29 Σεπ 2015

Θανάσης Παπακωνσταντίνου: Μια συναυλία για καλό σκοπό


Η αυλαία των καλοκαιρινών εμφανίσεων του σχήματος του Θανάση Παπακωνσταντίνου κλείνει φέτος στις 3 Οκτωβρίου υπό τον τίτλο «...αν βαρεθεί η ψυχούλα σου» στον Δήμο του Αγίου Δημητρίου, με μία συναυλία που πραγματοποιείται στον Ασύρματο (Πάρκο Ελ. Βενιζέλου - Ώρα έναρξης 21:30).

Το καλό φεγκ σούϊ μιας επίσκεψης - της Τζένης


Στριμωγμένοι στην εκπνοή του Σεπτεμβρίου και ακόμα σε πρόγραμμα δεν μπήκαμε πατριώτη!

Και πώς να μπεις αγαπητέ; 


Νομίζεις, ότι το «σχέδιο γεμιστά πολίτικα» είναι εύκολο να το πετύχεις ; Πόσο ρύζι; Πόσο κρεμμύδι;

Οι επαρχιώτες καταπίνουμε Αγγελοπούλου και διυλίζουμε τα αγγλικά Τσίπρα


Του ΘΕΜΗ ΤΖΗΜΑ
Μόνο ένα σύνδρομο αφόρητης υποτέλειας και επαρχιωτισμού θα δικαιολογούσε, είτε να θαυμάζουμε, είτε να εγκαλούμε έναν πρωθυπουργό για τα αγγλικά του - πολύ συχνά δε και για την προφορά με την οποία τα μιλάει. 

Δεκάδες σημαντικοί ηγέτες από όλο τον κόσμο δε γνώριζαν αγγλικά ή δεν τα μίλησαν ποτέ, σε καμία δημόσια παρουσία τους, ενώ πολλοί περισσότεροι...

Βόμβα Κακλαμάνη : Επιχειρηματικά τζάκια πίσω από υποψηφιότητες για την προεδρία της ΝΔ

 
Σε μια σοβαρή καταγγελία προέβη ο Νικήτας Κακλαμάνης, σχετικά με τη διαδικασία ανάδειξης νέου αρχηγού στη Νέα Δημοκρατία, κάνοντας λόγο για επιχειρηματίες πίσω από υποψηφίους.

Μιλώντας στην εκπομπή «Ακραίως»..

“Μπορώ να κάνω πράγματα που δεν είναι ιδιαίτερα αριστερά”


Του Νίκου Μπογιόπουλου  
Παρατήρηση 1η: Ένας διαδικτυακός φίλος, ο Jo Di Graphics, έκανε την εξής επισήμανση: Ο Τσίπρας μετά την πρώτη ορκωμοσία του ως πρωθυπουργός πήγε στο Σκοπευτήριο της Καισαριανής – και μετά έφερε Μνημόνιο. Τώρα, μετά την δεύτερη ορκωμοσία του ως πρωθυπουργός, πήγε στο ίδρυμα του Κλίντον στις ΗΠΑ – «φαντάζεστε τι έρχεται;»

Ελληνικά μίλησε ο Μπαράκ Ομπάμα στον Αλέξη Τσίπρα


Τον γύρο του κόσμου κάνει η είδηση πως ο Μπαράκ Ομπάμα μίλησε στα ελληνικά στον Αλέξη Τσίπρα, στην διάρκεια γεύματος στην Νέα Υόρκη.

Η NASA επιβεβαίωσε την ύπαρξη νερού σε υγρή μορφή στον Άρη


Πολύ μεγάλη μέρα για την ανθρωπότητα. Η NASA ανακοίνωσε την εύρεση νερού σε υγρή μορφή στον Άρη.

Μηχανή του Χρόνου: Το εξωφρενικό σχέδιο ενός Γερμανού για μερική αποξήρανση της Μεσογείου και την εξαφάνιση της νησιωτικής Ελλάδας


Η νέα ήπειρος θα είχε όνομα Ατλαντρόπα. 
Θα προέκυπτε από τη συνένωση της Αφρικής και της Ευρώπης. 
Πίσω από το εξωφρενικό σχέδιο ήταν ο γερμανός αρχιτέκτονας Herman Sörgel που έκανε τα πάντα για να προωθήσει την ιδέα του από το 1928 έως το και τον θάνατό του, το 1952.