1 Δεκ 2020

Κορωνοϊός: Ψυχρολουσία με 111 νέους θανάτους – 596 διασωληνωμένοι και 2199 κρούσματα -2 στην Κορινθία


 Αύξηση κρουσμάτων αλλά και καταγεγραμμένων θανάτων από κορωνοϊό, ανακοίνωσε την Τρίτη ο ΕΟΔΥ. Συγκεκριμένα, ανακοινώθηκαν 2199 νέα κρούσματα, 111 νέοι θάνατοι, ενώ καταγράφηκε και ελαφριά πτώση στους διασωληνωμένους με 596.

Η άγνοια κινδύνου του Νίκα - Και το " μην τολμήσετε " του Καμπόσου

 


Να μην τολμήσουν να αγγίξουν τον Ερασίνο, διεμήνυσε στην Εθνάρχου Μακαρίου (Περιφέρεια) ο δήμαρχος Άργους - Μυκηνών Δημήτρης Καμπόσος, θέλοντας να προϊδεάσει συμμετέχοντες αλλά και παρατηρητές, για την..

Λουτράκι: Σοκ - Άνδρας επιτέθηκε με σπαθί εναντίον αντιδημάρχου


 Ένα απίστευτο περιστατικό σημειώθηκε στο Λουτράκι
όταν ένας άνδρας επιτέθηκε με σπαθί εναντίον του αντιδημάρχου Κώστα Παντελέου. Σύμφωνα με το loutrakiblog.gr όλα ξεκίνησαν μέσα από μία ανάρτηση στο Facebook όπου ο αντιδήμαρχος Λουτρακίου..

Γρ. Καρπούζης: Με σύστημα αρνητικής πίεσης εξοπλίστηκε η ΜΕΘ

 


Μια άκρως διαφωτιστική συνέντευξη τύπου έδωσε σήμερα ο διοικητής του Νοσοκομείου Κορίνθου Γρηγόρης Καρπούζης για το ρόλο του Ιδρύματος μέσα στην πανδημία ώτσε να διασκεδαστούν οποιεδήποτε εντυπώσεις και αμφιβολίες σχηματίστηκαν..

Τηλεδιάσκεψη Χρ. Δήμα με την Διοίκηση του ΕΑΓΜΕ για Διώρυγα, διάβρωση και το ρήγμα στο Χαλκί - Τι αποφασίστηκε

 

Για 3 πολύ σημαντικά ζητήματα του Νομού Κορινθίας συζήτησε σήμερα ο Υφυπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων, Βουλευτής Κορινθίας, Χρίστος Δήμας με την Διοίκηση της Ελληνικής Αρχής Γεωλογικών & Μεταλλευτικών Ερευνών - ΕΑΓΜΕ (πρώην ΙΓΜΕ). Τα ζητήματα που τέθηκαν ήταν τα..

Κατάρρευση της Πρωτοβάθμιας Περίθαλψης : Κλείνουν τα ιατρεία Περαχώρας και Αγίων Θεοδώρων


Σε δελτίο τύπου του  ΣΥΡΙΖΑ καταγγέλεται το κλεισιμο του ιατρείου στην Περαχώρα αλλά και το αντίστοιχο στους Αγίους Θεοδώρους όπου λόγω έλλειψης γιατρού δεν λειτουργεί. 

Eπ.Κατσούλας: Aυτές ήταν οι θέσεις μας στο τελευταίο Δημοτικό Συμβούλιο

 


Στη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου της 27/11/2020 μεταξύ άλλων θεμάτων ήταν και η «Έγκριση της Συμφωνίας  για την Πράσινη Ανάπτυξη». Ένα τόσο σημαντικό θέμα ήρθε στο Δημοτικό Συμβούλιο  χωρίς εισήγηση από τη Δημοτική Αρχή (ως συνήθως) και με το κείμενο της Συμφωνίας στην Αγγλική γλώσσα!  Σχολιάσαμε αρνητικά το..

Ηγεσία ΚΙΝΑΛ: Φήμες ότι, μετά το Νίκο, κατεβαίνει & ο Γιώργος Παπανδρέου


Όπως γράφει η στήλη της «Καθημερινής
» «Θεωρείο», ο Νίκος Παπανδρέου δεν συνεννοήθηκε με τον αδελφό του Γιώργο πριν ανακοινώσει την υποψηφιότητά του για την ηγεσία του ΚΙΝΑΛ και ότι δεν..

