21 Δεκ 2019

Τα πρώτα μεταμνημονιακά Χριστούγεννα με το ύποπτο βλέμμα - Της Τζένης Σουκαρά


Προπαραμονές Χριστουγέννων..
Αυτών των πρώτων που σε συναντούν μετά το μνημόνιο, σαν ευτραφή  θεία απο το εξωτερικό που έχετε χρόνια να συναντηθείτε.
Και συναντιέστε!

Τιμητική εκδήλωση για τους επιτυχόντες μαθητές των Πανελλαδικών Εξετάσεων στο Δήμο Βέλου Βόχας


Ο Δήμος Βέλου Βόχας και το ΝΠΔΔ ΄΄ΑΝΕΛΙΞΗ΄΄ διοργανώνουν τελετή βράβευσης για τους επιτυχόντες μαθητές των πανελληνίων εξετάσεων του σχολικού έτους 2018-2019.
Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 27 Δεκεμβρίου 2019 και ώρα 7.00 μ.μ. στο ΄΄ALKYON RESORT HOTEL & SPA΄΄ στο Βραχάτι.

Από τη συντηρητική στην αντιδραστική επανάσταση


Τάσος Τσακίρογλου
Ενα κλίμα προϊούσης μούχλας και κοινωνικού αναχρονισμού σαρώνει τη χώρα, μαυρίζοντας τον ορίζοντα και καταλαμβάνοντας τις καρδιές μιας αδιάφορης κατά τ’ άλλα πλειοψηφίας.

Ούτε μια αλήθεια για το Κουκάκι...


Μετά τις καταιγιστικές αποκαλύψεις και την τρομερή κατακραυγή για την υπόθεση της εισβολής στο σπίτι, της  σύλληψης και ξυλοδαρμού της οικογένειας Ινδαρέ, το αφήγημα που κατασκευάστηκε, ο ιδεολογικός μανδύας που επινοήθηκε και ο προπαγανδιστικός μηχανισμός που επιστρατεύτηκε, κατέρρευσαν σαν χάρτινος πύργος.

Σταυρέλης: "Φτωχό και άδικο το τεχνικό πρόγραμμα της νέας δημοτικής αρχής"


Σκληρή κριτική αλλά πάντα με αυτοδιοικητική γλώσσα ο Νίκος Σταυρέλης και η "Πνοή Δημιουργίας" αναφέρονται στο νέο τεχνικό πρόγραμμα του δήμου Κορινθίων , το οποίο το χαρακτηρίζει φτωχό και άδικο.