15 Φεβ 2021

ΕΚΤ: Ατενίζοντας το χρέος που χάνεται στο βάθος του ορίζοντα


Νίκος Κυριακίδης

Μέχρι το τέλος του 2022 το χρέος της Ισπανίας θα έχει φτάσει στο 124% του ΑΕΠ, της Ιταλίας στο 165% και της Ελλάδας στο 195%.

Αντήχησε σε όλη την Ευρώπη το "νάιν!" της Λαγκάρντ, στην πρόταση των 100 οικονομολόγων να διαγράψει η ΕΚΤ το...

Ανοιγοκλείνουν απροετοίμαστοι την Εθνική Οδό


Μπορεί από τα μέσα της περασμένης εβδομάδας, μέσα ενημέρωσης και κυβερνητικά στελέχη να αναφέρονταν συνεχώς στην επικείμενη κακοκαιρία και στα μέτρα που αναμένεται να λάβει η πολιτεία για την προστασία των πολιτών, όμως αποκαλύπτεται...

Κ. Μητσοτάκης: Παρακαταθήκη το μητρώο νεοπλασιών παιδικής και εφηβικής ηλικίας


Την έναρξη λειτουργίας του Εθνικού Μητρώου Ασθενών Παιδικής και Εφηβικής Ηλικίας με Νεοπλασματικά Νοσήματα, ανακοίνωσε ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, κατά τη συνάντησή του με τη...

Κορονοϊός: 698 νέα κρούσματα, 26 θάνατοι και 299 διασωληνωμένοι - 13 κρούσματα στην ΠΕ Κορινθίας


Σε 698 ανέρχονται τα νέα κρούσματα κορωνοϊού στη χώρα το τελευταίο 24ωρο, σύμφωνα με την ενημέρωση του ΕΟΔΥ.

Κατά το ίδιο διάστημα, κατεγράφησαν 26 θάνατοι, με τον αριθμό των νεκρών από το...

Ανάπτυξη χωρίς εργαζόμενους, φτωχά και μεσαία στρώματα


Με βάση τα όσα ψελλίζουν κυβερνητικά χείλη και γράφουν φιλοκυβερνητικές εφημερίδες, το Μαξίμου επιχειρεί, να καλλιεργήσει την αισιοδοξία για την οικονομία στην μετα-πανδημική εποχή. Τα παχιά λόγια όμως κρύβουν πίσω τους ένα κακοφταγμένο παραμύθι.

Σταματόπουλος: Συγχαρητήρια σε όλο το προσωπικό για την μαχητικότητά του στον χιονιά


Eν αναμονή του δεύτερου κύματος της κακοκαιρίας και στο δήμο Σικυωνίων   με όλο το μηχανισμό της πολιτικής προστασίας σε επιφυλακή για τρίτη μέρα. Ο δήμαρχος Σταματόπουλος έδωσε σήμερα συγχαρητήρια σε όλο το προσωπικό για τη μαχητικότητα αλλά και σε όλους τους πολίτες  που ακολουθούν  της οδηγίες..

Π. Τατούλης: Σχέδιο πρωτοφανούς προπαγάνδας εξελίσσεται για τα έργα της Π.Ε. Αργολίδας


Ανάπτυξη ενός σχεδίου πρωτοφανούς προπαγάνδας εξελίσσεται το τελευταίο χρονικό διάστημα από την Περιφερειακή Αρχή του κ.Νίκα για τα έργα της Περιφερειακής Ενότητας (Π.Ε.) Αργολίδας. Με επισκέψεις...

ΜέΡΑ25: Η αριστεία της κυβέρνησης χτύπησε και στο μέτωπο της κακοκαιρίας


Επικριτικό έναντι της κυβέρνησης είναι το ΜέΡΑ 25 για τον τρόπο αντιμετώπισης του κύματος κακοκαιρίας.

Σε σχετική ανακοίνωση τονίζεται: «Φαίνεται πως η "αριστεία" της κυβέρνησης χτύπησε...

Ν. Ταγαράς: Με το να παρέχουμε τα απαραίτητα στα σχολεία μας, επιτελούμε το χρέος μας, το καθήκον μας και τίποτε παραπάνω (βίντεο)


Παρά τις αντίξοες καιρικές συνθήκες, τον παγετό και τη χιονόπτωση, παραδόθηκαν σήμερα, Δευτέρα θρανία και καθίσματα στο 3ο και 6ο δημοτικό σχολείο, όπως και στο 3ο γυμνάσιο Κορίνθου.

ΣΥΡΙΖΑ: Η μάχη των μηχανισμών και το bypass Τσίπρα


Νικόλ Λειβαδάρη

Ο κομματικός ΣΥΡΙΖΑ δίνει την «μητέρα» των εσωκομματικών μαχών μέσα από τις συνελεύσεις και εκλογές των νομαρχιακών, ο Αλέξης Τσίπρας μάλλον αποστασιοποιείται και...

"Σχέδιο σκούπα" με εθελούσιες εξόδους για το προσωπικό των ΔΕΚΟ


Γιώργος Αλεξάκης

Η κίνηση αυτή είναι ένα από τα βήματα ενός γενικότερου πλάνου για το δημόσιο, που περιλαμβάνει πέρα από τη μείωση του προσωπικού σε συγκεκριμένους τομείς και ανατροπές στις εργασιακές σχέσεις.

