24 Αυγ 2016

Ο ιός της βλαχομπαρόκ κιτσογκλαμουριάς

  
by To Skouliki Tom
 

Διαστάσεις πανδημίας κινδυνεύει να λάβει ο ιός της βλαχομπαρόκ κιτσογκλαμουριάς, από τον οποίο έχουν προσβληθεί εκατοντάδες χιλιάδες πρόσφυγες, κατά την παραμονή ή το πέρασμά τους από την Ελλάδα.

Χαράτσι και στο νερό φέρνει η κυβέρνηση


ΤΟ ΝΕΟ ΤΕΛΟΣ ΣΤΟ ΝΕΡΟ ΠΑΕΙ ΝΑ ΕΠΙΒΛΗΘΕΙ ΣΤΗ ΒΑΣΗ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗΣ ΟΔΗΓΙΑΣ ΤΗΣ ΕΕ ΚΑΙ ΜΕ ΠΡΟΣΧΗΜΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΤΟΥ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ 

Η Κυβέρνηση υιοθετώντας απολύτως τη λογική εμπορευματοποίησης του νερού προωθεί μια απαράδεκτη και ληστρική Οδηγία της ΕΕ, με βάση την οποία θα επιβάλλει ειδικό τέλος στους λογαριασμούς όλων των παρόχων νερού, στο όνομα, τάχα, της προστασίας του...

Σεισμός 6,2 Ρίχτερ στην Ιταλία -73 νεκροί, 150 αγνοούμενοι


Τουλάχιστον 73 είναι, σύμφωνα με τον τελευταίο απολογισμό, οι νεκροί στην Ιταλία από τον σεισμό 6,2 ρίχτερ που έπληξε το κεντρικό τμήμα της χώρας τα ξημερώματα. Δεκάδες άνθρωποι αγνοούνται, οι περισσότεροι εκτιμάται πως βρίσκονται κάτω από τα ερείπια.

Ο «Μεγάλος Αδελφός» θα παρακολουθεί τις καταθέσεις


Μια ηλεκτρονική εφαρμογή η οποία θα προσδιορίζει τη συνολική καθαρή ατομική ή οικογενειακή τραπεζική περιουσία (δηλαδή τις καταθέσεις) για κάθε ΑΦΜ, προκειμένου στη συνέχεια να τη συγκρίνει με τα δηλωθέντα ατομικά ή οικογενειακά εισοδήματα, θα είναι το νέο όπλο της Γενικής Γραμματείας Δημοσίων Εσόδων...

Νικάμε παντού...Αυξήθηκε το ελληνικό χρέος!


Στα 328,34 δισ. ευρώ έναντι 321,015 δισ. ευρώ στο τέλος Μαρτίου εκτοξεύτηκε στο τέλος Ιουνίου το ελληνικό χρέος, μετά την ολοκλήρωση της α’ αξιολόγησης και την εκταμίευση της δόσης.

Από το σύνολο του χρέους, ποσό της τάξεως των 225,96 δισ.

Πρωτότυπα αγάλματα στον κόσμο!


Κάθε πόλη έχει τα δικά της γλυπτά σε πλατείες και διάφορα άλλα κεντρικά σημεία… Μερικά από αυτά είναι αρκετά συνηθισμένα, αλλά υπάρχουν και κάποια, που ξεχωρίζουν από την πρώτη ματιά. Περίεργες και πρωτότυπες δημιουργίες τραβούν το βλέμμα του επισκέπτη και ξεχωρίζουν με την εμφάνιση αλλά και με τα μηνύματα που περνάνε… Ρίξτε μια ματιά στη λίστα με τα πιο εντυπωσιακά γλυπτά ανά τον κόσμο.

Ένα ξενοδοχείο που μπορείς να κοιμηθείς… σε δύο χώρες!


Το 2 αστέρων ξενοδοχείο Arbez στη La Cure βρίσκεται τόσο στη Γαλλία όσο και στην Ελβετία, αφού κατασκευάστηκε τον 19ο αιώνα, λίγο πριν τον καθορισμό των νέων συνόρων. Το συγκεκριμένο ξενοδοχείο ανήκει σε δύο διαφορετικές χώρες και ο επισκέπτης μπορεί να κοιμηθεί ή να καθίσει σε όποια από αυτές προτιμά.