9 Νοε 2010

Αλέξ. Πνευματικός:"Καλούμε ακόμη κι αυτούς που δίστασαν να μας ψηφίσουν"


Ο Δήμαρχος Κορινθίων Αλέξανδρος Πνευματικός και οι συνεργάτες του συνδυασμού «ΚΟΡΙΝΘΟΣ-ΠΟΡΕΙΑ ΕΥΘΥΝΗΣ», ευχαριστούμε τις Κορίνθιες και τους Κορίνθιους που μας επιβράβευσαν με την ψήφο τους, δείχνοντας εμπιστοσύνη στο έργο και στις προτάσεις μας για το νέο Δήμο Κορινθίων.
Η δική σας υποστήριξη, μας δίνει...

Γ. Δέδες:"Να σχηματιστεί ένα ισχυρό πλειοψηφικό ρεύμα"




Δήλωση Γιώργου Δέδε
υποψήφιου Αντιπεριφερειάρχη Κορινθίας με τον συνδυασμό
«Νέα Πελοπόννησος – Πέτρος Τατούλης»

              Αισθάνομαι την ανάγκη να ευχαριστήσω τους.....

Σταυροί προτίμησης(οριστικά αποτελέσματα) υποψηφίων Κώστα Λογοθέτη


ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΔΗΜΟΤΙΚΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΕΚΛΟΓΙΚΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΛΟΥΤΡΑΚΙΟΥ - ΠΕΡΑΧΩΡΑΣ

Σταυροί προτίμησης(οριστικά αποτελέσματα) υποψηφίων Γιώργου Γκιώνη





ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΔΗΜΟΤΙΚΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΕΚΛΟΓΙΚΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΛΟΥΤΡΑΚΙΟΥ - ΠΕΡΑΧΩΡΑΣ

Σταυροί προτίμησης υποψηφίων Αλεξ. Πνευματικού (σε 104 από 110 τμήματα)


  Ανεπίσημα αποτελέσματα από τα  104/110 των εκλογικών  τμημάτων  στον δήμο Κορινθίων για τους σταυρούς που συγκέντρωσαν οι υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι του συνδυασμού «Πορεία Ευθύνης» του δημάρχου Αλέξανδρου Πνευματικού.....

Αποχώρησε από το συνδυασμό Τατούλη ο πρώην νομάρχης Αργολίδας



Απέσυρε τη στήριξη του από το συνδυασμό «Νέα Πελοπόννησος», του Πέτρου Τατούλη, ο πρώην νομάρχης Αργολίδας και επικεφαλής του Συνδυασμού «Κίνηση Πολιτών Πελοποννήσου», Δημήτρης Σαραβάκος. Παράλληλα, ζήτησε από τους πολίτες, να καταψηφίσουν τον κ. Τατούλη την Κυριακή.Ο κ. Σαραβάκος επισημαίνει ότι.....

Συνεχίζεται ο πόλεμος στο Ξυλόκαστρο και στην Ευρωστίνη-Η εντυπωσιακή επιστροφή Σκούρα




Δεν είναι λίγο για ένα δήμαρχο 4 τετραετιών ,που έχει εγκαταλείψει την αυτοδιοικηση 8 χρόνια ,νε επανέρχεται και να κόβει το νήμα της πρώτης Κυριακής ,πρώτος και με υψηλότατο ποσοστό. Είναι δικαίωση έργου και ιστορίας. Αναφερόμαστε στον Δημήτρη Σκούρα ,του οποίου η ολική επαναφορά έχει εντυπωσιάσει πολλούς εντός και εκτός νομού Κορινθίας.

Η μάχη του δήμου Βέλου Βόχας :Το βλέμμα στραμμένο στους Βοχαίτες




Η μάχη της δεύτερης Κυριακής στο δήμο Βέλου Βόχας θα διεξαχθεί ανάμεσα σε δυο Βελιώτες..Στον Θεόδωρο Λαμπρόπουλο και στον Αννίβα Παπακυριάκο. Με δεκα μονάδες απόσταση και με πολύ καλη διασύνδεση στην περιοχή της Βόχας ο Θεόδωρος Λαμπρόπουλος έχει σαφές προβάδισμα.