Η Περιφέρεια "έχει χάσει τη μπάλα" στα ορεινά του Ξυλοκάστρου - Κλειστός ο δρόμος προς Καρυά



Έντονη χιονόπτωση αυτή την ώρα στην περιοχή των Τρικάλων του δήμου Ξυλοκάστρου Ευρωστίνης. Ο δρόμος προς Καρυά δεν έχει ανοίξει και επί της ουσίας το χιόνι έχει χωρίσει τους δήμους Ξυλοκάστρου και Σικυωνίων στα δυο. Στα Τρίκαλα βρίσκεται αυτή την ώρα σύμφωνα με πληροφορίες η υπεύθυνη πολιτικής..

ΙΒΥΚΟΣ: Διαδικτυακό Σεμινάριο λαογραφίας για την Αποκριά

 



Ο ΙΒΥΚΟΣ Σύνδεσμος Λουτρακιωτών - Περαχωριτών ανοίγει το Τριώδιο διοργανώνοντας το δεύτερο κατά σειρά Διαδικτυακό_Σεμινάριο λαογραφίας με θέμα:

«Λαϊκή Αποκριά και Αστικό Καρναβάλι: Μεταμφιέσεις και #λαϊκά_δρώμενα, απ’ την επιτέλεση στην αναπαράσταση.»

Π. Πιτσάκης: Ο επιχειρηματικός κόσμος της Κορινθίας αποχαιρετά τον Ανδριανό Μιχάλαρο

 


Το Επιμελητήριο Κορινθίας και ο επιχειρηματικός κόσμος της Κορινθίας αποχαιρετούν τον Ανδριανό Μιχάλαρο, τον Πρόεδρο του Βιοτεχνικού Επιμελητηρίου Πειραιά, που έφυγε από τη ζωή μετά από πολυήμερη μάχη με τον κορονοιό. 

Νέα Δράση ΕΠΑνΕΚ: "e-λιανικό - Επιχορήγηση υφιστάμενων ΜμΕ επιχειρήσεων του κλάδου του λιανεμπορίου"


Νέα Δράση ΕΠΑνΕΚ: «e-λιανικό - Επιχορήγηση υφιστάμενων ΜμΕ επιχειρήσεων του κλάδου του λιανεμπορίου, για την ανάπτυξη/αναβάθμιση και διαχείριση ηλεκτρονικού καταστήματος»

Επιδότηση

Έως 5.000 ευρώ σε κάθε επιχείρηση..

Είναι το "λοκντάουν" βρε ανόητοι, όχι η κυβερνητική πρόληψη!


Απο το πρωί, τα ΜΜΕ προσπαθούν να μας πείσουν, πως η κακοκαιρία που φέρε η "Μήδεια" είναι η χειρότερη των τελευταίων ...δεκαετιών και πως η Κυβέρνηση κατάφερε να αντιμετωπίσει τα προβλήματα. Κυρίως στις εθνικές..

Δωρεάν rapid test σήμερα στον Άσσο μετά τα κρούσματα στο δημοτικό σχολείο


Σήμερα στις 12 το μεσημέρι θα διενεργηθούν τεστ ανίχνευσης του κορωνοϊού, δωρεάν για όλους τους κατοίκους του Ασσου, στον προαύλιο χώρο του δημοτικού σχολείου. Να σημειώσουμε πως ιδιαίτερο ενδιαφέρον εστιάζεται στην περιοχή μετά από εντοπισμό..

Φιλαρμονική Λουτρακίου: 200 Χρόνια μετά την Ελληνική Επανάσταση


Με χαρά αναμένουμε το συνολικό πρόγραμμα της Φιλαρμονικής Λουτρακίου, η οποία πάντα είναι πρωτοπόρα στα μεγάλα γεγονότα της περιοχής μας.  Εκτός από τα 60 χρόνια συνεχούς λειτουργίας η Φιλαρμονική με πληθώρα εκδηλώσεων θα τιμήσει την επέτειο των 200 χρόνων από την Ελληνική επανάσταση! Με επετειακές εκδηλώσεις...

"Εγκαταλείπουν" τα εκχιονιστικά της Π.Ε. Κορινθίας λόγω παλαιότητας με μισό μέτρο χιόνι στα Τρίκαλα!!Έντονες οι διαμαρτυρίες των κατοίκων!



Βγαίνουν off σύμφωνα με πληροφορίες ένα ένα τα μηχανηματα της Π.Ε. Κορινθίας την στιγμή που το χιόνι στα Τρίκαλα έχει φτάσει το μισό μέτρο. Οι κάτοικοι των ορεινών χωριών του Ξυλοκάστρου διαμαρτύρονται  για τις κακές υπηρεσίες της Περιφέρειας αφού επαναλαμβάνεται το ίδιο..

Με αντιολισθητικές αλυσίδες το ορεινό οδικό δίκτυο της Κορινθίας - Δείτε τι συμβαίνει τώρα στην Πελοπόννησο

  


Με δυσκολία και με την χρήση των αντιολισθητικών αλυσίδων διεξάγεται η κυκλοφορία στο ορεινό δίκτυο της Κορινθίας και της Μεσσηνίας σύμφωνα με την Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Πελοποννήσου.