27 Ιαν 2021

Ο φόβος για την πανδημία της οργής


Γιάννης Α. Μυλόπουλος

Δεν πείθουν, ότι απαγόρευσαν τις υπαίθριες συναθροίσεις άνω των 100 ατόμων, για να προστατεύσουν τη δημόσια υγεία. Άλλο έχουν στο μυαλό και άλλο προσπαθούν να...

Ανησυχία μετά την υπεραισιοδοξία μηνών για την πρόοδο των εμβολιασμών


Παρά την υπεραισιοδοξία όλων των προηγούμενων μηνών, που είχε φτάσει και στην υπόσχεση για 2 εκατ. εμβολιασμούς των μήνα, ο υπουργός Υγείας, Βασίλης Κικίλιας, παραδέχθηκε στην καθημερινή ενημέρωση, ότι «παρατηρούνται...

Κορονοϊός: 858 νέα κρούσματα - Τα 409 στην Αττική - 10 κρούσματα στην ΠΕ Κορινθίας


Σε 858 ανέρχονται τα νέα κρούσματα κορονοϊού στη χώρα το τελευταίο 24ωρο, σύμφωνα με την ενημέρωση του ΕΟΔΥ. Κατά το ίδιο διάστημα, κατεγράφησαν 32 θάνατοι, με τον αριθμό των νεκρών από την...

Ο ΣΥΡΙΖΑ επιστρέφει στη μεσαία τάξη


Μαρίνα Αλεξανδρή

Για τον ψυχισμό και το πολιτικό ηθικό του ΣΥΡΙΖΑ το θέμα σήμερα ήταν η αγωγή του «ενός εκατομμυρίου ευρώ» του Αλέξη Τσίπρα κατά του Γιάννη Κουρτάκη και του Γιώργου Παπαχρήστου για την «βίλα» των Λεγραινών. ‘Ηταν η απάντηση που οι περισσότεροι στο κόμμα, και κυρίως...

Πώς ξαφνικά η "κακή"ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ ΑΕ έγινε εξαιρετικά χρήσιμη για τον Π. Νίκα!!


Αυτό που στο προηγούμενο Περιφερειακό Συμβούλιο ο Περιφερειάρχης, ούτε λίγο ούτε πολύ μας είπε πως "δεν εχει αποφασίσει ακόμα εάν το πρόγραμμα κατάρτισης των εργαζομένων ,προυπολογισμού 3.500.000 ευρώ θα το αναλάβει η ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ ΑΕ," πραγματικά έχει αφήσει άναυδο..

Κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας για τους Υπαλλήλους του Δήμου Βέλου Βόχας


 Με μια λιτή τελετή, πραγματοποιήθηκε σήμερα, στο γραφείο του Δημάρχου Αννίβα Παπακυριάκου, η κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας για τους υπάλληλους του Δήμου Βέλου-Βόχας. Το παρών έδωσαν μόνον οι..

Εθνική ευθύνη / άρθρο - παρέμβαση του Αλέξη Τσίπρα


 Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ - ΠΣ και αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης, Αλέξης Τσίπρας, γράφει στο NEWS 24/7 για την ανάγκη χάραξης εθνικής στρατηγικής στα ελληνοτουρκικά. Αποκαλύπτει τι τον ρώτησε ο..

Δωρεάν τέστ ανίχνευσης κορωνοϊού την Παρασκευή στη λαΪκή αγορά Ξυλοκάστρου

 


Ο Δήμος Ξυλοκάστρου - Ευρωστίνης σας ενημερώνει ότι την Παρασκευή 29/01 στη Λαϊκή Αγορά Ξυλοκάστρου, θα πραγματοποιηθούν δωρεάν τεστ ταχείας ανίχνευσης (rapid tests) κρουσμάτων κορονοϊού με κινητή..

Τριγμοί στην "δεξιά" της Πελοποννήσου: Βορίδης και Βλάσης "καπέλωσαν" το Νίκα!



Κατι συμβαίνει στις σχέσεις των κορυφαίων της δεξιάς στην Πελοπόννησο.

Όλοι οι ...κορυφαίοι της ΝΔ με δηλώσεις, ενέργειες και πράξεις έχουν μια κοινή στόχευση.

«Διαχείριση Απορριμμάτων στην Πελοπόννησο, ΣΔΙΤ ώρα μηδέν /Κρ. Αρσένης- Θ. Πετράκος και Δ. Λυμπεροπούλου ενώνουν δυνάμεις


Οι περιφερειακές παρατάξεις Πελοποννήσου «Αγνωστική Συνεργασία Πελοποννήσου» και «Πράσινη Πελοπόννησος» Διοργανώνουν Συνέντευξη Τύπου την Παρασκευή 29-1-2020 και ώρα 12.00 με θέμα:«Διαχείριση Απορριμμάτων στην..

Παρουσίαση της Δράσης «Επιχορήγηση την προμήθεια θερμαντικών σωμάτων εξωτερικού χώρου»


Τις αδυναμίες του Μέτρου «Επιχορήγηση Επιχειρήσεων Εστίασης για την προμήθεια θερμαντικών σωμάτων εξωτερικού χώρου» επεσήμανε ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Κορινθίας κ. Παναγιώτης Πιτσάκης, μιλώντας..

Ηλεκτρονική ταυτότητα κτιρίου: Ποια ακίνητα υποχρεούνται να την αποκτήσουν


 «Πρεμιέρα» από την 1η Φεβρουαρίου θα κάνει το υποχρεωτικό μέτρο έκδοσης της ηλεκτρονικής ταυτότητας κτιρίου για τα ακίνητα στην Ελλάδα. Σύμφωνα με την απόφαση που ανακοίνωσε χθες ο υφυπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας Νίκος Ταγαράς..

Ο Σαμαράς και η αντιμετώπισή του από τον Κυριάκο και από τους "Μαξιμιλιανούς"


του Νίκου Φλαούνα

Είχα την ευκαιρία να επικοινωνήσω με τους ακροατές του just 964 radio που εκπέμπει στην Κορινθία και στις γειτονικές Περιφερειακές Ενότητες.

Υπεγράφησαν οι συμβάσεις για τα αντιδιαβρωτικά έργα στον Κορινθιακό και στο οδικό δίκτυο στον Δήμο Ξυλοκάστρου – Ευρωστίνης


Ο περιφερειάρχης Π. Νίκας υπέγραψε την σύμβαση για τα έργα προϋπολογισμού περί τα 3.000.000 ευρώ για την Κορινθίας που στόχο έχουν την αντιδιαβρωτική προστασία των παραλίων του Κορινθιακού Κόλπου από τη θάλασσα, με πρώτο την προστασία του παραθαλάσσιου αισθητικού δάσους του Πευκιά.

Γώγος: Μπορεί να αλλάξει η απόφαση για το άνοιγμα Γυμνασίων-Λυκείων -Ολα ανοιχτά, ακόμα και νέα μέτρα

 


Ανοικτό το ενδεχόμενο να αλλάξει η απόφαση για το άνοιγμα Γυμνασίων και Λυκείων άφησε ο καθηγητής Λοιμωξιολογίας και μέλος της επιτροπής των εμπειρογνωμόνων, Χαράλαμπος Γώγος.