30 Δεκ 2020

Πρωθυπουργέ μας, πόση «φιλανθρωπία» να αντέξουμε ακόμα;


Χρήστος Κάτσικας

Tο καλό πρέπει να το κάνεις με δόσεις για να σε θυμούνται και να σ' ευγνωμονούν. Το κακό πρέπει να το κάνεις αποφασιστικά, γρήγορα και δραστικά.

2021: Αρχή μιας νέας εποχής;


Γιάννης Α. Μυλόπουλος

Σύμφωνα με τον Δαλάι Λάμα: «when you loose don’t loose the lesson».

Έχει όμως η σοφία της εσωστρεφούς Ανατολής μεταλαμπαδευτεί...

Αποζημιώσεις 40 εκατ. ευρώ για μη είσπραξη διοδίων θα καταβάλλει το δημόσιο στους εργολάβους


Το ελληνικό Δημόσιο θα καταβάλλει αποζημιώσεις ύψους τουλάχιστον 40 εκατομμυρίων ευρώ στις εταιρείες που εκμεταλλεύονται τους αυτοκινητόδρους για τα διαφυγόντα έσοδα από τη μη είσπραξη διοδίων...

Πρόωρη αποπληρωμή 3,6 δισ. δανείων του ΔΝΤ ξεκινάει το υπουργείο Οικονομικών


Το υπουργείο Οικονομικών έχει ξεκινήσει τη διαδικασία για την πρόωρη αποπληρωμή ενός ακόμη μέρους, ύψους 3,6 δισ. ευρώ, για τα δάνεια που έχει λάβει η Ελλάδα από το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο. Η συγκεκριμένη αποπληρωμή θα αφορά...

Αλέξης Τσίπρας / Να αποσυρθεί η τροπολογία για τα κολλέγια


Στο πλευρό των επιστημόνων, που αντιδρούν έντονα στην τροπολογία-«δώρο» της Νίκης Κεραμέως στα ιδιωτικά κολλέγια, ο Αλέξης Τσίπρας. Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία ζήτησε την απόσυρση της επίμαχης τροπολογίας, αλλά και την απομάκρυνση...

Κατάθεση πινακίδων με πέντε κλικ


Πέντε κλικ αρκούν στο ποντίκι του υπολογιστή από τους ιδιοκτήτες οχημάτων, σε περίπτωση που θέλουν να καταθέσουν ψηφιακά τις πινακίδες και να τα θέσουν σε ακινησία. Η διαδικασία θα γίνεται...

Το εμβόλιο ως τρόπαιο στην εξουσία των «αρίστων»


Νικόλ Λειβαδάρη

Είναι η δεύτερη φορά (μετά την ποδηλατάδα της Πάρνηθας) που η αλαζονική αμετροέπεια των «αρίστων» γίνεται ευρωπαϊκό πρωτοσέλιδο από το politico.

Κορωνοϊός: Στα 942 τα νέα κρούσματα - 443 οι διασωληνωμένοι, 58 θάνατοι - 4 νέα κρούσματα στην Κορινθία


 Ο ΕΟΔΥ ανακοίνωσε σήμερα 942 νέα κρούσματα του νέου κορωνοϊού στη χώρα, εκ των οποίων 22 εντοπίστηκαν κατόπιν ελέγχων στις πύλες εισόδου της χώρας. Ο συνολικός αριθμός των κρουσμάτων είναι 137918, εκ των οποίων το..

"Ανίερες συμμαχίες" κλείνουν την ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ ΑΕ



Το Περιφερειακό Συμβούλιο Πελοποννήσου ψήφισε κατά πλειοψηφία το κλείσιμο της ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ ΑΕ ..Με ακροβασίες ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου και πιρουέτες στον αέρα καθώς επίσης και στενό αρρωγο του στο θέμα..

Νέα εποχή: Τέλος τα πλαστικά μιας χρήσης στο Δημόσιο από 1/2/2021 -Ποια προϊόντα καταργούνται


Ο Γενικός Γραμματέας Φυσικού Περιβάλλοντος και Υδάτων κ. Κωνσταντίνος Αραβώσης απέστειλε ενημερωτική επιστολή σε όλους τους φορείς..

