18 Σεπ 2013

Κόντρα Πνευματικού με Δέδε και Δήμα για τα λατομεία (βίντεο)


"Ο δήμος Κορινθίων δεν θα δεχθεί στα διοικητικά του όρια κανένα νέο λατομείο", δήλωσε σήμερα σε συνέντευξη τύπου ο δήμαρχος Αλέξανδρος Πνευματικός αναφερόμενος στο θέμα που έχει προκύψει σχετικά με τα εργα που γίνονται για την Ολυμπία Οδό.

Τσίπρας: Βρισκόμαστε μπροστά σε σχέδιο αποσταθεροποίησης


«Πολύ φοβάμαι ότι βρισκόμαστε μπροστά σε ένα σχέδιο αποσταθεροποίησης και αποπροσανατολισμού, ενορχηστρωμένο από ακροδεξιά κέντρα και τη νεοναζιστική συμμορία της Χρυσής Αυγής» δήλωσε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Τσίπρας, κατηγορώντας παράλληλα τον πρωθυπουργό ότι φέρει ευθύνη για την κατασκευή της θεωρίας των δύο άκρων.

Πρόσκληση για πεντάμηνη απασχόληση 30.000 ανέργων


Πρόσκληση προς υπουργεία και φορείς του δημοσίου για την υποβολή προτάσεων σχετικά με τα προγράμματα Κοινωφελούς Χαρακτήρα, τα οποία αφορούν στη χρηματοδότηση πεντάμηνης απασχόλησης για 30.000 ανέργους σε δήμους, περιφέρειες και δημόσιες υπηρεσίες, υπέγραψε η υφυπουργός Διοικητικής Μεταρρύθμισης, Εύη Χριστοφιλοπούλου.

Επικίνδυνη σπίθα άναψε στην Ελλάδα η δολοφονία του 34χρονου -Επεισόδια παντού


Η είδηση της δολοφονίας του Παύλου Φύσσα από τον 45χρονο στο Κερατσίνι ο οποίος δήλωσε στην Αστυνομία μέλος της Χρυσής Αυγής ήταν η αφορμή για να ξεσπάσουν επεισόδια σε διάφορες πόλεις της χώρας έξω από τα γραφεία του κόμματος. Τα πρώτα επεισόδια σημειώθηκαν σε...

Η δημοσιογραφία του "Μπέρμπερι"


Πιο προκλητική κι από την ερώτηση για το "μπέρμπερι" ήταν η τοποθέτηση του κ. Τ. πως είναι, τάχα, "παρακινδυνευμένο" να χαρακτηρίζει κάποιος, ο Τσίπρας εν προκειμένω, ως "μη σοβαρή μία δημοσιογραφική ερώτηση". Γιατί τάχα; Σε τι συνίσταται το... ανίερο της κρίσης αυτής; ο κ. Τ. θα είχε δίκιο, αν όλοι οι...

Φόρος-φωτιά στη μικρή ιδιοκτησία


Του ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ ΚΛΩΣΣΑ
Εστω και αν το υπουργείο Οικονομικών προσπαθεί να πείσει τους ιδιοκτήτες ότι ο νέος φόρος θα φέρει ελαφρύνσεις, ο υπολογισμός δεν βγαίνει. Σύμφωνα με τις πληροφορίες που υπάρχουν μέχρι τώρα, η πλειονότητα των Ελλήνων τελικά θα πληρώσει περισσότερα στην...

ΕΣΠΑ και πρόωρη συνταξιοδότηση για τους σχολικούς φύλακες


Αναμένεται να υλοποιηθεί πρόγραμμα 3800 προσλήψεων σχολικών φυλάκων μέσω  του ΟΑΕΔ σε δήμους που χρηματοδοτούνται από το ΕΣΠΑ.
Προσπάθειες για να μειωθεί η ένταση με τους απολυμένους σχολικούς φύλακες θα καταβάλει η κυβέρνηση τις επόμενες εβδομάδες.

Ολυμπιακός:Τέσσερα γαλλικά φιλιά και... καληνύχτα!


Αν και δέχτηκε για πρώτη φορά γκολ από ελληνική ομάδα, με το εκπληκτικό σόλο του Σλοβάκου Βάϊς (25'), η Παρί Σεν Ζερμέν αποχώρησε με θριαμβευτικό τρόπο από το «Γ. Καραϊσκάκης», καθώς συνέτριψε τον Ολυμπιακό με 4-1. 
Δεν άξιζε στους ερυθρόλευκους τόσο βαριά ήττα, ειδικά μετά το εντυπωσιακό πρώτο ημίχρονο που έπαιξαν

ΒΙΟΧΑΛΚΟ: Η συγχώνευση δεν επηρεάζει τις θέσεις εργασίας στις ελληνικές θυγατρικές


Την εισαγωγή της στο Χρηματιστήριο Euronext των Βρυξελλών, η οποία όπως διευκρινίζει, θα γίνει πριν τη συγχώνευση με απορρόφηση από τη βελγική θυγατρική Viohalco SA., επιβεβαιώνει με νέα ανακοίνωσή της στο Χ.Α. η Βιοχάλκο. Η συγχώνευση, τονίζεται μεταξύ άλλων, δεν επηρεάζει τις θέσεις εργασίας στις ελληνικές...