8 Δεκ 2013

Β. Ανδριανάκος : "Παρών στις προσεχείς εκλογές.Κάλεσμα στους πολίτες και στα κόμματα εκτός Χρυσής Αυγής" - Δείτε τι είπε στο "Περισκόπιο της Τζένης Σουκαρά" (βίντεο)




Την κάθοδο του στις προσεχείς αυτοδιοικητικές εκλογές ανακοίνωσε ο δήμαρχος Νεμέας Βαγγέλης Ανδριανάκος την Παρασκευή το βράδυ στον ΗΛΕΚΤΡΑΤV και στην εκπομπη της Τζένης Σουκαρά "Περισκόπιο". Ο δήμαρχος έκανε κάλεσμα σε όλους τους συμπολίτες του και σε όλα τα κόμματα, εκτός της Χρυσής Αυγής .

Eκδήλωση του ΣΥΡΙΖΑ στο Ξυλόκαστρο για την αυτοδιοίκηση



Η Οργάνωση Μελών ΣΥΡΙΖΑ Ξυλοκάστρου-Ευρωστίνης ενόψει των αυτοδιοικητικών εκλογών του Μαΐου παρουσιάζει τις θέσεις του κόμματος για την Αυτοδιοίκηση και καλεί τους πολίτες του Ξυλοκάστρου και της ευρύτερης περιοχής στην εκδήλωση – συζήτηση...

“Παγώνουν” τα δάνεια για άνεργους και οικονομικά αδύναμους – Όλο το σχέδιο των τραπεζών


Σε ένα πολυσύνθετο σχέδιο έχουν καταλήξει οι τραπεζίτες, προκειμένου να βρεθεί λύση για τα “κόκκινα” δάνεια.

Σύμφωνα με το Εθνος της Κυριακής, είτε απελευθερωθούν οι πλειστηριασμοί είτε όχι, οι τράπεζες θα κινούνται βάσει δικών τους κριτηρίων, τα οποία θα είναι κυρίως...

Αύριο το επίσημο ξεκίνημα της «Ελιάς» - Στήριξη από Βενιζέλο, άρνηση από Κουβέλη


Εφαλτήριο για την επίσημη ανακοίνωση της «Ελιάς», που φιλοδοξεί να συστεγάσει όλες τις κινήσεις και τα πρόσωπα της Κεντροαριστεράς, χαρακτηρίζει η κίνηση των «58» την αυριανή πρώτη ανοιχτή εκδήλωσή της στην Αθήνα.