17 Ιαν 2021

Κλειστά αύριο τα σχολεία στους δήμους Σικυωνίων και Βέλου - Βόχας

 


Σύμφωνα με τα τελευταία δελτία Μετεωρολογικών Προβλέψεων για αύριο Δευτέρα 18 Ιανουαρίου και το γεγονός ότι στην ευρύτερη περιοχή του δήμου Σικυωνίων αναμένονται ισχυρές χιονοπτώσεις από τα ξημερώματα, ενημερώνονται οι πολίτες ότι:  Για αύριο Δευτέρα 18 Ιανουαρίου δεν θα λειτουργήσουν..

Ξεκινά το πρόγραμμα «Κατάρτιση και Πιστοποίηση Γνώσεων και Δεξιοτήτων Εργαζομένων στον Ιδιωτικό Τομέα της Εφοδιαστικής Αλυσίδας»


To Επιμελητήριο Κορινθίας,
στο πλαίσιο του Επιχειρησιακού Προγράμματος «Ανταγωνιστικότητα, Επιχειρηματικότητα και Καινοτομία 2014 - 2020», υλοποιεί την πράξη: «Κατάρτιση και Πιστοποίηση Γνώσεων και Δεξιοτήτων Εργαζομένων στον Ιδιωτικό Τομέα της Εφοδιαστικής..

Οι αριστερές ιδέες σήμερα


Κώστας Δουζίνας

   1. Θέλει η Αριστερά να κερδίσει τις επόμενες εκλογές. Θέλει επίσης να ενδυναμώσει τον ριζοσπαστικό χαρακτήρα της. Αντιφατικό; Το αντίθετο, δύο δυνάμεις που (μπορούν να) συγκλίνουν. Και για τα δύο πρέπει να δυναμώσει και να λειτουργήσει το κόμμα, να...

Ένα πρόβλημα για κάθε λύση


του Θάνου Καμήλαλη

Mε τη δημιουργία της Πανεπιστημιακής Αστυνομίας «είναι βέβαιο ότι αντί να μειωθούν οι εντάσεις, θα αυξηθούν οι κίνδυνοι» και παράλληλα «θεσπίζεται για πρώτη φορά ένα νέο...

Άγγελος Τσέκερης: Επισημάνσεις


Έτοιμη η πανεπιστημιακή αστυνομία, περιμένει να ανοίξουν τα πανεπιστήμια

Καθολικό λοκντάουν επιβλήθηκε στην Κοζάνη, επειδή, λέει, συνυπολόγισαν κάτι κρούσματα από τα τέλη Νοεμβρίου, που είχαν...

Κορονοϊός: 237 νέα κρούσματα στην Ελλάδα, 28 νεκροί και 320 διασωληνωμένοι. 3 κρούσματα στην ΠΕ Κορινθίας


Ο ΕΟΔΥ ανακοίνωσε το απόγευμα της Κυριακής ότι τα νέα κρούσματα του κορονοϊού στη χώρα ανέρχονται σε 237. Το τελευταίο 24ωρο έχασαν τη ζωή τους 28 συμπολίτες μας.

ΣΥΡΙΖΑ: Η μάχη των «ρευμάτων» και ο Αλέξης Τσίπρας


Μαρίνα Αλεξανδρή

Εάν το μέτρο είναι οι αντιδράσεις στα social media, τα ρεύματα αναδιάταξης στο εσωτερικό του ΣΥΡΙΖΑ μάλλον θύμωσαν, παρά ενέπνευσαν και κινητοποίησαν το πολιτικό κοινό στο οποίο απευθύνεται η Κουμουνδούρου. Και το μήνυμα που εισέπραξαν τα...

Σε επιφυλακή για το νέο κύμα κακοκαιρίας - Στον "πάγο" Στυμφαλία, Φενεός - Ο Σταματόπουλος με τα άλογα της χιονισμένης Ζήρειας


 

Στην πρώτη γραμμή και τα μηχανήματα κ το προσωπικό του Δήμου Σικυωνίων. Σήμερα από το πρώι  ρίχνουν αλάτι λόγω του παγετου για να παραμένουν οι δρόμοι ανοιχτοί και βεβαίως το βλέμμα είναι στραμμένο στο νέο κύμα κακοκαιρίας που έρχεται το βράδυ.

