7 Ιουν 2021

Αντικειμενικές: Για έκρηξη φόρων προειδοποιούν οι ιδιοκτήτες


«Όλοι όσοι κόπτονται υπέρ της μεσαίας τάξης, οφείλουν να τερματίσουν άμεσα την ιδιότυπη "ομηρεία" των ιδιοκτητών» τονίζει η ΠΟΜΙΔΑ

Καμπανάκι για την επερχόμενη έκρηξη φορολογικών επιβαρύνσεων σε όλο το φάσμα των φόρων, κρούει η Πανελλήνια...

Το επόμενο δίλημμα για τον Α. Τσίπρα και τη Φ. Γεννηματά


Θοδωρής Καραγιαννίδης

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ και η πρόεδρος του ΚΙΝΑΛ θα βρεθούν την Πέμπτη ανάμεσα στους διαδηλωτές, στην πρώτη μεγάλη πανεργατική απεργία της μεταπανδημικής περιόδου.

Vivere pericolosamente


Γεια σου, φίλε μου Πιτσιρίκο! Κουβεντιάζουμε πολύ (και είμαι σίγουρος, ότι πολλοί στην Ελλάδα ανησυχούν) για το τι θα συμβεί με τον τουρισμό αυτό το καλοκαίρι, όμως δεν έχει την παραμικρή σημασία.

Ουσιαστικά, τα επόμενα βήματα του ελληνικού δράματος έχουν ήδη...

Roland Garros: Απίθανη Σάκκαρη "σκόρπισε" την Κένιν και προκρίθηκε στα προημιτελικά


Η Μαρία Σάκκαρη συνέτριψε τη Νο.5 της παγκόσμιας κατάταξης και περσινή φιναλίστ του Roland Garros, Sofia Kenin, με 6-1, 6-3 και έγραψε ιστορία για μια ακόμα φορά, αφού έγινε η πρώτη Ελληνίδα τενίστρια που προκρίθηκε σε...

Τα αδιέξοδα του νέου Πτωχευτικού


Η αβάσταχτη ελαφρότητα με την οποία η κυβέρνηση πορεύτηκε στο θέμα της αντιμετώπισης του ιδιωτικού χρέους και της προστασίας των υπερχρεωμένων νοικοκυριών, καθίσταται πλέον επικίνδυνη. Είχε προειδοποιηθεί από πέρσι, όταν έσπευδε να φέρει προς ψήφιση τον νέο πτωχευτικό νόμο, πως εκτός του ότι εγκληματεί σε βάρος των...

Κορονοϊός: 808 κρούσματα, 24 θάνατοι, 392 διασωληνωμένοι - Σταθερά "στα χαμηλά" η Κορινθία


Τα κρούσματα από κορονοϊό κατά το τελευταίο 24ωρο ανακοίνωσε τη Δευτέρα ο ΕΟΔΥ. Σύμφωνα με την τελευταία επιδημιολογική έκθεση, καταγράφονται 808 νέα κρούσματα, 24 θάνατοι, 392 διασωληνωμένοι ασθενείς σε ΜΕΘ στα νοσοκομεία της χώρας. Οι εισαγωγές νέων ασθενών Covid-19 στα νοσοκομεία της επικράτειας είναι 129 (ημερήσια..

Ερχεται η ψηφιακή κάρτα εργασίας: Θα «βλέπει» υπερωρίες, θα δείχνει μισθό ανά... ώρα


Ο κρίσιμος «κρίκος» της υλοποίησης της ψηφιακής κάρτας εργασίας ήταν το αντικείμενο της συνάντησης που είχαν σήμερα ο υπουργός Εργασίας Κωστής Χατζηδάκης και ο υπουργός Ψηφιακής Διακυβέρνησης, Κυριάκος Πιερρακάκης.

Κοντοζαμάνης - Καμπόσος: Η συμπάθεια που δεν κρύφτηκε..


Διαβάζουμε στον "Παρατηρητή Αργολίδας" ότι στην χθεσινή επίσκεψη του αναπληρωτή Υπουργού Υγείας Β. Κοντοζαμάνη εντύπωση προκάλεσε το γεγονός πως ο υπουργός από την ώρα που γνώρισε τον δήμαρχο Άργους Μυκηνών κατά την επίσκεψή του στο νοσοκομείο Αργολίδας δεν τον άφησε..

Αργυρό και Χάλκινο απέσπασε στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Στίβου ο Κορίνθιος αθλητής Μπάμπης Λαγός


Την  τρίτη θέση  στα 800μ και δεύτερη θέση  στα 4χ400μ στο πανελλήνιο πρωτάθλημα στίβου Α/Γ 2021 στην Πάτρα κατέκτησε ο Κορίνθιος αθλητής Μπάμπης Λαγός. 