Επίσκεψη Κυριάκου Μητσοτάκη και Χρίστου Δήμα στον χώρο όπου θα δημιουργηθεί η πρώτη Πολιτεία Καινοτομίας


Εξαιρετικά αναβαθμισμένος ο υφ. Τεχνολογίας και Έρευνας

Ο Πρωθυπουργός περιηγήθηκε στον χώρο από τον Υφυπουργό Ανάπτυξης και Επενδύσεων και Βουλευτή Κορινθίας, Χρίστο Δήμα, ο οποίος σημείωσε ότι πρόθεση της κυβέρνησης είναι να διατηρήσει..

Ο Σταμάτης Κραουνάκης στο εορταστικό Ραδιοφωνικό Πρωινό της Παραμονής Πρωτοχρονιάς στον Just Radio 964!



Εορταστικό πρωϊνό Παραμονής Πρωτοχρονιάς στον just Radio 96,4! Με κέφι. τραγούδια, απολογισμούς και αισιοδοξία για το νέο που έρχεται. Στις 10.45 αύριο το πρωί ο αγαπημένος συνθέτης Σταμάτης Κραουνάκης  καλεσμένος της Τζένης Σουκαρά και του Αντώνη Σουκαρά μαζί με κάλαντα, γλυκά, νέα τραγούδια, καφέ και απολογισμό χρονιάς..

Ευχές από τον Πρόεδρο του Επιμελητηρίου Κορινθίας, κ. Παναγιώτη Πιτσάκη


Οι φετινές γιορτές
δεν είναι σίγουρα όπως οι προηγούμενες. Βιώνουμε όλοι μας πρωτόγνωρες καταστάσεις, με τον επιχειρηματικό κόσμο να έχει πληγεί αισθητά. Οι μικρομεσαίες επιχειρήσεις στον τουρισμό, το εμπόριο και την εστίαση μας μεταφέρουν μηνύματα ανασφάλειας και αβεβαιότητας..

Αλλάζουν οι αγγελίες ακινήτων από 1/1/2021: Τι θα πρέπει να αναγράφουν πλέον ιδιοκτήτες και μεσίτες

 

Ενα νέο σύστημα για κάθε λογής διαφήμισης ακινήτου, για ενοικίαση ή πώληση, όπως οι αγγελίες, θα τεθεί σε ισχύ από την 1η Ιανουαρίου του 2021.

Οι αλλαγές για τις αγγελίες και τις διαφημίσεις ακινήτων..

Covid 19 (χωρίς εκπτώσεις) - Της Κατερίνας Ατσόγλου



Κυλούσαν οι μέρες και δεν γνώριζες 

αν τα πρόσωπα που σε διακονούσαν 

χαμογελούσαν, 

καθώς σου πρόσφεραν 

αγάπη

ή


αν βαρυγκομούσαν σε κάθε σου πόνο.

Οι τρεις υπουργοί που κρίνουν τον ανασχηματισμό

 


Ένα δημοσίευμα της «Καθημερινής» και τρία ονόματα υπουργών δίνουν το τελευταίο 24ωρο τροφή στην εσωκομματική αγωνία της ΝΔ και στα σενάρια για το πολιτικό στίγμα του ανασχηματισμού.

Ο σύλλογος Ιδιοκτητών Φροντιστών Κορινθίας αναφέρεται για τον χαμό του Νώντα Φιλντίση

 

Με ανακοίνωσή του ο πρόεδρος του Συλλόγου ιδιοκτητών Φροντιστών Κορινθίας Θ. Βασιλακόπουλος αναφέρεται στον χαμό του συναδέλφου του Νώντα Φιλντίση : Mε θλίψη πληροφορηθήκαμε σήμερα..

Σάλος με τους υπουργούς και τους κρατικούς αξιωματούχους που εμβολιάστηκαν πριν τους υγειονομικούς


Εντονες αντιδράσεις κομμάτων και συνδικαλιστών για τον εμβολιασμό στελεχών της κυβέρνησης
και τους κράτους πριν από γιατρούς και νοσηλευτές. Ο υπουργός Υγείας παραδέχθηκε το γεγονός και έκανε λόγο για "αστοχίες" που σύντομα θα διορθωθούν.

Click in shop αντί για click away: 10 ερωτήσεις - απαντήσεις για τις αγορές εντός καταστήματος με ραντεβού


Αγορές εντός του καταστήματος, αγορές με προγραμματισμένη συνάντηση (ραντεβού), click inside ή click in shop είναι οι τέσσερις όροι, δύο ελληνικοί και δύο ξένοι με τους οποίους θα αποτυπωθεί η νέα μέθοδος αγορών.