5 Οκτ 2013

Τα "Δύο Άκρα" του Σαμαρά


Του Γ. ΔΕΛΑΣΤΙΚ
Αποκαλύπτονται πλήρως οι στόχοι του πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά με τις γελοίες θεωρίες περί των «δύο άκρων», τόσο προσφιλείς πάντοτε στις αντιλαϊκές, δεξιές κυβερνήσεις που θέλουν να συγκαλύψουν το γεγονός, ότι στο ένα άκρο βρίσκονται αυτές και στο άλλο άκρο η συντριπτική πλειονότητα του εργαζόμενου λαού.

Ο Εμπορικός Σύλλογος Κορίνθου για τις αφίξεις των κρουαζιερόπλοιων στην Κόρνθο


 Σύμφωνα με ανακοίνωση του Προέδρου του Επιμελητηρίου Κορινθίας κ. Β. Νανόπουλου, από το πρώτο δεκαήμερο του Μαρτίου έως και το τέλος Οκτωβρίου, αναμένεται, κάθε Τρίτη και Παρασκευή, να επισκέπτονται το λιμάνι της Κορίνθου δύο κρουαζιερόπλοια μεγάλης ναυτιλιακής εταιρίας.
Το καθένα από τα κρουαζιερόπλοια αυτά θα  μεταφέρει...


"Βάζουν χέρι" στις καταθέσεις ακόμη και για οφειλές σε ΔΕΚΟ ή κλήσεις!


Ομαδικά κατασχετήρια από εφορίες, τελωνεία, δήμους, ασφαλιστικά ταμεία, ακόμη και ΔΕΚΟ, για δέσμευση τραπεζικών λογαριασμών παραλαμβάνουν κάθε μέρα οι τράπεζες!

Όπως συγκεκριμένα αναφέρει το ΕΘΝΟΣ, οι τράπεζες δέχονται πάνω από 500 αιτήματα σε...

«Βόμβα» Τσίπρα: Η ΕΥΠ μας παρακολουθεί! – «Το τηλέφωνό μου και των βουλευτών μας, παρακολουθούνται» είπε στην Κ.Ο. του ΣΥΡΙΖΑ


Μια αποκάλυψη που προκαλεί αίσθηση και θα φέρει νέα πολιτική θύελλα ανάμεσα στην κυβέρνηση και την αξιωματική αντιπολίτευση φέρεται να έκανε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Τσίπρας, στην πρόσφατη συνεδρίαση της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του κόμματός του, σύμφωνα με τη Real News της Κυριακής.

Καταργούν τη «Διαύγεια»


Με διαβούλευση 24 ωρών καταργούν τη Διαύγεια. Η κατάργηση γίνεται μέσω ρύθμισης του υπουργείου Διοικητικής Μεταρρύθμισης, βάσει της οποίας, επαφίεται στην διακριτική ευχέρεια του εκάστοτε συντάκτη μίας διοικητικής πράξης, το εάν αυτή θα αναρτηθεί στη «Διαύγεια» ή όχι, προκειμένου να αποκτήσει νομική ισχύ.

Ταρίκ Αλί: «Φτιάξτε παντού έναν ΣΥΡΙΖΑ»


Συνέντευξη: Φωτεινή Λαμπρίδη, Μανώλης Πολέντας
Ο Τάρικ Άλι δεν χρειάζεται ιδιαίτερες συστάσεις. Συγγραφέας, κινηματογραφιστής, δοκιμιογράφος ακτιβιστής με βαθιά γνώση της ιστορίας, μια από τις πιο σημαντικές προσωπικότητες διανοουμένων και αγωνιστών της δεκαετίας του ’60, χρόνια τώρα

Η δράκα των δράκων


Κλέφτες κι αστυνόμοι.

Απ’ όσα λένε συνδικαλιστές αστυνομικοί, κι εξ όσων άλλων πλείστων πηγών προκύπτει, οι μισοί Ελληνες αστυνομικοί ψήφισαν Χρυσή Αυγή. 
Ο ένας στους δύο!

Αύξηση της παρακράτησης φόρου στα "μπλοκάκια" με εντολή τρόικας


Νέα φοροκαταιγίδα έρχεται για ελεύθερους επαγγελματίες, αυτοαπασχολούμενους και όσους εργάζονται με "μπλοκάκια". Πόσο θα αυξηθεί η παρακράτηση φόρου
Πιέσεις για νέες φορολογικές επιβαρύνσεις στους εργαζόμενους ασκούνται από τους εκπροσώπους των δανειστών της Ελλάδας.

Το «καταραμένο» νησί της Ιταλίας!


Το νησάκι Gaiola βρίσκεται στον κόλπο της Νάπολης, στην καρδιά του ομώνυμου Underwater Park, μια προστατευόμενη περιοχή περίπου 42 εκταρίων. 
Το νησί αποτελείται από δύο νησίδες που ενώνονται μεταξύ τους με μια γέφυρα, δημιουργώντας ένα γραφικό τοπίο. Το ένα νησάκι έχει μια εγκαταλειμμένη πλέον βίλα, ενώ το άλλο είναι ακατοίκητο. Μια σειρά από ατυχίες...