7 Νοε 2016

Ανασχηματιστήκαμε ...


by To Skouliki Tom

Σε σαρωτικό ανασχηματισμό της κυβέρνησης προχώρησε την Παρασκευή το βράδυ ο Αλέξης Τσίπρας, διατηρώντας το ευέλικτο σχήμα των 352 υπουργών σε κάθε υπουργείο, αν και δεν αποκλείεται όλο αυτό να έγινε, για να αποπροσανατολιστεί η κοινή γνώμη από το διαζύγιο Σκορδά-Λιάγκα, που, ομολογουμένως, είναι πολύ πιο ενδιαφέρον.

Στο Eurogroup του Δεκεμβρίου το σχέδιο του ESM για το χρέος


Στο Eurogroup της 5ης Δεκεμβρίου θα καταθέσει επίσημα ο ESM τις προτάσεις του για τα βραχυπρόθεσμα μέτρα ελάφρυνσης του ελληνικού χρέους, όπως ανακοίνωσε ο επικεφαλής του Ευρωπαϊκού Μηχανισμού Σταθερότητα (ESM) Κλάους Ρέγκλινγκ, μετά το τέλος της συνεδρίασης των υπουργών Οικονομικών της Ευρωζώνης στις Βρυξέλλες.

Η συνέντευξη του παγκόσμιου πρωταθλητή Βλάση Μάρα στην Τζένη Σουκαρά (βίντεο)

Η Rap Media και  η Τζένη Σουκαρά με την  εκπομπή «Κορινθίων Έργα» φιλοξενούν έναν  παγκόσμιο πρωταθλητή. Ο Βλάσης Μάρας ξετυλίγει την ζωή του,τις μεγάλες προσπάθειες που έγιναν θρίαμβοι και μεγάλες διακρίσεις , τις αγωνίες και τον διαρκή αγώνα, τα όνειρα και τις προσδοκίες του.

Κόρινθος: Εισέβαλαν με αγροτικό σε κατάστημα και έκλεψαν την ταμειακή! (ΒΙΝΤΕΟ)

Μια απίστευτη ληστεία έλαβε χώρα σε εμπορικό κατάστημα στον Ισθμό της Κορίνθου το Σάββατο.

Ο διασυρμός της νεότητας


Θέμης Τζήμας
Από τον ανασχηματισμό της κυβέρνησης, πέρα από τις χάρες στην Εκκλησία (η οποία άλλωστε μαζί με την τρόικα καθορίζει, όπως μάθαμε, την επιβίωση ή όχι της κυβέρνησης, ελέω Τσίπρα και Καμμένου), τις χάρες στην ακροδεξιά, ενδεχομένως στο Μαρινάκη και φυσικά στην τρόικα, αξίζει να προσέξει κανείς τον ευτελισμό και διασυρμό της νεότητας.

Το καραβάνι…


Του Στάθη
Ανασχηματισμός. Πέταξε ορισμένους καμηλιέρηδες στα σκυλιά ο Τσίπρας, ανέβασε στη ράχη ημών των υποζυγίων ορισμένους άλλους και το καραβάνι συνέχισε την πορεία του...

V όπως Varoufakis?


Φίλε μου Πιτσιρίκο, σπανίως και σε λίγα ζητήματα διαφωνούμε. Θυμάμαι, για παράδειγμα, ζητήματα όπως το βασικό εισόδημα και η αξία των δημοψηφισμάτων στην λεγόμενη «άμεση» δημοκρατία. Νομίζω, ότι τώρα υπάρχει ακόμα ένα...

Μηχανή του Χρόνου: Ορνέλα Μούτι, η Ιταλίδα σεξοβόμβα που έγινε ηθοποιός στη θέση της αδερφής της

Πήγαινε στα γυρίσματα με τα παιδιά της και υπέγραφε όρο στο συμβόλαιο, ότι όποτε έκλαιγαν θα σταματούσε την σκηνή. Πού βρίσκεται σήμερα (Pics).

Οι μυστικές υπηρεσίες παρακολουθούσαν τον Χατζιδάκι για 40 χρόνια

  
Έως το 1980 οι μυστικές υπηρεσίες παρακολουθούσαν τον Μάνο Χατζιδάκι, όπως αποκαλύπτει ο φάκελός του που βλέπει το φως της δημοσιότητας.
Σύμφωνα με έγγραφα που φέρνει στη δημοσιότητα το «Έθνος της Κυριακής», ο Μάνος Χατζιδάκις "φακελώθηκε" για...

Η Αρκτική «θα μείνει χωρίς καθόλου πάγο» το καλοκαίρι του 2045!


Για κάθε τόνο διοξειδίου του άνθρακα που απελευθερώνει άνθρωπος στην ατμόσφαιρα, η έκταση των πάγων στην Αρκτική συρρικνώνεται κατά 3 τετραγωνικά μέτρα, εκτιμά μελέτη στο κορυφαίο περιοδικό Science. 
Και αν οι σημερινές τάσεις συνεχιστούν, η Αρκτική κινδυνεύει να μένει χωρίς πάγο τα καλοκαίρια από το 2045 και μετά, αλλάζοντας ριζικά το τοπίο του Βορρά.