17 Οκτ 2013

Μεγάλη προσέλευση υποψηφίων για ένταξη στο έργο: «Συλλογική Τοπική Δράση για την Απασχόληση στην Κορινθία»

 Η ΑΣ Αναπτυξιακή Σύμπραξη «Κορινθιακή Συνεργασία για την απασχόληση» στο πλαίσιο του Έργου  «Συλλογική Τοπική Δράση για την Απασχόληση στην Κορινθία» πραγματοποίησε σειρά ημερίδων...

Τράπεζα αγόρασε λίστες με προσωπικά δεδομένα χιλιάδων πολιτών

 
Πρόστιμα 75.000 ευρώ σε τράπεζα επέβαλε η Αρχή Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα, καθώς στο διάστημα 2007-2011 αγόραζε από δύο διαφημιστικές εταιρείες λίστες πελατών με προσωπικά δεδομένα, βάσει συγκεκριμένων κριτηρίων.

Τα φαντάσματα και ο συνταγματολόγος.


Της Φωτεινής Λαμπρίδη
Ο δημοσιογράφος και οι καλεσμένοι του είναι στη θέση τους. Κάμερες on 3-2-1 η παράσταση του παλιού κόσμου αρχίζει.
 

Ο Δημοσιογράφος, ο βουλευτής, η συγγραφέας  και τα άλλα παιδιά δεν είναι μόνα. Ανήκουν σε μια ευρύτερη παρέα, που δεν έχει τόση σημασία πλέον ποια

Εξεταστική για τα υποβρύχια θα ζητήσει ο ΣΥΡΙΖΑ


Εξεταστική επιτροπή, αλλά και διερεύνηση τυχόν ποινικών ευθυνών από την δικαιοσύνη θα ζητήσει ο ΣΥΡΙΖΑ για την σύμβαση των ναυπηγείων Σκαραμαγκά και την υπόθεση των υποβρυχίων, όπως δήλωσε ο Αλ. Τσίπρας στη Βουλή κατά την συζήτηση σχετικής ερώτησης που είχε καταθέσει ο ίδιος.

Κατασχέσεις ποσών από 50.000 τραπεζικούς λογαριασμούς για χρέη στην Εφορία!


«Χέρι» σε περισσότερους από 50.000 τραπεζικούς λογαριασμούς φορολογουμένων έχει βάλει η εφορία από την αρχή του έτους για ληξιπρόθεσμες οφειλές προς το Δημόσιο. Τα αιτήματα που έχουν δεχθεί και έχουν εκτελέσει οι τράπεζες από τις αρχές του έτους εμφανίζουν αύξηση της τάξης του 130%, γεγονός που δείχνει, ότι μια καταιγίδα κατασχέσεων βρίσκεται σε

Είμαι κεντροαριστερός


Είμαι κεντροαριστερός: Δεν συνδικαλίζομαι, δεν απεργώ, δεν διαδηλώνω, δεν διαμαρτύρομαι. Περιμένω τα πράγματα να αλλάξουν από μόνα τους.

Είμαι κεντροαριστερός: Αποστρέφομαι τον Μαρξ, την κομμουνιστική φρασεολογία και τα σύμβολά της. Οι όροι πάλη των τάξεων, πλουτοκρατία και ιμπεριαλισμός

Ανν Λε Στρατ (αντιδήμαρχος του Παρισιού): Μην πουλήσετε το νερό σας


Της Νικολέττας Ρούσσου
Τους λόγους για τους οποίους η διαχείριση του νερού πρέπει να είναι δημόσια, καθώς και την πολιτική που πρέπει να ακολουθήσουν οι Έλληνες, προκειμένου να αποφύγουν την ιδιωτικοποίησή του, ανέλυσε η αντιδήμαρχος του Παρισιού και πρόεδρος της...

Οι δαίμονες της δεξιάς


Και με το φως του λύκου επανέρχονται οι «τηλεοπτικοί παιδαγωγοί» του σημίτειου εκσυγχρονισμού και της γκλαμουριάς, της απύθμενης βλακείας και του ρατσιστικού λόγου, αυτοί με την κοπρολαγνική λογόρροια και το βλέμμα που στάζει αίμα. Και απέρχονται οι αιρετικοί, οι υποδειγματικοί, οι εξαιρέσεις, όπως ο

Μαχαίρι 33% στο επίδομα παιδιών


Το 1/3 του επιδόματος παιδιών κόπηκε σε χιλιάδες δικαιούχους με χαμηλό εισόδημα, επειδή εμφανίζονται, ότι ανεβαίνουν φορολογική κλίμακα, λόγω τεκμηρίων διαβίωσης. 
Μπορεί η κυβέρνηση να λέει, ότι δεν θα πάρει νέα "οριζόντια μέτρα", αλλά και η λεηλασία μέσω των...