Η μάχη του Λουτρακίου ανάμεσα στον Γκιώνη και τον Λογοθέτη



Στο δήμο Λουτρακιου Αγιων Θεοδώρων η μάχη της επόμενης Κυρακής θα διεξαχθεί ανάμεσα στον Γιώργο Γκιώνη και Κώστα Λογοθέτη.Εκτός τίθεται ο Παύλος Παύλου..Η εκλογική βάση ,στην πλειοψηφία της, επέλεξε τον δήμαρχο ,δίδοντας του το πράσινο φως για ακόμα μια τετραετία και τον Κώστα Λογοθέτη απο την άλλη ,αποδεικνύοντας πως υπήρχε ένα πολιτικό κενό στην περιοχή που αναζητούσε χρόνια την εκπροσωπηση του.Η ανάδειξη Λογοθέτη ως δεύτερη δύναμη της περιοχής ..

Ποιοι σύμβουλοι προηγούνται σε σταυρούς στον συνδυασμό του Κώστα Γιώτη

Επίσημα στοιχεία ακόμα δεν έχουν δοθεί,ωστόσο σύμφωνα με πληροφορίες ,απο τον συνδυασμό του κ. Κώστα Γιώτη προηγούνται :
Μπάκουλης
Κωνσταντογιάννης..

Δ.Δράκος "Ο λαός της Πελοποννήσου έδωσε ξεκάθαρο μήνυμα"


Ο Πελοποννησιακός Λαός, έδωσε ξεκάθαρο μήνυμα.

Οι δυνάμεις της Αυτοδιοίκησης, οι δυνάμεις της Κοινωνίας, έδωσαν απάντηση στους απολογητές του μνημονίου.

Είπαν όχι στα εκβιαστικά διλήμματα.

Μήνυμα του Πέτρου Τατούλη στους Πελοποννησίους


Ευχαριστώ από τα βάθη της καρδιάς μου, όλους και όλες τους πολίτες της Πελοποννήσου, που μας έδωσαν τη  μεγάλη νίκη.
Η συνειδητή τους επιλογή να στηρίξουν με την ψήφο τους τον ανεξάρτητο συνδυασμό της «Νέας Πελοποννήσου» στέλνει ένα ηχηρό μήνυμα....

Η Νεα Δημοκρατία φλερτάρει με την αριστερά στον β γύρο



Με το βλέµµα στην παραδοσιακή Αριστερά και στόχο να συγκροτηθεί ένα αντιµνηµονιακό µέτωπο πορεύεται η Ν.Δ. προς τον δεύτερο γύρο των εκλογών της Αυτοδιοίκησης. Στη Ρηγίλλης υποστηρίζουν ότι στον α’ γύρο υπήρξε «ηχηρήκαταδίκη» της κυβερνητικής πολιτικής και πλέον θεωρούν ότι η αξιωµατική αντιπολίτευση διεκδικεί µε βάσιµες ελπίδες την πλειονότητα των 13 αιρετών περιφερειαρχών.

Αγωνια στο ΠΑΣΟΚ για την αποχή



Την αγωνία τους για τα υψηλά ποσοστά αποχής και το ιστορικά υψηλό ποσοστό της λευκής ψήφου εκφράζουν στελέχη της κυβέρνησης και του ΠαΣοΚ εν όψει του δεύτερου γύρου των περιφερειακών εκλογών, όπου και θα κριθεί η νίκη στις 11 από τις 13 περιφέρειες της χώρας.

Πρόσθετα μέτρα ζητούν οι Βρυξέλλες




Στο ενδεχόμενο να απαιτηθούν νέα οικονομικά μέτρα για τη σταθεροποίηση της ελληνικής οικονομίας αναφέρθηκε χθες, μία μόλις ημέρα μετά τη διεξαγωγή του α΄ γύρου των εκλογών, ο πρόεδρος του Εurogroup κ. Ζαν-Κλοντ Γιούνκερ.....