11 Αυγ 2016

Κατασχέθηκαν ο Μπάμπης Παπαδημητρίου και ο Άρης Πορτοσάλτε ως κινητή περιουσία του Αλαφούζου


Σε αναστάτωση βρίσκεται η χώρα μετά την εντολή του εισαγγελέα να κατασχεθεί η κινητή και ακίνητη περιουσία του Γιάννη Αλαφούζου.
Κλιμάκιο εφοριακών μπούκαρε στο κτίριο του ΣΚΑΪ και κατέσχεσε τον Μπάμπη Παπαδημητρίου και τον Άρη Πορτοσάλτε, ως κινητή περιουσία του Γιάννη Αλαφούζου.

Εκτός νόμου Κατσέλη χρέη προς ασφαλιστικά ταμεία για το ...καλό μας


Εκτός «νόμου Κατσέλη» θέτουν τα δικαστήρια οφειλές ιδιωτών προς ιδιώτες παρότι έχουν περιέλθει σε αδυναμία πληρωμής, κρίνοντας αντισυνταγματική τροπολογία που ψηφίστηκε πέρυσι το καλοκαίρι και δίνει τη δυνατότητα να συμπεριληφθούν στα υπό ρύθμιση...

Ηθική σπαρτιατική και ηθική συβαριτική


Ουμπέρτο Εκο 
Όταν ήμουν μικρός, οι μεγάλοι αγόραζαν στα παιδιά δύο τύπους παγωτών από κείνα τα άσπρα καροτσάκια με τα στρογγυλά ασημί καπάκια: ή το χωνάκι που στοίχιζε δύο σολδιά ή την «τσιάλντα» που στοίχιζε τέσσερα. 
Το χωνάκι ήταν πολύ μικρό, ταίριαζε ακριβώς στο χέρι ενός παιδιού και ο παγωτατζής το ετοίμαζε βγάζοντας το παγωτό απ’ το δοχείο. Χρησιμοποιούσε ένα ειδικό φτυαράκι και μ’ αυτό γέμιζε τον κώνο.

Πρέπει να τις δεις για να πιστέψεις ότι υπάρχουν [ΦΩΤΟ]

  Μπορεί η πισίνα των καταδύσεων στο Ρίο να… βάφτηκε πράσινη (το πρόβλημα μάλλον οφειλόταν σε προβληματικό φίλτρο ή κακή ποιότητα νερού, κατά την επίσημη εκδοχή), ωστόσο

ΣΟΚ: ΜΕΓΑΛΕΣ ΑΥΞΗΣΕΙΣ ΣΤΟ ΗΛΕΚΤΡΙΚΟ ΡΕΥΜΑ


ΣΤΙΣ ΤΙΜΕΣ ΤΟΥ ΗΛΕΚΤΡΙΚΟΥ ΡΕΥΜΑΤΟΣ ΜΕΤΑΚΥΛΙΕΤΑΙ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ ΤΟ ΒΑΡΟΣ ΤΗΣ ΚΑΛΥΨΗΣ ΤΟΥ ΕΛΛΕΙΜΜΑΤΟΣ ΤΟΥ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥ ΑΠΕ
ΔΙΝΟΥΝ ΤΗ ΧΑΡΙΣΤΙΚΗ ΒΟΛΗ ΣΤΗ ΔΕΗ ΜΕ ΝΕΑ ΕΠΙΒΑΡΥΝΣΗ ΤΗΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΠΕ

Όλα τα μεγάλα εγκλήματα σε αυτή τη χώρα γίνονται συνήθως συναινετικά.
Με 220 βουλευτές υπέρ και μόνο 20 κατά,

Λογαριασμοί και αναμνήσεις


Του Στάθη

Θα έγραφα, ότι «διαπίστωσα με τρόμο», αλλά θα ήταν πολύ δραματικό (ίσως να τρόμαζε και την κυρία Αυλωνίτου), γράφω, λοιπόν, πως «διαπίστωσα με ανησυχία», ότι από τον χειμώνα που έφυγε παίρνοντας μαζί του και την άνοιξη, διατηρώ ελάχιστες αναμνήσεις και...

Υπερηφάνεια και αυθαιρεσία


Φίλτατε Πιτσιρίκο,
Περήφανη όλη η Ελλάδα για αυτό το φοβερό και τρομερό κορίτσι! 
Το κορίτσι από τη Δράμα σκόρπισε χαμόγελα σε όλη την Ελλάδα και κατάφερε να «αναγκάσει» τους Βραζιλιάνους να σημάνουν τον Εθνικό μας Ύμνο, καθώς η ελληνική σημαία ανέβαινε στο υψηλότερο σημείο του βάθρου. 
Τις προσπάθειες της Άννας Κορακάκη στα...

Χωριό 100 κατοίκων μέσα σε σπηλιά!


To χωριό Zhongdong βρίσκεται στην επαρχία Guizhou της Κίνας και είναι το μοναδικό στον κόσμο που είναι μέσα σε μια σπηλιά, και μάλιστα κατοικείται από 100 περίπου άτομα. 
Στα 1.800 μέτρα πάνω από την επιφάνεια της θάλασσας, το σπήλαιο μπορεί να προσεγγιστεί μόνο μετά από μια ώρα πεζοπορία και λόγω αυτής της δύσκολης πρόσβασης, η κοινότητα αγωνίζεται να επιβιώσει.

Πάρε με σπίτι: Ένα συγκινητικό animation για τον καλύτερο φίλο του ανθρώπου (Βίντεο)

 Σε ένα καταφύγιο σκύλων, ένα σκυλάκι περιμένει τον άνθρωπο που θα το υιοθετήσει. 
Ο καιρός περνάει κι εκείνο απελπίζεται. Μέχρι που μια μέρα...