6 Σεπ 2013

Κατατέθηκε στην Περιφέρεια και η δεύτερη εγγυητική επιστολή από την ΤΕΡΝΑ Ενεργειακή για την ολοκληρωμένη διαχείριση των απορριμμάτων

 Κατατέθηκε στην Περιφέρεια Πελοποννήσου και η δεύτερη εγγυητική επιστολή από την ΤΕΡΝΑ Ενεργειακή για την ολοκληρωμένη διαχείριση των απορριμμάτων
Κατατέθηκε στην Περιφέρεια Πελοποννήσου σύμφωνα με τα προβλεπόμενα στο διεθνή...

Οι πραγματικοί λόγοι της επίθεσης στην Συρία. Του Γ. Βαρουφάκη


Σε κάποια συνοικία της Δαμασκού σιωπηλοί γείτονες μεταφέρουν στο νεκροταφείο πτώματα σε κατάσταση αγκύλωσης, που μόνο η χρήση χημικών όπλων Σαρίν μπορεί να εξηγήσει – αέρια που κάνουν τους μυς να πετρώνουν, οδηγώντας το θύμα στην «τσιμεντοποίηση» και στον πιο επίπονο θάνατο που μπορεί να φανταστεί ανθρώπινος νους.

Κατεπείγουσα συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου την Δευτέρα




Kατεπείγουσα συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου Πελοποννήσου,  θα πραγματοποιηθεί στις 9 Σεπτεμβρίου 2013, ημέρα Δευτέρα και ώρα 5.00 μ.μ, στο «Αποστολοπούλειο Πνευματικό Κέντρο Δήμου Τρίπολης», με μοναδικό θέμα ημερήσιας διάταξης:
Παράταση των υφισταμένων συμβάσεων...

Το Ιράν απειλεί τον Ομπάμα: Αν επιτεθείς στη Συρία θα βιάσουμε την κόρη σου


Σοκ προκαλεί η απειλή Ιρανός πρώην αξιωματούχου κατά του Αμερικανού προέδρου Μπαράκ Ομπάμα ότι σε περίπτωση που οι ΗΠΑ επιτεθούν στη Συρία τότε θα υπάρξουν μαζικές απαγωγές Αμερικανών υπηκόων καθώς και θα βιαστεί και δολοφονηθεί μια από τις δύο κόρες του προέδρου Ομπάμα.

Τι κρύβεται πίσω από το πρωτογενές πλεόνασμα


Του Κουτεντάκη Φραγκίσκου
Το πρωτογενές πλεόνασμα που προέκυψε στο επτάμηνο Ιανουαρίου-Ιουλίου 2013 και ανακοινώθηκε με τυμπανοκρουσίες, αποτελεί οπωσδήποτε το τελευταίο χαρτί της κυβέρνησης στην αγωνιώδη προσπάθειά της να παρουσιάσει κάποια επιτυχία. 
Σύμφωνα λοιπόν με το τελευταίο δελτίο εκτέλεσης του...

Ντράγκι: Νέο δάνειο σημαίνει και νέο Μνημόνιο


«Ένα νέο πρόγραμμα βοήθειας στην Ελλάδα θα συνεπάγεται και πρόσθετους όρους», τόνισε ο πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας Μάριο Ντράγκι, μιλώντας σε συνέντευξη Τύπου στην οποία μεταξύ άλλων ανακοίνωσε, πως η ΕΚΤ θα διατηρήσει σταθερά τα επιτόκιά της «όσο χρειαστεί».

Τα 20 πιο όμορφα μνημεία παγκόσμιας κληρονομιάς του κόσμου

Απολαύστε το μεγαλείο της φύσης και του ανθρώπου

Η φύση χαρίζει απλόχερα στον άνθρωπο πανέμορφες εικόνες. Ο άνθρωπος, κάποιες φορές, και δεν είναι λίγες αυτές, βάζει το χέρι του και το πάει λίγο παρακάτω δημιουργώντας μοναδικές συνθέσεις.

Πόσο μακριά φτάνει η πρόταση Μιχελάκη για τις εκλογές σε δήμους - περιφέρειες


Και οι συνδικαλιστικές κάλπες μπαίνουν στο πεδίο κυβερνητικών... σκέψεων για αλλαγές στο σύστημα εκπροσώπησης. Μάλιστα, σαν εκμαγείο παρουσιάζεται το νέο μοντέλο που προωθείται για την εκλογή δημάρχων/περιφεριαρχών και δημοτικών/περιφερειακών συμβούλων.

Χείρα βοηθείας σε 100.000 δανειολήπτες του ΟΕΚ


Διπλή νομοθετική παρέμβαση για την προστασία των περίπου 100.000 δανειοληπτών του πρώην Οργανισμού Εργατικής Κατοικίας θα προωθήσει -σύμφωνα με πληροφορίες- έως το τέλος Σεπτεμβρίου, η κυβέρνηση.

“Χαλαρώνει” ο Τειρεσίας. Χιλιάδες επαγγελματίες εκτός “μαύρης λίστας”


Βαθιά ανάσα θα πάρουν έμποροι, βιοτέχνες και επαγγελματίες με τη χαλάρωση του Τειρεσία. Τουλάχιστον 14.000 άτομα βγαίνουν από τη μαύρη λίστα καθώς είχαν εκδόσει ακάλυπτες επιταγές ως 5.000 ευρώ. Η στέρηση του μπλοκ επιταγών μειώνεται από τους 12 στους 6 μήνες..

Kαταγγελία της Κίνησης Πολιτών Ζευγολατιού για την ανέγερση παράνομων παραπηγμάτων απο ROMA σε ιδιόκτητες εκτάσεις



Mε έγγραφό της η Κίνηση Ενεργών  Πολιτών Ζευγολατιού "ΚΟΙΝΩΝΙΑ" που κατέθεσε στον δήμο Βέλου Βόχας καταγγέλει την κατάληψη ιδιόκτητων αγροτεμαχίων και την ανέγερση παράνομων παραπηγμάτων σε αυτά στην θέση Κυρά Βρύση Ζευγολατιού,  απο ROMA.