5 Σεπ 2016

Άλλαξε ο Μανωλιός…


Του Νίκου Μπογιόπουλου
 

    Πληρώνω δημοτικά τέλη άρα έχω  δικαίωμα να ρυπαίνω! Πως θα φαινόταν ένας τέτοιος ισχυρισμός; Παράλογος, τουλάχιστον. Πληρώνω τέλη κυκλοφορίας για το ΙΧ μου, άρα έχω δικαίωμα να οδηγώ όπως γουστάρω. Πως θα ακουγόταν μια τέτοια άποψη; Εξωφρενική.

Σπέρνουν χάος για να επιβάλλουν την ειρήνη


Γιώργος X. Παπασωτηρίου
Η επίσκεψη του Ντόναλντ Τραμπ στο Μεξικό και η απαίτησή του να πληρώσει η χώρα αυτή το τείχος που θα σταματήσει τη μετανάστευση προς τις ΗΠΑ (ανάλογο τείχος 111 χιλιομέτρων είχε κατασκευάσει ο Μπους τζούνιορ), προκάλεσε σφοδρές αντιδράσεις από δημοκράτες Μεξικανούς.

Πληρώνουν για να ταφούν ζωντανοί και να ξεπεράσουν τον φόβο του θανάτου!


Τον πιο παράξενο τρόπο βρήκαν οι Ρώσοι, για να αντιμετωπίσουν τον φόβο του θανάτου, καθώς πληρώνουν όσο όσο, για να ταφούν ζωντανοί και να βιώσουν την εμπειρία του θανάτου. 
Συγκεκριμένα, οι εμπνευστές της ιδέας και της "επιχείρησης" βασίστηκαν στην θεωρία, που υποστηρίζει, πως "ο καλύτερος

Ρομπέν των Ψευδών


Δεν είναι μόνον πολλοί άνθρωποι που θα χάσουν τη δουλειά τους, δημοσιογράφοι, διοικητικοί, τεχνικοί, δεν είναι μόνον ένας κόσμος γύρω τους που θα βρεθεί σε δύσκολη θέση, ηθοποιοί, παραγωγοί, γκαρσόνια και καφέ, προμηθευτές και πλήθος άλλων, δεν...

Εφυγε από τη ζωή ο δημοσιογράφος Αλέξανδρος Βέλιος -Με μη υποβοηθούμενη ευθανασία


Πέθανε ο γνωστός δημοσιογράφος Αλέξανδρος Βέλιος, την Κυριακή το βράδυ, σε ηλικία 63 ετών.

Τον τελευταίο καιρό ταλαιπωρήθηκε από τον καρκίνο, ο οποίος τον κατέβαλε σωματικά.

Λεωνίδας Καβάκος: Ο καλύτερος μουσικός του κόσμου για το 2017!


Ο Λεωνίδας Καβάκος ανακοινώθηκε ως ο νικητής του βραβείου Léonie Sonning Music Prize 2017. Αυτό το πολύ σημαντικό βραβείο απονέμεται κάθε χρόνο σε έναν διεθνώς αναγνωρισμένο συνθέτη, σολίστα, διευθυντή ορχήστρας ή τραγουδιστή. Από το 1959, η ξεχωριστή λίστα των νικητών αυτού...