7 Σεπ 2016

Ζωή Κωνσταντοπούλου: «Θα διεκδικήσουμε, όσα δεν διεκδικούν οι κυβερνήσεις»


Νομικό φορέα με αυτόνομη δράση ιδρύει η Ζωή Κωνσταντοπούλου

Στη σύσταση νομικού φορέα, ο οποίος θα έχει αυτόνομη δράση και θα αναλάβει πρωτοβουλίες για τις γερμανικές αποζημιώσει, την υπόθεση ΕΛΣΤΑΤ, το σκάνδαλο Siemens, το ελληνικό χρέος και τα μνημόνια, προβαίνει η Ζωή Κωνσταντοπούλου, όπως ανακοίνωσε σε...

Όταν τα συστήματα καταρρέουν: Κοιτάζοντας πέρα από τον καπιταλισμό


Του Richard E. Wolff
Καθώς ο παγκόσμιος καπιταλισμός παραπαίει οδυνηρά, άνισα και επικίνδυνα μετά την κατάρρευση του 2008, οι επικριτές του χωρίζονται σε δύο μεγάλα στρατόπεδα. 

Το ένα ζητά την επιδιόρθωση ή την αναμόρφωση ενός καπιταλισμού που με κάποιο τρόπο έχασε το δρόμο του. 
Το άλλο βρίσκει τον καπιταλισμό ανεπαρκή, θεωρεί ότι...

Σκληρή απάντηση του Δ. Ραψωματιώτη στον Π. Ψηλογιαννόπουλο "Αδέκαστε πολιτικέ καταδίκασες χωρίς να ρωτήσεις την άλλη πλευρά"



Σκληρή απάντηση έδωσε σήμερα ο επιχειρηματίας Δημήτρης Ραψωματιώτης στον επικεφαλής της ελάσσονος μειοψηφίας του Δ.Σ. Παναγιώτης Ψηλογιαννόπουλο με αφορμή χθεσινό δελτίο τύπου που εξέδωσε η δημοτική παράταξη. Βέβαια, όλα είχαν ξεκινήσει από παλαιότερες δηλώσεις του κ. Ψηλογιαννόπουλου στο ΔΣ ,γεγονός που οδήγησε τον κ. Ραψωματιώτη να αναρτήσει τότε στην προσωπική του σελίδα στο fb τα εξής:

Ενα κρατικοδίαιτο σκουλήκι στο μήλο της Apple


Άρης Χατζηστεφάνου

Η είδηση ότι η Apple οφείλει 13 δισ. ευρώ σε φόρους, αποτέλεσε άλλη μια απόδειξη, ότι το δημιούργημα του Στιβ Τζομπς ήταν και παραμένει ένα καινοτόμο «παράσιτο» στο σώμα του δημόσιου τομέα.

Η καινοτομία διακρίνει τον ηγέτη από τους ακολούθους του
Στιβ Τζομπς

Γιατί βγάζει τη γλώσσα ο Αϊνστάιν;

Είναι 14 Μαρτίου του 1951 και είναι και τα γενέθλιά του. Ο Albert Einstein έχει κανονίσει να τα γιορτάσει με φίλους στο κλαμπ του Princeton, δίπλα στο ομώνυμο Πανεπιστήμιο στο New Jersey.

Federer: "Θέλω να παίξω για πολλά χρόνια ακόμα" (vid)

Ο Roger Federer παραχώρησε μια πλούσια συνέντευξη στην ΑΤΡ, κατά τη διάρκεια των διακοπών του στην Ελβετία. Ο σπουδαίος Ελβετός τενίστας μίλησε για την αποθεραπεία του, για τους...