21 Φεβ 2021

Γενική διάλυση για γενικό ξεπούλημα


Δημήτρης Χρήστου

Ποτέ δεν φταίνε αυτοί. Φταίνε όλοι οι άλλοι, φταίνε και τα δένδρα που ψηλώνουν ασταμάτητα, πέφτουν και κόβουν τα σύρματα της ΔΕΗ

Σάλος με τη δημοσίευση του in.gr εις βάρος του Αλέξη Τσίπρα...


Σε μια πρωτοφανή κίνηση προχώρησε η ιστοσελίδα in.gr, σε μια προσπάθεια να ασκήσει κριτική στον Αλέξη Τσίπρα και να στηρίξει τον Κυριάκο Μητσοτάκη στο θέμα της υπόθεσης του Δημήτρη Λιγνάδη.

ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Κορινθίας: Νέος Συντονιστής της Νομαρχιακής Επιτροπής ο Χαράλαμπος Κασίμης


Ολοκληρώθηκαν σήμερα Κυριακή 21/2/2021, τηρουμένων όλων των υγειονομικών πρωτοκόλλων οι εκλογικές διαδικασίες του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ στην Κορινθία με την εκλογή των νέων οργάνων του κόμματος στο νομό. Η νέα Νομαρχιακή Επιτροπή εξέλεξε..

Άγγελος Τσέκερης: Επισημάνσεις


Αποκαθίσταται σταδιακά η κανονικότητα στην Εκάλη

Δεκατέσσερις άνθρωποι πάλεψαν με σκούπες για δέκα ολόκληρα λεπτά, προκειμένου να μπορέσει ο περιφερειάρχης να βγάλει σέλφι

Γ. Γεωργόπουλος: Αυτή είναι η αλήθεια για το αποχετευτικό του Κρανιδίου


 Με ανακοίνωσή του ο δήμαρχος Ερμιονίδας αναφέρεται στο δελτίο του  κ. Λάμπρου , το οποίο στο έργο της ολοκλήρωσης του αποχετευτικού δικτύου Κρανιδίου και Πορτοχελίου.

Ο δήμαρχος τονίζει πως ο κ. Λαμπρου  γνωρίζει πολύ καλά την υπόθεση, αφού έχει ενημερωθεί προσωπικά από...

Πιστεύω σ’ένα Θεό....σε Εμένα - Του Γιάννη Πανούση


Πιστεύω σ’ένα Θεό....σε Εμένα

Πόσο με απωθούν οι άνθρωποι

που δεν γνωρίζουν από ήττες και απώλειες

Φρ.Σταυράκη,Ουδέν ανθρώπου δεινότερον

Πιστεύει άραγε κάποιος-οποιουδήποτε φρονήματος-ότι ζούμε στη  Δυστοπία..

Οι προτάσεις της γνωμοδοτικής επιτροπής τουρισμού της Περιφέρειας Πελοποννήσου


Τις προτάσεις της για βελτιώσεις στα υφιστάμενα υγειονομικά πρωτόκολλα, κατέθεσε η γνωμοδοτική επιτροπή Τουρισμού της Περιφέρειας Πελοποννήσου.“Το μείζον ζήτημα είναι η ασφάλεια του προορισμού, καθώς και η διατήρηση της αξιοπιστίας..

Έχασε την μάχη για τη ζωή ο δικηγόρος Αντρέας Μητραβέλας



 Η ΟΜ ΣΥΡΙΖΑ ΝΕΜΕΑΣ αποχαιρετά τον σύντροφο και συναγωνιστή Αντρέα Μητραβέλα που έφυγε  σήμερα το πρωί μετά από πολύμηνη μάχη για να παραμείνει στη ζωή. "Ο Αντρέας ήταν και θα είναι πάντα στην ψυχή και το μυαλό μας σαν ένας από τους πρωτεργάτες της αριστεράς στη  Νεμέα σε εποχές δύσκολες για τη Δημοκρατία και την  χώρα. Οι αγώνες του αποτέλεσαν και θα αποτελούν φωτεινό παράδειγμα για εμάς τους νεότερους. Η πίστη του στα ιδανικά της αριστεράς μάς εμπνέει να συνεχίσουμε τους αγώνες για ένα καλύτερο αύριο για τον  λαό. Σύντροφε Αντρέα, καλούς αγώνες εκεί που πας." Καταλήγει η ανακοίνωση. 

Κορωνοϊός: 884 κρούσματα - 25 νεκροί / Πτώση κρουσμάτων σε Κορινθία και Αργολίδα - Μεγάλη διασπορά στην Αρκαδία


 

Τα νέα εργαστηριακά επιβεβαιωμένα κρούσματα της νόσου που καταγράφηκαν τις τελευταίες 24 ώρες είναι 884, εκ των οποίων 7 εντοπίστηκαν κατόπιν ελέγχων στις πύλες εισόδου της χώρας. Ο συνολικός αριθμός των κρουσμάτων ανέρχεται σε 179.802 (ημερήσια μεταβολή +0.5%), εκ των..

Ιδιωτικά βίτσια, δημόσιες αρετές


ΚΙΜΠΙ

Ο καθένας έχει τον τρόπο του να ξετυλίγει τους συνειρμούς του. Εμένα πάλι η «Μήδεια» κι όσα προκάλεσε μεταξύ Μαξίμου και Εκάλης μού έφερε στον νου αυτήν τη φοβερή ταινία του Μίκλος Γιαντσό, που αν ζούσε ακόμη, θα ήταν σχεδόν 100 ετών. Αυτός ο καταπληκτικός Ούγγρος σκηνοθέτης, που για δεκαετίες κατέρριπτε όλα τα...

Νόβακ Τζόκοβιτς: "Βασιλιάς" της Μελβούρνης


Ο εξωγήινος Νόβακ Τζόκοβιτς δεν δαμάστηκε ούτε από τον πολύ φορμαρισμένο Ντανίλ Μεντβέντεφ και κατέκτησε εντυπωσιακά τον 18ο Grand Slam τίτλο του και 9ο στο Αυστραλιανό Όπεν, χωρίς καν να χάσει σετ στον μεγάλο τελικό της Κυριακής!

ΚΙΝ.ΑΛ: Το κόμμα "τρέχει" και οι "μνηστήρες" για την ηγεσία του ας ακολουθούν


Γεράσιμος Λιβιτσάνος

Αποφασισμένη να μην αφήσει το Κίνημα Αλλαγής να βαλτώσει σε λογικές εσωστρέφειας δείχνει η Φώφη Γεννηματα. Ολοένα και πιο διακριτό στίγμα από τον Ανδρέα Λοβέρδο.

Η άσκηση προγραμματικής αλλά και εμφατικής...

Ύφεση: Ανησυχητικά τα πρώτα οικονομικά στοιχεία του 2021


Θάνος Παναγόπουλος

Καμπανάκι κινδύνου χτυπούν ήδη από τον Ιανουάριο ο κρατικός προϋπολογισμός, οι διεθνείς αναλυτές και η πραγματική οικονομία

Ουδείς αναλυτής, οίκος ή οργανισμός εντός και εκτός συνόρων προέβλεψε, παραμονές του lockdown-2, την...

Πότε θα ανοίξουν σχολεία και λιανεμπόριο, τα σενάρια


Άνοιγμα σχολείων και λιανεμπορίου από την 1η Μαρτίου θέλει η κυβέρνηση που βρίσκεται σε στάση αναμονής.

Το «λουκέτο» στο λιανεμπόριο κοστίζει 1,4 δισεκατομμύρια ευρώ το μήνα, έναντι των 2,7 δισεκατομμυρίων που...