Τζένη Δημητρακοπούλου: Aκου λοιπόν γιατί δεν μίλησε μέχρι τώρα η Μπεκατώρου..


Εκανε το λάθος και με ρώτησε, στην εισοδο του super market (αν έχεις το Θεο σου!!!!) το ερώτημα της μέρας, με υφάκι και στο άσχετο (...δεν είναι φίλος μας.... να έχουμε μιλήσει στα πηγαδάκια των γονέων έξω απο τα σχολεία μας  τα..

Στο τραπέζι της συζήτησης τώρα το άνοιγμα της εστίασης


 Επί τάπητος έχει μπει η άρση των λουκέτων στην εστίαση, το άνοιγμα γυμνασίων και λυκείων αλλά και των πρακτορείων ΟΠΑΠ 
από την κυβέρνηση, μετά το «πράσινο» φως που δόθηκε για τα κατάστηματα που κάνουν..

Nτ. Νικολάκου: Όποιος σπέρνει ανέμους, θερίζει θύελλες!


 Με ανάρτησή της στη προσωπική της σελίδα στο fb η Ντίνα Νικολάκου σχολιάζει τα έντονα  γεγονότα της ενδομάδας που έχουν ταράξει πολιτικά την Πελοπόννησο.Συγκεκριμένα αναφέρει τα εξής:

"Ήμουν σίγουρη ότι οι εξελίξεις  θα ήταν ραγδαίες  στην Περιφέρεια..

Χρ. Δήμας: Eίμαστε μαζί με τη Σοφία μέχρι να σπάσει και ο τελευταίος κρίκος της αλυσίδας της σιωπής και του φόβου

 


Δήλωση - παρέμβαση για τις εξελίξεις που λαμβάνουν τη μορφή χιονοστιβάδας σε σχέση με την σεξουαλική κακοποίηση αθλητών μας με αφορμή την αποκάλυψη της Σοφίας Μπεκατώρου έκανε ο υφυπουργός Τεχνολογίας και Έρευνας : Οι αληθινοί Πρωταθλητές, όπως η Ολυμπιονίκης Σοφία Μπεκατώρου..

Μήπως "μισούν" τα ΑΕΙ οι σπουδαγμένοι Κυβερνήτες μας, του "χρυσοπληρωμένου" Ηarvard;


Του Νίκου Φλαούνα

Με θαυμασμό και...δέος,  κάποιοι οταν αναφέρονται σε πολιτικούς, λένε πως σπούδασε στο ...Harvard η στο ΜΙΤ (ΗΠΑ), η στο LSE (Αγγλία)!Όπως ο Πρωθυπουργός μας..

Ήρθαν και στην Ελλάδα τα rapid test αντιγόνου με δείγμα σάλιου - Πώς γίνονται


Νέα δυνατότητα διάγνωσης του κορονοιού
με την πραγματοποίηση εκτεταμένων διαγνωστικών ελέγχων για την αντιμετώπιση της πανδημίας δίνουν rapid test αντιγόνου με δείγμα σάλιου που διατίθενται και στην Ελλάδα.

Οι πρώτες εικόνες από την Ζήρεια - Τα μαγευτικά Τρίκαλα Κορινθίας (φωτογραφίες)


Στα λευκά έχουν ντυθεί όλα τα ορεινά χωριά της Κορινθίας σήμερα Κυριακή.Χθες κατά τη διάρκεια της ημέρας δεν παρουσιάστηκε κάποιο ιδιαίτερο πρόβλημα με τα εκχιονιστικά των δήμων να ανοίγουν τους δρόμους μέχρι αργά. Σήμερα με το φως του ήλιου τα Τρίκαλα Κορινθίας παρουσίαζουν μοναδικές αποκλειστικές..