Χωρίς επίσκεψη στην εφορία οι μεταβιβάσεις ακινήτων, κληρονομιές και γονικές παροχές


 Χωρίς καμία επίσκεψη στην εφορία και σε χρόνο-εξπρές θα κλείνουν οι φορολογούμενοι τις υποθέσεις τους που αφορούν μεταβιβάσεις ακινήτων, δωρεές, γονικές παροχές και κληρονομιές. Το σχέδιο με τις αλλαγές στις μεταβιβάσεις ακινήτων..

Διαρροή εγγράφων: Η Κίνα είπε ψέματα για τον αριθμό των κρουσμάτων και τη διαχείριση του κορονοϊού

 


Έγγραφα που διέρρευσαν από την Κίνα δείχνουν ότι η χώρα στα πρώτα στάδια της πανδημίας του κορονοϊού ανέφερε λιγότερα κρούσματα από τα πραγματικά, ακόμη και λιγότερα από τα μισά, καθώς υποτιμούσε τη..

ΚΙΝ. ΑΛ.:Ερώτηση στη Βουλή για την ανάγκη ενίσχυσης των παραγωγών λεμονιών


 Την Παρασκευή 27 Νοεμβρίου, ο Βουλευτής Χαλκιδικής και τομεάρχης Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων του Κινήματος Αλλαγής Απόστολος Πάνας κατέθεσε ερώτηση στους Υπουργούς  Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων- Οικονομικών με..

ΠΡΟΤΑΣΗ – ΣΤΑΘΜΟΣ στην ιστορία του Δήμου και του Νομού! Του Γιώργου Ρουμελιώτη


Ειλικρινά,
δεν μπορώ να καταλάβω, γιατί κάποιοι είναι τόσο στενόμυαλοι….

Γιατί δεν βλέπουν το μέλλον από μια άλλη οπτική γωνία, με αισιοδοξία και προοπτική….

Γιατί χλευάζουν ιδέες που…

Α. Παπακυριάκος: "Έφτασαν και άλλα χρήματα στο δήμο! Φτιάχνουμε τους αγροτικούς δρόμους σε όλη την περιοχή "


Και άλλες ανακοινώσεις έρχονται από τον δήμο Βέλου Βόχας και τον Δήμαρχο Αννίβα Παπακυριάκο.Άλλη μια σημαντική χρηματοδότηση κέρδισε ο δήμος για τη βελτίωση της αγροτικής οδοποιίας. Την αναγκαιότητα και σημαντικότητα  του έργου αυτού υπογραμμίζει ο δήμαρχος, ο οποίος μάλιστα στο σημειώμά του αναλύει και τα παράλληλα έργα που λαμβάνουν χώρα αυτό το διάστημα σε όλο το δήμο ώστε  αυτό το σύμπλεγμα παράλληλων έργων να..

Άτυπο μέτωπο της αντιπολίτευσης για τα "διπλά βιβλία" των κρουσμάτων


Οι πάντες αμφισβητούν την αξιοπιστία της κυβέρνησης. Αυτή η εικόνα διαμορφώνεται για το επόμενο διάστημα στο πολιτικό σκηνικό, αφού οι απαντήσεις της κυβέρνησης για τις καταγγελίες περί παράλληλου συστήματος..

Κορονοϊός: Ξεκίνησε παγκόσμια κλινική δοκιμή τριών φαρμάκων που "ίσως να σώσουν ζωές"


 Οι φαρμακοβιομηχανίες Amgen Inc, UCB SA και Takeda Pharmaceuticals Inc ξεκίνησαν σήμερα μια παγκόσμια κλινική δοκιμή για να διαπιστώσουν εάν κάποιο από τρία διαφορετικά φάρμακα μπορεί να μειώσει τη..

Αναστολή εργασίας: Τι θα εισπράξουν τον Δεκέμβριο οι δικαιούχοι - Πώς θα υπολογιστεί το δώρο Χριστουγέννων


Με λιγότερα χρήματα θα τα βγάλουν πέρα μέσα στον Δεκέμβριο οι χιλιάδες εργαζόμενοι που θα παραμείνουν σε καθεστώς αναστολής, καθώς η αποζημίωση ειδικού σκοπού "επιστρέφει" στα 534 ευρώ.