13 Ιουν 2016

Το μανιφέστο του μαλάκα


Του Στάθη
Μήπως είμαι μαλάκας; (μη σπεύδετε να απαντήσετε καταφατικά ορισμένοι – σας βλέπω, ρητορικό είναι το ερώτημα). Πλην όμως δεν μπορώ να αισθανθώ αλλιώς, όταν βλέπω όλην αυτήν την ορδή, να αγορεύει...

Ο τυχαίος θάνατος 209.999.999 σπερματοζωαρίων


Γελωτοποιός
 

«Επειδή ο ήλιος βγαίνει κάθε πρωί, δεν σημαίνει ότι θα βγει κι αύριο».
Tractatus Logico-philosophicus, Λ. Βιτγκενστάιν

«I’ll live to see another day».
Stayin’ alive, Bee Gees

Βρετανία: Τα αγόρια μπορούν να φορούν φούστες στο σχολείο

Τα αγόρια στο σχολείο θα επιτρέπεται να φορούν φούστες και τα κορίτσια να φορούν παντελόνια (σχολικές στολές), στο πλαίσιο νέας πολιτικής για την ταυτότητα φύλου...

Λέσχη Μπίλντερμπεργκ...


Νίκος Μπογιόπουλος

     Ξέρετε πώς εξηγείται η συμμετοχή του κ. Μητσοτάκη στην περιβόητη Λέσχη Μπίλντερμπεργκ που συνεδριάζει από προχτές στη Δρέσδη; Απλό: Πήγε εκεί για «να παλέψει» για τις ελληνικές θέσεις.

    Από πού συνάγεται αυτό το συμπέρασμα;

Δημόσιο: Έρχονται οι νέες συλλογικές συμβάσεις εργασίας – Τι θα γίνει με μισθούς και προσλήψεις


Την επαναφορά σε μια κάποια κανονικότητα μετά από έξι χρόνια μνημονίων σχεδιάζει το υπουργείο Διοικητικής Ανασυγκρότησης.

Έτσι από Σεπτέμβριο, όπως όλα δείχνουν επανέρχονται οι συλλογικές συμβάσεις στο Δημόσιο, κάτι που θα αποτελέσει και έναν μπούσουλα για τον ιδιωτικό τομέα.

100 δόσεις: Κόφτης στις 15 ημέρες – Ποιοι κινδυνεύουν


Ακόμη και όσοι είναι συνεπείς στις υποχρεώσεις τους κινδυνεύουν να χάσουν το δικαίωμα στη ρύθμιση των 100 δόσεων.

Από την 1η Ιουλίου τίθεται σε εφαρμογή το νέο αυστηρότερο σύστημα για το καθεστώς παραμονής των οφειλετών στη ρύθμιση των 100 δόσεων.

Τεράστιες τοιχογραφίες αλλάζουν την εικόνα της πόλης!


Κατά τα τελευταία δεκαπέντε χρόνια η πόλη Sherbrooke, στο νότιο Κεμπέκ, στον Καναδά, προσπαθεί να ομορφύνει παλιό κέντρο δημιουργώντας τεράστιες τοιχογραφίες σε κενούς τοίχους των γειτονιών. 
Η πρώτη τοιχογραφία δημιουργήθηκε το 2002 ως μέρος των εκδηλώσεων για τα 200 χρόνια από τη δημιουργία της πόλης. Από τότε πολλές τοιχογραφίες έχουν εμφανιστεί σε διαφορετικά σημεία, περίπου μία ανά έτος.