συνδυασμό "Δημοκρατική Πελοποννησιακή Συνεργασία
- Πράξη Ανάπτυξης" ο υποψήφιος περιφερειάρχης Πελοποννήσου Γιώργος Δέδες.   

    
             
ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΕΣ.....

Πλήρες ψηφοδέλτιο και η "Συμμαχία Πολιτών" του Βασίλη Νανόπουλου



Πλήρες ψηφοδέλτιό με 172 υποψήφιους συμβούλους του συνδυασμού «Συμμαχία Πολιτών» κατέθεσε ο υποψήφιος Δήμαρχος Δήμου Κορινθίων Βασίλης Νανόπουλος...

Τα ψηφοδέλτια του Πέτρου Τατουλη


 
Με 83 υπογραφές κατατέθηκε στο Πρωτοδικείο Τρίπολης ο φάκελος υποψηφιοτήτων της «Νέας Πελοποννήσου» του  Πέτρου Τατούλη. Εμπειρία, Ανανέωση και Αποφασιστικότητα για Δημιουργία, το τρίπτυχο των υποψηφιοτήτων που θα οδηγήσουν την Πελοπόννησο σε σημαντικές νίκες.

Το ψηφοδέλτιο του Οδ. Βουδούρη για όλη την Πελοπόννησο


Το ψηφοδέλτιο  του συνδυασμού «Πελοπόννησος Πρώτα» κατατέθηκε χθες Κυριακή 27-4 στο Πρωτοδικείο Τρίπολης. Τα ονόματα των υποψηφίων αντιπεριφερειαρχών και περιφερειακών συμβούλων ανά περιφερειακή ενότητα έχουν ως εξής :

Οδυσσεύς – Νίκος Βουδούρης του Γεωργίου
Υποψήφιος Περιφερειάρχης Πελοποννήσου...

Κατέθεσε συνδυασμό και ο Κώστας Πιέτρης


Το απόγευμα της Κυριακής ο Ανεξάρτητος Υποψήφιος Δήμαρχος Κορινθίων Κώστας Πιέτρης, κατέθεσε στο Πρωτοδικείο την δήλωση κατάρτισης του συνδυασμού του “Κόρινθος 2014-2019″ για τις επερχόμενες δημοτικές εκλογές. Το ψηφοδέλτιο αποτελείται...

175 υποψήφιοι στο ψηφοδέλτιο Πνευματικού


Xθες στις  21:15  στο Πρωτοδικείο Κορίνθου,  ο Δήμαρχος Κορινθίων Αλέξανδρος Πνευματικός κατέθεσε την δήλωση κατάρτισης του Συνδυασμού του.