28 Ιαν 2014

Επιτυχημένη η Οργανωτική Συνέλευση της Ενωτικής Ριζοσπαστικής Παράταξης Βέλου-Βόχας


Πραγματοποιήθηκε την Κυριακή (26/01) το πρωί (11:00) η Οργανωτική Συνέλευση της Ενωτικής Ριζοσπαστικής Παράταξης Βέλου-Βόχας στην αίθουσα συνεδριάσεων Δημοτικού Συμβουλίου Βέλου-Βόχας.
Σε μια γεμάτη αίθουσα από δημότες όλων...

"Διόδια Τέλος"


Το (Σ.Ε.Γ.Ε.Σ.)Σωματείο Επαγγελματιών Γαστρονομίας Εστίασης και Συμποσίου του Νομού Κορινθίας, ξεκινά μια ακόμη καινοτόμα και πρωτοποριακή δράση, με σκοπό την επαναφορά του τόπου μας, στις πρώτες θέσεις επιλογής σύντομων αλλά και μεγαλύτερης διάρκειας αποδράσεων από την Αττική και την ευρύτερη περιφέρεια της Πελοποννήσου.

Δημόσια "πρώτη" για την Πρωτοβουλία Πολιτών για την Ανατροπή και Προοπτική στο δήμο Κορινθίων


Συνέντευξη τύπου την Τετάρτη 29/1/2014 στο ξενοδοχείο ΕΦΥΡΑ  στις 12 το μεσημέρι θα πραγματοποιήσει η .Πρωτοβουλίας Πολιτών για την Ανατροπή και την Προοπτική στο Δήμο Κορινθίων,
Εκπρόσωποι της Πρωτοβουλίας θα μιλήσουν για τη δημιουργία της νέας δημοτικής παράταξης...

Απειλεί θεούς και δαίμονες ο Γιακουμάτος


Εξοργισμένος είναι ο Γεράσιμος Γιακουμάτος από τη σύλληψη της συζύγου και του αδερφού του.

«Θέλουν να χτυπήσουν εμένα, αλλά ψώνισαν από σβέρκο, θα δείτε τι θα πάθουν μόλις τελειώσουν τις απολογίες» ήταν η οργίλη αντίδραση του πρώην υφυπουργού και βουλευτή της ΝΔ στη Β’ Αθηνών, όπως γράφει ο Βηματοδότης ....

Αλλάζει η ημερομηνία έναρξης-λήξης του σχολικού έτους -Ποιες αργίες καταργούνται


Aλλαγές στις σχολικές αργίες, αλλά και στην ημερομηνία έναρξης και λήξης του σχολικού έτους ετοιμάζει το υπουργείο Παιδείας.

Σύμφωνα με το protothema.gr, το σχολικός έτος πρόκειται να επιμηκυνθεί κάτι που μπορεί μάλιστα να ισχύσει και από φέτος για τους καθηγητές.