19 Μαΐ 2016

Όλα!!!

  
Γεια σου φίλε Πιτσιρίκο,
Θυμήθηκα που λες πως λίγους μήνες νωρίτερα (πριν από το δημοψήφισμα του Ιουλίου του 2015) ίσως λίγο πριν τις Ευρωεκλογές του 2014, είχε γίνει ένα δημοψήφισμα στην Θεσσαλονίκη, όπου οι κάτοικοι είπαν «όχι» στην ιδιωτικοποίηση του νερού. 

Το δημοψήφισμα αυτό είχε διοργανωθεί και με την συμμετοχή του ΣΦΥΡΙΖΑ, ο οποίος είχε τότε εκμεταλλευτεί και το...

Άφωνους μας άφησε το δελτίο - φόρος τιμής στον Ποντιακό Ελληνισμό του Αντιπεριφερειάρχη Κορινθίας - Της Τζένης Σουκαρά


'Αφωνους μας άφησε  ο σημερινός ιστορικός οίστρος στο σημερινό επετειακό  Δελτίο Τύπου  του γραφείου του Αντιπεριφερειάρχη Κορινθίας Πελοπίδα Καλλίρη για την Γενοκτονία των Ποντίων!

Σας το παραθέτουμε....

Ευρωπαϊκή «διάσωση» της αξιολόγησης


Του Γιάννη Κιμπουρόπουλου
Αν θέλει να έχει κανείς σαφή εικόνα για το περιεχόμενο της συμφωνίας, που επιτεύχθηκε στο EuroWorkingGroup για την αξιολόγηση, που προϊδεάζει για τελική (τουλάχιστον «ευρωπαϊκή») απόφαση στο Eurogroup της 24/5, καλό θα είναι, να διαβάσει προσεκτικά τις αναλυτικές...

Οι μεγάλοι τίτλοι του τένις!

 Το τένις ανήκει στα μεγαλύτερα αθλήματα του κόσμου κι έχει γεννήσει «θρύλους», που πάντοτε μνημονεύονται για τα κατορθώματά τους. Τρεις εν ενεργεία τενίστες, έχουν κυριαρχήσει στα...

Προφητείες για το πλανητικό χωριό


Του Κωστή Μουδάτσου
Ο παραλογισμός της παγκόσμιας λογικής και πολιτικής σκέψης με τον άτεγκτο ορθολογισμό της εφαρμογής τους, καταστρέφουν την επιθυμία, την ευτυχία και το παιγνίδι της ζωής στο πλανητικό μας χωριό. Η επιβολή της αποστεωμένης πειθαρχίας, ατομικής και συλλογικής, οδηγεί στην ισοπεδωτική εξίσωση, που διαχωρίζει...

Δεν χρωστάω τίποτα – δεν πληρώνω τίποτα!


Του Νίκου Μπογιόπουλου
  
    Παρατήρηση 1η: Δεν υπάρχει μεγαλύτερη αφέλεια, από το να νομίζει κανείς, ότι το ΔΝΤ και η ΕΕ μαλώνουν γύρω από τη ρύθμιση για το ελληνικό χρέος, με γνώμονα το ποιος από τους δυο θα εξυπηρετήσει καλύτερα τα συμφέροντα του… ελληνικού λαού.

Η ακατάσχετη ονοματολογία για τις εκλογές του Επιμελητηρίου. Στόχοι και σκοπιμότητες-Γράφει ηΤζένη Σουκαρά


Εντύπωση προκαλεί η τελευταία ακατάσχετη σεναριολογία σχετικά με τις επικείμενες εκλογές του Επιμελητηρίου Κορινθίας, οι οποίες θα γίνουν σύμφωνα και με τα τελευταία νέα,στις  αρχές του χρόνου.
Αρκετά ονόματα "παίζουν"  στις τοπικές ενημερωτικές στήλες  που κάνουν τον ανυποψίαστο  αναγνώστη να διερωτάται για την "ζέση" τόσων πολλών..

Είμαστε όλοι κερατάδες


by To Skouliki Tom
Αίσθηση έχει προκαλέσει έρευνα του Ανδρολογικού Ινστιτούτου, σύμφωνα με την οποία, 8 στις 10 Ελληνίδες απατούν το συντρόφό τους, ενώ οι υπόλοιπες 2 απατούν και τον εραστή τους, με τον οποίο απατούν το σύντροφό τους.

Η έρευνα έγινε σε 2.000 ζευγάρια και...

Περιφερειάρχη Πελοποννήσου, Πέτρο Τατούλη… ενταύθα


Πείτε μου τι σας είπε ο ειδικός Γραμματέας του ΣΕΠΕ και έτσι χαμογελάτε;
 
Και τι στον κόσμο να το ήξερα αγαπητέ μου Περιφερειάρχα!
Να είπε πως πατάξανε την «μαύρη» εργασία;

Πίνακας του Βαν Γκονγκ από 4 εκατ. πλαστικά μπουκάλια!


Τέσσερα εκατομμύρια πλαστικά μπουκάλια χρησιμοποίησε μια εταιρεία στην Ταϊβάν, για να δημιουργήσει ένα τεράστιο αντίγραφο του πίνακα «Έναστρη νύχτα» του διάσημου Ολλανδού ζωγράφου Βίνσεντ βαν Γκογκ. 
Ο πίνακας καλύπτει μία έκταση 530 στρεμμάτων του Starry...