Σε ανάρτησή του στον προσωπικό του λογαριαμό στο fb αναφέρει: 

"Μόνο χαρούμενος μπορώ να νιώθω που μετά από μια δύσκολη χρονιά για εμένα ανέβηκα πάλι στο βάθρο των νικητών! Θέλω να ευχαριστήσω μέσα από την καρδιά μου τα άτομα που με στηρίζουν σε αυτήν την δύσκολη προσπάθεια..

Η μουσική του Γ. Βούκανου ταξίδεψε στην Ευρώπη τις μαγευτικές εικόνες της Ελλάδας


Η μουσική του Γιώργου Βούκανου ταξίδεψε στην Ευρώπη τις μαγευτικές εικόνες της Ελλάδας στο κορυφαίο πολιτιστικό γεγονός «Η Ευρώπη γιορτάζει τον Beethoven» 9 πόλεις – 9 συναυλίες – 9 Συμφωνίες

Η μουσική του Γιώργου Βούκανου έντυσε τις πανέμορφες εικόνες της Ελλάδας..

«Κούρεμα» χρεών: Οι 4 τρόποι για ρύθμιση σε τράπεζες, εφορία, Ταμεία, επιστρεπτέες


Mία σειρά από ρυθμίσεις, δίνουν τη δυνατότητα σε επιχειρήσεις και φυσικά πρόσωπα να «κουρέψουν» χρέη από τραπεζικά δάνεια, οφειλές στην εφορία και τα ασφαλιστικά ταμεία, αλλά και τις επιστρεπτέες προκαταβολές που έλαβαν κατά τη διάρκεια της πανδημίας.

Οι τέσσερις τρόποι για «κούρεμα»..

Η άγνωστη Δημοκρατική ιδεολογική "πηγή" του κ. Νίκα και οι ..."περιττοί" Θεματικοί Αντιπεριφερειάρχες!



Του Νίκου Φλαούνα

Μας εχει συνηθίσει ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου Παναγιώτης Νίκας, σε αυταρχικές δηλώσεις και πράξεις. Με επιείκεια οι αντιπολιτευόμενες παρατάξεις (ακόμη και δικοί του συμβουλοι), τον εχουν χαρακτηρίσει ποικιλοτρόπως για την αντιδημοκρατική συμπεριφορά του...!Ειναι πλέον αδύνατον να παρακολουθήσει κάποιος σοβαρά και να προσεγγίσει την ιδεολογική "πηγή" των λόγων του και των πράξεών του!

Αντικειμενικές αξίες: Αυξήσεις έως & 250% -Αναλυτικά οι περιοχές -Τι θα γίνει με ΕΝΦΙΑ

 


Αυξήσεις έως και 250% στις αντικειμενικές αξίες ανακοίνωσε το υπουργείο Οικονομικών. Συγκεκριμένα, όπως είπε ο ΥΠΟΙΚ Χρ. Σταϊκούρας «για παράδειγμα, στη Μύκονο υπάρχει ζώνη όπου η αντικειμενική αξία αυξάνεται πάνω από 200%, ενώ μέχρι πρότινος ήταν μόλις 1.200 ευρώ».

Ο Δήμος Λουτρακίου – Περαχώρας – Αγίων Θεοδώρων συμμετέχει στο πρωτοπόρο πρόγραμμα συλλογής και ανακύκλωσης αποτσίγαρων gopafree


Ο Δήμος Λουτρακίου – Περαχώρας – Αγίων Θεοδώρων συμμετέχει πλέον στο καινοτόμο πρόγραμμα #gopafree που υλοποιεί η ΑΜΚΕ Cigaret Cycle σε όλη τη χώρα και έχει στόχο την προστασία του Περιβάλλοντος μέσα από τη συλλογή των αποτσίγαρων και την προώθησή τους προς ανακύκλωση. 

Το πρόγραμμα περιλαμβάνει την..

Eντάχθηκε ο Δευτεροβάθμιος Προσεισμικός Έλεγχος των σχολείων του Δήμου Βέλου-Βόχας στο Πρόγραμμα «ΑΝΤΩΝΗΣ ΤΡΙΤΣΗΣ».


Ο Δήμος Βέλου Βόχας εντάχθηκε με το ποσό των 42.582€ στο Πρόγραμμα Αντώνης Τρίτσης για τον Δευτεροβάθμιο Προσεισμικό Έλεγχο εννέα (9) Σχολικών Συγκροτημάτων του. Το συγκεκριμένο έργο αφορά στην εφαρμογή επί τόπου μη καταστροφικών δοκιμών, αποτύπωση και καταγραφή ή επαλήθευση διατομών σε κρίσιμα δομικά στοιχεία καθώς και άλλων κρίσιμων δομικών δεδομένων, λήψη δοκιμίων και ότι άλλο κρίνεται..