17 Οκτ 2010

Ο συνδυασμός του Παύλου Παύλου

«ΑΔΕΣΜΕΥΤΗ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ ΛΟΥΤΡΑΚΙΟΥ – ΠΕΡΑΧΩΡΑΣ &  ΑΓΙΩΝ ΘΕΟΔΩΡΩΝ»


ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ
ΠΑΥΛΟΥ ΠΑΥΛΟΣ του Γεωργίου

ΕΚΛΟΓΙΚΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΛΟΥΤΡΑΚΙΟΥ

Μειώσεις "σοκ" στις αποδοχές του δημοσίου


Με τον φάκελο ,μισθοί στο Δημόσιο, ανά χείρας θα προσέλθει η τρόικα στο τραπέζι των διαβουλεύσεων με την ελληνική κυβέρνηση στις 15 Νοεμβρίου για την οριστικοποίηση των μέτρων του προϋπολογισμού του 2011, θέτοντας θέμα νέων περικοπών στις αμοιβές των εργαζομένων.

Μια Αφροδίτη -Φιλονόη στο κέντρο της Κορίνθου μπλεγμένη στην πίτα γύρο -τζατζίκι





 Μέσα στα θέματα των διαλόγων της προεκλογικής περιόδου για τα δημοτικά της πρωτευούσης, είναι και αυτό των αγαλμάτων...
Κάποιοι τα χαίρονται και τα θαυμάζουν  κι άλλοι τα θεωρούν μια εξαιρετικά κίτς υπόθεση..Συνήθως εκείνοι που διαφωνούν με τα αγάλματα, είναι αυτοί που απεχθάνονται τους πεζόδρομους στην πόλη της Κορίνθου .

Είναι αποφασισμένος ο Τατούλης να κάνει την ρήξη .Θα ορίσει άλλο υποψήφιο αντιπεριφερειάρχη Αρκαδίας απο αυτον που ανακοίνωσε το ΠΑΣΟΚ

 Απόψε το βράδυ  η κατάθεση του συνδυασμού
Σήμερα κατατίθενται οι συνδυασμοί των υποψηφίων για τις προσεχείς εκλογές ..Με ιδιαίτερο ενδιαφέρον αναμένουμε να δούμε τον υποψήφιο αντιπεριφερειάρχη Αρκαδίας απο την πλευρά του Πέτρου Τατούλη ,αφού εξακολουθεί να υφίσταται η πληροφόρηση πως ο Αρκάς δεν θα εντάξει στο ψηφοδελτίο του τον κύριο Μπαρούτσα που επέλεξε η Ιπποκράτους και το ανακοίνωσε με κάθε επισημότητα.

Βαρομετρικό χαμηλό σε 2 περιφέρειες



Με φόντο τις παρασκηνιακές διεργασίες στον χώρο της κεντροδεξιάς, τα σενάρια περί ενδεχόμενης επιστροφής του κ. Κ. Καραμανλή σε πρωταγωνιστικό ρόλο και την προετοιμασία της κυρίας Μπακογιάννη για την ίδρυση του νέου κόμματος, ο κ. Αντ. Σαμαράς ετοιμάζεται να δώσει την πρώτη του -ως ηγέτης της ΝΔ- εκλογική μάχη στις 7 Νοεμβρίου.

Γκρίνια στο ΠΑΣΟΚ λόγω Περιφερειων




Σύννεφα έχει προκαλέσει στο Μέγαρο Μαξίμου η διαπίστωση ότι η επερχόμενη αναμέτρηση για την Tοπική Aυτοδιοίκηση δεν θα είναι «περίπατος» για το ΠΑΣΟΚ, αλλά επώδυνη δοκιμασία, καθώς...
σε σειρά περιφερειών το κυβερνών κόμμα αντιμετωπίζει σοβαρό πρόβλημα συσπείρωσης.

Ραγκούσης :Διασφαλισμένοι οι πόροι της Τοπικής Αυτοδιοίκησης

Ο Υπουργός Εσωτερικών κ. Γ. Ραγκούσης, μιλώντας στην κρατική τηλεόραση, επιχείρησε να δώσει την πλήρη διάσταση των αλλαγών που φέρνει ο «Καλλικράτης» στην τοπική Αυτοδιοίκηση.

Αναφορικά με το αν υπάρχει ο διαθέσιμος χρόνος για να μάθουν οι περιφερειάρχες και οι νέοι δήμαρχοι τις αρμοδιότητες της θέσης τους που προκύπτουν από τη μεταρρύθμιση του «Καλλικράτη».....

Παγκόσμια ημέρα καταπολέμησησς της φτώχειας

Ανησυχητικές διαστάσεις λαμβάνει και στη χώρα μας το φαινόμενο της φτώχειας, καθώς ολοένα και περισσότεροι συμπολίτες μας ζουν κάτω από άθλιες συνθήκες.

Σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία το 21% των Ελλήνων βρίσκονται κάτω από τα όρια της φτώχειας,

Την Δευτέρα συνάντηση του Πέτρου Τατούλη με τον Φώτη Χατζημιχάλη

Το πρωί της Δευτέρας 18/10/10 ο υποψήφιος Περιφερειάρχης του ανεξάρτητου συνδυασμού «Νέα Πελοπόννησος» κ. Πέτρος Τατούλης θα μεταβεί στην Τρίπολη συνοδευόμενος από τον υποψήφιο Αντιπεριφερειάρχη Κορινθίας κ. Γεώργιο Δέδε και τους λοιπούς Αντιπεριφερειάρχες του συνδυασμού, όπου στις 10.00 θα έχουν συνάντηση με τον Γενικό Γραμματέα της Περιφέρειας Πελοποννήσου κ. Φώτη Χατζημιχάλη,