Συγκέντρωση τροφίμων για τους συγγενείς του Γ. Στουρνάρα


Ραντεβού στις 11 το πρωί έξω από το υπουργείο Οικονομικών δίνουν μέλη της ΠΟΕ-ΟΤΑ, προκειμένου να παραδώσουν στο Γιάννη Στουρνάρα τα τρόφιμα που συγκέντρωσαν, ώστε να βοηθήσουν (όπως αναφέρουν) τη μητέρα και την πεθερά του. 
Πρόσφατα, ο υπουργός Οικονομικών είχε δηλώσει, ότι γνωρίζει καλά...

Διαπραγμάτευση στο κενό


Της Αγγελικής Σπανού
Ο πρόεδρος του Euro Working Group Τόμας Βίζερ βρίσκεται στην Αθήνα για συνομιλίες πρώτα με τον υπουργό Οικονομικών και στη συνέχεια με τον πρωθυπουργό. 
Ο προϋπολογισμός του 2014 και το Μεσοπρόθεσμο

Εκτελεστική Επιτροπή Περιφέρειας Πελοποννήσου: «Μαζί με τους πολίτες θα υλοποιήσουμε το σχέδιό μας για την ολοκληρωμένη διαχείριση των στερεών απορριμμάτων»




Η Εκτελεστική Επιτροπή της Περιφέρειας Πελοποννήσου ομόφωνα ανακοινώνει:
«Η Περιφέρεια Πελοποννήσου υλοποιώντας το σχέδιο δράσης της και τις προεκλογικές της δεσμεύσεις στηρίζει απόλυτα το έργο της ολοκληρωμένης διαχείρισης των στερεών..

Σύσκεψη στο ΥΠΕΚΑ συγκαλεί ο Μανιάτης για την Ολοκληρωμένη Διαχείριση των απορριμμάτων της Πελοποννήσου




Είναι μια εξέλιξη αναμενόμενη, αλλά στην προκειμένη περίπτωση έρχεται να διασκεδάσει τις εντυπώσεις μετά την τοποθέτηση της γγ του ΥΠΕΚΑ, Ναντιας Γιαννακοπούλου, η οποία δήλωσε πως δεν υπογράφει την πρόταση της εταιρίας για εγκατάσταση εργοστασίου διαχείρισης απορριμμάτων στην Οιχαλία. Ο Υπουργός Περιβάλλοντος, Ενέργειας και Κλιματικής Αλλαγής κ. Μανιάτης, συγκαλεί σύσκεψη....

Άρση ασυλίας για τους έξι βουλευτές της Χρυσής Αυγής


Δεκτό έγινε από την Ολομέλεια της Βουλής το αίτημα άρσης ασυλίας των έξι βουλευτών της Χρυσής Αυγής. Πρόκειται για τους Γ. Γερμενή, Π. Ηλιόπουλο, Στ. Μπούκουρα, Ηλ. Παναγιώταρο, Ηλ. Κασιδιάρη και Χρ. Αλεξόπουλο. 
Αναμένονται να πυροδοτηθούν εξελίξεις σε...

Colmar, η πιο παραμυθένια πόλη της Ευρώπης βρίσκεται στις όχθες ενός ποταμού [εικόνες]


Πώς μία μικρή πόλη μπορεί να χωράει τόση ομορφιά; Απίστευτα χρώματα, εντυπωσιακή αρχιτεκτονική, γραφικές γωνιές και ένα μικρό ποτάμι «ντύνουν» το σκηνικό ενός αληθινού παράδεισου που φέρει το όνομα Colmar.

Οι πιο… θανατηφόρες ατάκες!


 
Mια διαφορετική έρευνα δημοσίευσε η βρετανική Mirror, η οποία παρουσιάζει τις δέκα πιο θανατηφόρες ατάκες-προσβολές που έχουν ειπωθεί από δημόσια πρόσωπα.

Νικητής ο σερ Ουίνστον Τσώρτσιλ, ο οποίος κάποτε είχε πει στη λαίδη Αστορ (την πρώτη γυναίκα που εξελέγη...