8 Ιαν 2014

Μέσω taxisnet τα συμβόλαια για τα ενοίκια -Ολα όσα θα πρέπει να ξέρετε για μισθωτήρια συμβόλαια των ακινήτων [λίστα]


Στη Γενική Γραμματεία Πληροφοριακών Συστημάτων του υπουργείου Οικονομικών θα υποβάλλονται τα στοιχεία των μισθωτηρίων συμβολαίων ακινήτων, καθώς η σχετική ηλεκτρονική εφαρμογή ξεκίνησε χθες τη λειτουργία της, ενώ το υπουργείο Οικονομικών με τη μορφή ερωτήσεων - απαντήσεων δίνει...

Η κρίση θα συνεχιστεί και το 2014 -Τι λέει για την Ελλάδα, ο Νομπελίστας οικονομολόγος Τζόζεφ Στίγκλιτς


Τον γνωρίσαμε από το... μακρινό πλέον 2010, όταν φερόταν να είναι σύμβουλος της κυβέρνησης Παπανδρέου επί οικονομικών θεμάτων. Ηταν μάλιστα από τους πρώτους που είχαν μιλήσει ευθέως σε διεθνή μέσα για την παρέμβαση των κερδοσκόπων στις αγορές, εις βάρος της Ελλάδας.

Κορινθία: Ληστές με βαριοπούλες άδειασαν τα ταμεία τράπεζας!



Η ένοπλη ληστεία σημειώθηκε στις 08.30 το πρωί σε τράπεζα στους Αγίους Θεοδώρους Κορινθίας, όπου δύο άγνωστοι με την απειλή όπλων πήραν άγνωστο χρηματικό ποσό από το ταμείο κι εξαφανίστηκαν.

Πεδίο Βολής : μία ρελάνς χρειάζεται … να ψηφιστεί ομόφωνα


Οι ενεργοί πολίτες : Λεωνίδας Φωτιάδης-Λάμπρος Κωστάρας
Με αφορμή τα διάφορα δημοσιεύματα που αφορούν την πώληση της έκτασης του Πεδίου Βολής του Δήμου Κορινθίων μέσω του ΤΑΙΠΕΔ , καθώς και θεσμικές ανακοινώσεις που λένε ότι χάθηκε ένα όνειρο για την πόλη, αξίζει να θυμηθούν..

Με την έξοδο η λυπητερή! Τι πληρώνουν στο ΕΣΥ οι ανασφάλιστοι και χωρίς το "25ευρω"!


Μπορεί το περιβόητο “25ευρω” που επιχείρησε να επιβάλει σε άνεργους και ανασφάλιστους ο Άδωνις Γεωργιάδης να καταργήθηκε, τα έξοδα όμως για μια νοσηλεία είναι πολύ περισσότερα. Δείτε τι θα πληρώσει...