13 Οκτ 2016

Τι λένε τα Wikileaks για Τσίπρα, Βαρουφάκη, δραχμή και Κλιντον


Αναφορές στις επαφές που είχε ο Γιάνης Βαρουφάκης με Αμερικανούς αξιωματούχους και τον ίδιο τον Ομπάμα, αλλά και στην προσπάθεια μεσολάβησης του Μπιλ Κλίντον για να αποδεχθεί ο Τσίπρας τη συμφωνία με τους δανειστές, περιλαμβάνονται στα e-mails που διέρρευσαν μέσω του Wikileaks.

Παράλληλα καταγράφονται συζητήσεις, για τη βοήθεια που θα μπορούσε να προσφέρει...

Ζωή Κωνσταντοπούλου: “Στο “γη και ύδωρ”, απαντάμε “μολών λαβέ”, στέλνοντας μήνυμα ότι οι Εφιάλτες θα αντιμετωπίσουν τη Δικαιοσύνη”


Στο αμφιθέατρο της Αποθήκης Δ’ στον Ο.Λ.θ. πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Δευτέρας η δεύτερη δημόσια παρέμβαση της «Δικαιοσύνης για Όλους», για την υπόθεση του Χρέους και του Μνημονίου, με έμφαση το ξεπούλημα της δημόσιας περιουσίας από το ΤΑΙΠΕΔ και το Υπερταμείο.

Την εκδήλωση συνδιοργάνωσαν η «Δικαιοσύνη για Όλους», το «ΟΧΙ στα Ναι τους» και σωματεία εργαζομένων στον Ο.Λ.Θ.

Απολογισμός


Του Στάθη 
Ο ΣΥΡΙΖΑ κάνει το Συνέδριό του και η ηγετική του ομάδα κυβερνά κοντά δυο χρόνια τώρα, λογικό θα ήταν λοιπόν, να κάνει κάποιος έναν πρόχειρο έστω απολογισμό. Τι βελτίωσε σε αυτήν τη χώρα η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ, τι ανέτρεψε από τα πεπραγμένα του τεσσαρακονταετούς δικομματικού μονοκομματισμού και τι συνέχισε;

Εν πρώτοις, ο ΣΥΡΙΖΑ συνέχισε την πενταετή μνημονιακή πολιτική (τώρα πλέον κοντά επταετή).

Με εντολή Τσίπρα "παγώνει" τους πλειστηριασμούς η κυβέρνηση


Ασπίδα προστασίας της πρώτης κατοικίας για χρέη στην Εφορία βάζει η κυβέρνηση, μετά από εντολή του πρωθυπουργού. Προωθείται άμεσα η κατάθεση τροπολογίας στη Βουλή, προκειμένου να διαμορφωθεί ένα τείχος προστασίας για τις πλέον οικονομικά ευάλωτες ομάδες πληθυσμού, με ένα συνδυασμό εισοδηματικών και περιουσιακών κριτηρίων.

Ευρωλίγκα: Ξέχασε να... επιτεθεί και έχασε ο Ολυμπιακός στη Μαδρίτη


Γιάννης Ζωίτος
Η πρεμιέρα του Ολυμπιακού στην Ευρωλίγκα δεν έκρυβε... εκπλήξεις, αφού η Ρεάλ τον... έτρεξε όσο μπορούσε. Και στον τέλος του... χάλασε το μυαλό παίρνοντας μια ευρεία νίκη.

Οι "ερυθρόλευκοι", όσο από τη μία έπαιρναν τα ριμπάουντ και από την άλλη έβαζαν την μπάλα στο καλάθι, μπορούσαν να είναι...

Παράξενο σπήλαιο παράγει πάγο μόνο το καλοκαίρι!


Το σπήλαιο Coudersport Ice Mine βρίσκεται στην επαρχία Potter στην Πενσυλβάνια και χαρακτηρίζεται από μια γεωλογική παραδοξότητα, που το καθιστά μοναδικό τον κόσμο. 
Πρόκειται για μια μικρή σπηλιά με 12 μέτρα βάθος, 2,4 μέτρα πλάτος και 3 μέτρα ύψος, στον πάτο του οποίου εμφανίζεται πάγος μόνο το καλοκαίρι και την άνοιξη, σε διάφορα σχήματα.