17 Αυγ 2016

Ο «Ταξιτζής» Ρόμπερτ Ντε Νίρο, έπιασε τα 73...

Γενέθλια σήμερα για τον σπουδαίο Ρόμπερτ Ντε Νίρο, ο οποίος συμπληρώνει εβδομήντα τρία χρόνια ζωής και τιμής ένεκεν, ταξιδεύουμε πίσω στο 1976, όταν ο εμβληματικός ηθοποιός...

Ολυμπία Οδός: Λίγες ημέρες ακόμα για την κορδέλα στο τμήμα Κόρινθος - Κιάτο


Μερικές ακόμα μέρες θα χρειαστούν για την τέλεση των εγκαινίων του τμήματος Κόρινθος-Κιάτο στην Ολυμπία Οδό. Aπό την ερχόμενη Δευτέρα, θα μάθουμε την ημερομηνία της περιβόητης «κορδέλας».

Τσουνάμι Κατασχέσεων


1200 ΕΝΤΟΛΕΣ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΑΠΟ ΓΓΔΕ, 600 ΚΑΤΑΣΧΕΤΗΡΙΑ ΑΠΟ ΤΑΜΕΙΑ.

Το προβλημα των ιδιωτικών χρεών είναι το μεγαλύτερο απο τα προβλήματα της χώρας, μεγαλύτερο και από εκείνο του δημόσιου χρέους.
Το πρόβλημα αυτό δεν λύνεται με ημίμετρα και ασπιρίνες αλλά με μια "επαναστατική" τομή.

Η μοναδική υπόγεια πόλη στον κόσμο – Εκεί που οι κάτοικοι χτίζουν σπίτια, εκκλησίες και εστιατόρια κάτω από τη γη [εικόνες]


Στην απομακρυσμένη έρημο της Νότιας Αυστραλίας εκεί που οι θερμοκρασίες φτάνουν ακόμα και τους 50 βαθμούς Κελσίου, 846 χιλιόμετρα από την Αδελάιδα της Αυστραλίας βρίσκεται η Coober Pedy, η μοναδική υπόγεια πόλη του κόσμου.

Τα δελφίνια τραγουδάνε στα μωρά τους πριν γεννηθούν!


Μια νέα έρευνα έδειξε, ότι τα δελφίνια «τραγουδούν» στα μικρά τους όταν βρίσκονται στη μήτρα τους. 
Τα δελφίνια χρησιμοποιούν «σφυρίγματα-υπογραφές» για να εντοπίζει το ένα το άλλο και να επικοινωνούν μεταξύ τους. Όπως εμείς οι άνθρωποι χρησιμοποιούμε τα ονόματα. Οι μητέρες δελφίνια έχει παρατηρηθεί, ότι επινοούν ένα σφύριγμα-υπογραφή για το μωρό τους, μήνες πριν τη γέννηση του και έως δύο εβδομάδες μετά.

Μια ιστορία έρωτα, ενός λεπτού σιγή, Marina Abramovic & Ulay (βίντεο)


Οι μεγάλοι έρωτες δεν τελειώνουν ποτέ. Ούτε αρχίζουν. Μόνο διαρκούν σε έναν αιώνιο χρόνο κι είμαστε πάντα εκεί γι’ αυτούς.

 Κι όταν οι εραστές ξανασυναντηθούν είναι σαν χτύπημα. Χαμογελούν αμήχανα, κοιτούν βαθιά στα μάτια, κουνάνε το κεφάλι κάνοντας νεύμα με το βλέμμα να ξεχειλίζει δάκρυα...