22 Ιαν 2020

Υπηρέτης ποιων αφεντάδων;


Η κυβέρνηση έστρεψε επιδεικτικά την πλάτη της σε κοινοβουλευτικά κόμματα και εκπαιδευτικούς φορείς, σε φοιτητές και πανεπιστημιακούς δασκάλους, οι οποίοι εδώ και μέρες ζητούν την απόσυρση του άρθρου 50 του νομοσχεδίου, το οποίο...

Το τέλος της συναίνεσης


Νικόλ Λειβαδάρη
Εάν η ομιλία του Αλέξη Τσίπρα στην Κοινοβουλευτική Ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ έπρεπε να αποδοθεί με έναν μόνον τίτλο, αυτός θα ήταν, ότι η συναίνεση σταματά στην εκλογή της νέας Προέδρου της Δημοκρατίας και στα εθνικά θέματα (και, δη, με επιφυλακτική και κριτική στάση σε ότι αφορά το δεύτερο πεδίο). 

Αυστηρή προειδοποίηση Παπακυριάκου για τα αυτοκόλλητα στις πινακίδες


Φαίνεται πως ο κόμπος έφτασε στο χτένι σχετικά με τα αυτοκόλλητα πάνω στις πινακίδες κυκλοφορίας για να απευθύνει ο δήμαρχος Βέλου Βόχας τόσο αυστηρό μήνυμα.
Ελπίζουμε να βρει ευήκοα ώτα , γιατί εμείς οι Έλληνες σε αυτά δεν ακούμε μέχρι να έλθει ..το πρώτο πρόστιμο!

Προγράμματα απο το Επιμελητήριο Κορινθίας


Το Επιμελητήριο Κορινθίας ενημερώνει τα μέλη του ότι προτίθεται να συμμετάσχει στην 29η Διεθνή Έκθεση Τροφίμων, Ποτών, Μηχανημάτων, Εξοπλισμού & Συσκευασίας - Detrop Boutique η οποία θα πραγματοποιηθεί από 22 έως 24  Φεβρουαρίου 2020 στο Διεθνές Εκθεσιακό & Συνεδριακό Κέντρο Θεσσαλονίκης.

ΣΥΡΙΖΑ Κορινθίας: Η μεγάλη των «Ιδιωτών» Σχολή



Σε μια κριτική προσέγγιση της εξίσωσης των επαγγελματικών δικαιωμάτων όσων αποφοιτούν από Δημόσια Πανεπιστήμια και όσων λαμβάνουν τίτλους κολλεγίων και Πανεπιστημίων του εξωτερικού, σύμφωνα με το πλαίσιο νόμου που κατατέθηκε στην βουλή και ..

Βουλή: Πρόεδρος της Δημοκρατίας με 261 ψήφους η Κατερίνα Σακελλαροπούλου


Την πρώτη γυναίκα Πρόεδρο απέκτησε η Ελληνική Δημοκρατία. 
Η Αικατερίνη Σακελλαροπούλου υπερψηφίστηκε από 261 βουλευτές και εξελέγη από την πρώτη ψηφοφορία, δεδομένου ότι βάσει του Συντάγματος απαιτούνταν 200 ψήφοι. 

Συνάντηση Δήμα για το νομοθετικό πλαίσιο των τεχνοβλαστών


Συνάντηση χθες  στο Υπουργείο Ανάπτυξης και Επενδύσεων με θέμα το υφιστάμενο νομοθετικό πλαίσιο των τεχνοβλαστών (spin-off) και τον εκσυγχρονισμό του.
Ο όρος spin-off αναφέρεται σε εταιρείες που προήλθαν από Ερευνητές σε Πανεπιστήμια και Ερευνητικά Κέντρα, με κύριο σκοπό την ανάπτυξη καινοτομιών...

Γραμμογράμμιση διαβάσεων και στην Παλαιά Εθνική Οδό


Eνα θέμα σημαντικό φέρνει προς συζήτηση ο δήμαρχος Ξυλοκάστρου Ευρωστίνης Βλάσης Τσιώτος ,το οποίο έχει να κάνει με την γραμμογράμμηση διαβάσεων στην Παλαιά Εθνική Οδό.