16 Ιαν 2016

Ο Στουρνάρας ομολογεί σχεδιασμό πραξικοπήματος (και η κυβέρνηση τον στηρίζει)


Του Θέμη Τζήμα
Η συνέντευξη του Γ. Στουρνάρα σχετικά με το “τείχος άμυνας” που μαζί με τον πρόεδρο της Δημοκρατίας και άλλους παράγοντες έστηναν εν αγνοία της νόμιμης κυβέρνησης της χώρας, απέναντι σε πιθανές ενέργειες της τελευταίας στο πλαίσιο του συνταγματικού της ρόλου

Βρίζονται επειδή… συμφωνούν

  
Του Νίκου Μπογιόπουλου
 

Ο ΣΥΡΙΖΑ και η Ν.Δ. ψήφισαν το ίδιο Mνημόνιο. Ψήφισαν την ίδια δανειακή σύμβαση. Συμφώνησαν στο ίδιο κείμενο της 13ης Ιουλίου, αφού προηγουμένως είχαν συμφωνήσει και σε αυτό της 20ής Φεβρουάριου.

Ο ΣΥΡΙΖΑ και η Ν.Δ. (μαζί με το ΠΑΣΟΚ...

Όλο το σχέδιο Λαφαζάνη για την έφοδο στο Νομισματοκοπείο

 Σάλο έχει προκαλέσει το δημοσίευμα κυβερνητικού σάιτ, σύμφωνα με το οποίο ο Αλέξης Τσίπρας είχε δώσει εντολή τον περασμένο Ιούλιο στην ΕΥΠ, να φρουρεί το Νομισματοκοπείο, για να μην μπουκάρει ο Λαφαζάνης και πάρει τα δισεκατομμύρια.

ΜΕΓΑΛΗ ΜΑΧΗΤΙΚΗ ΠΟΡΕΙΑ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟ ΑΝΤΙΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΟ ΕΚΤΡΩΜΑ


ΤΣΙΠΡΑΣ ΚΑΙ ΣΤΟΥΡΝΑΡΑΣ ΣΕ ΣΥΜΦΩΝΙΑ, ΣΩΖΟΥNΕ ΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ, ΛΗΣΤΕΥΟΥΝ ΤΑ ΤΑΜΕΙΑ 
Μεγάλο και μαχητικό ήταν το συλλαλητήριο, που διοργάνωσαν η ΑΔΕΔΥ, άλλα συνδικάτα και κοινωνικά κινήματα στην Ομόνοια και ιδιαίτερα ογκώδης πορεία που ακολούθησε προς τη Βουλή, με κεντρικό αίτημα να μην περάσει το αντιασφαλιστικό κυβερνητικό νομοσχέδιο.

"Άστραψε" η Ζωή! "Κατάντια του Τσίπρα τα περί φρούρησης του Νομισματοκοπείου"


Άστραψε και βρόντηξε η Ζωή Κωνσταντοπούλου, μετά το δημοσίευμα που είδε το "φως" της δημοσιότητας, σχετικά με τη φρούρηση του Νομισματοκοπείου, μετά από εντολή του Αλέξη Τσίπρα, που φοβόταν πιθανή... εισβολή του Παναγιώτη Λαφαζάνη!